©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Greške, ali i detonacija Mitrovićeve granate u poslednji čas

Vreme čitanja: 4min | čet. 27.02.20. | 08:03

Pogledajte ko vam je 26. februara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

FULAM - SVONSI (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:0
Od tragičara do junaka! Aleksandar Mitrović! Neverovatni srpski napadač dopustio je sebi da u 89. minutu promaši penal za pobedu njegovog Fulama protiv Svonsija u derbiju, a onda - potpuni haos! Igrao se četvrti minut nadoknade, a Mitar je zabio za pobedu. U okolini "Krejven Kotidža" verovatno se zbog svega osetio i manji zemljotres, a vi ste sa ogromnim osmehom na licu zaokružili keca.

MIDLZBRO - LIDS (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 0:1
Pobeda za Bijelsu! Kriza je konačno iza Lidsa i čini se da ovaj tim konačno ponovo grabi ka mestu u Premijer ligi. Bila je ovo treća uzastopna pobeda za tim sa "Eland Rouda", koji je večeras uspeo da slavi na "Riversajdu" golom Kliča u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena. Najbližim pratiocima Lids sada beži pet poena, a vi ste verovatno presrećni zbog ove odlične dvojke.

ŠEFILD VENZDEJ - ČARLTON (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:0
Ako je Aleksandar Mitrović večeras bio junak Kotidžersa, onda je heroj Sova neverovatni Stiven Flečer! Gotovo u isto vreme "iskočilo" je obaveštenje o postignutom golu na "Krejven Kotidžu" i na "Hilsborou", pošto je čudesni Škot u četvrtom minutu nadoknade drugog poluvremena došao do pobedonosnog gola za svoju ekipu. Čarlton je u sve većem problemu, a Venzdej polako grabi ka gornjem delu tabele.

PRECRTANO

REAL MADRID - MANČESTER SITI (tip 1, kvota 2,80) - rezultat 1:2
Era Zidanovog Real u Ligi šampiona je suštinski počela sa Mančester Sitijem. Pre toga je izbacio Romu i Volfzburg u nokaut fazi, ali to je bilo očekivan. Tek je Pelegrinijev Siti u polufinalu Lige šampiona 2016. godine bio ozbiljna prepreka. U jednom od najdosadnijih polufinala ikada, Zidan je taktički ‘ubio’ Pelegrinija i tako je krenula trogodišnja dominacija elitnim takmičenjem… Nikad niko ga nije eliminisao. Do sada? Nikad niko posle prvih 90 minuta nije bio tako blizu da izbaci Zidanov Real kao ovaj Gvardiolin Siti. Posle prvog meča osmine finala, engelski šampiona nosi u Englesku kapital od 2:1 i veliki je favorita da u revanšu na Ostrvu postane prvi tim koji je eliminisao Zidana kao trenera Reala iz Lige šampiona. Pročitajte opširnije u izveštaju.

LION - JUVENTUS (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 1:0
Snovi o povratku "ušatog" trofeja u Torino prerastaju u pravu noćnu moru navijača Juventusa. Njih je večeras u pravi pakao pretvorio Luka Tuzar, koji je golom u 31. minutu, doneo dragocenu prednost odličnoj ekipi Rudija Garsije u okršaju osmine finala Lige šampiona - 1:0 (1:0). Pročitajte opširnije u izveštaju.

INĐIJA - CRVENA ZVEZDA (tip 2, kvota 1,15) - rezultat 1:1
Četiri besane noći su pred Dejanom Stankovićem uoči 162. večitog derbija. Sve ono što su dobro radili u prva dva prolećna kola igrači Crvene zvezde kao da su zaboravili u Inđiji, pojedeni od strane agresivnog domaćina i sopstvene nervoze, šampioni Srbije su klizili ka drugom prvenstvenom porazu ove sezone. Kola koja su nepogrešivo išla ka ambisu nekako su uspeli da zaustave asistencijom Marko Gobeljić i 11. prvenstvenim pogotkom El Fardu Ben – 1:1. Pročitajte opširnije u izveštaju.

BRAGA - RENDŽERS (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:1
Prošle nedelje su nam fudbaleri Rendžersa i Brage priredili pravi spektakl na Ajbroksu. Domaćin je za manje od pola sata preokrenuo meč od 0:2 do 3:2 i tako drastično podigao šanse za prolaz u dalju fazu Lige Evrope. Teško je bilo za očekivati da će se takva utakmica ponoviti i u Portugalu, ali ekipe ni ovoga puta nisu razočarale. Na kraju je škotski predstavnik zabeležio obe pobede u dvomeču, pošto je u „Kamenolomu“ slavio sa 0:1 (0:0). Pročitajte opširnije u izveštaju.

REDING - VIGAN (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 0:3
Tužna vremena došla su na "Madejski"... Klub koji je skoro igrao u Premijer ligi nastavlja da posrće, pa se ni ove sezone neće obziljnije primaći barem gornjem delu tabele. Vigan je danas jednostavno bio previše jak, pa je sa tri gola - MuraLoua Džejkobsa, došao do velike pobede koja ga približava opstanku u Čempionšipu. Tiketi naravno nisu najzadovoljniji ovim ishodom.

BLEKBURN - STOUK (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 0:0
Lepog keca ste želeli da uhvatite u Blekburnu, ali su vas Roversi na kraju izdali i odigrali bez golova protiv Stouka, koji nastavlja grčevitu borbu za opstanak u Čempionšipu. Statistika kaže da su domaći imali nešto veći broj udaraca ka golu, kao i dosta veći posed, ali ono što je najvažnije na kraju, nisu imali i veći broj golova kraj svog imena, pa su tiketi završili u kanti.

MILVOL - BIRMINGEM (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 0:0
Kvota ista kao na prethodnom paru, pa tako i rezultat. Ni Milvol nije uspeo da probije bedem Birmingema, pa su Lavovi tako propustili priliku da se ozbiljnije uključe u borbu za plasman u plej-of. Doduše, gostujući sastav je u meč ušao sa serijom od 11 utakmica bez poraza, što verovatno niste uzeli u obzir kada ste "zategli" keca.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara