Stanković: Momci su ispunili sve zadatke

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.11.20. | 19:40

„Primili smo dva glupa gola“, poručio je Nenad Lalatović

Možda se očekivalo više od derbija u Novom Sadu, ali Dejan Stanković teško da može da nešto zameri izabranicima. Srpski šampion je sigurnom pobedom napravio lepu uvertiru za gostovanje u Gentu i važan meč u okviru četvrtog kola Liga Evrope.

Crveno-beli su posle tri uzastopna meča sačuvali mređu, iako je Vojvodina bila vrlo opasna posle prekida.

Izabrane vesti

„Mogu da budem zadovoljan kako smo izgledali. Dobili smo važnu utakmicu, nismo primili gol, tri boda su tu. Da li je moglo da bude lepše? Sigurno jeste. Ali odigrali su pravu momačku utakmicu. Momci su ispunili sve zadatke što sam stavio ispred njih. Ovako se raste. Vrlo važan trijumf“, poručio je Dejan Stanković.

Nije uspeo Nenad Lalatović da dođe do petog pozitivnog rezultata u sudarima sa Crvenom zvezdom. Možda bi sve bilo drugačije da Borjan nije osujetio dobar šut Vukadinovića u prvom minutu.

„Borjanu svaka čast za tu odbranu u prvom minutu. Možda bi sve bilo drugačije da smo tada poveli. Zvezda nas je pobedila iz dva šuta. Momcima samo zameram što smo primili jeftine i glupe golove. Niko nije ušao u šut Gajiću koji je vukao loptu 10 metara. I onda onaj penal", rekao je Lalatović.

 


tagovi

Nenad LalatovićDejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara