Komentari na vest

Stanković jasan: Ja bih da spustimo loptu, odmah bih potpisao 3:0...

G

Gos

pre oko 3 godine

Stankovicu poceo si opasno da kaljas svoje ime. Uporno pricas kako ti niko ne sastavlja tim bas zbog sto se to desava. Ne postoji objasnjenje kako pogubljeni Pankov koji non stop ima ispade i kikseve, poseduje visi kvalitet od Degeneka koji je ginuo za Zvezdu. Terziceva sujeta i tvoja neprofesionalnost u ovakvim situacijama ce nam prokockati bitne utakmice. Nama svi igraci moraju da se vracaju i igraju odbranu zbog ispada bekova i pojedinih stopera. Lalata su oterali jer nije bio poslusan, ti jesi.
L

LudiDejo

pre oko 3 godine

Nažalost živa istina. Žalosno šta se dešava..
F

Familija

pre oko 3 godine

Nema potrebe komentarisati žreb današnji to je daleka utakmica mi imamo rivala i protivnika šerif iz moldavije bitno je napomenuti da svi ZVEZDAŠI će sutra biti uz tim i klub ne treba zaboraviti da je ovo dva meča borbe za prolazak u narednu rundu takmičenja biće sutra jedno lepo veče MARAKANA fudbal Evropa liga šampiona prosto SPEKTAKL priželjkujem agresivnost ali i pametno trčanje presing na sredini da im se oduzme prostor ne treba srljati i ići udmah u visoki presing ali treba opteretiti njihov prenos lopte imamo dobar tim dobru struku neko će verovatno reći da smo favoriti bitno je da pravilnim odnosom i pametnom igrom dođemo u situaciju da revanš bude miran sutra snažno srčano i pametno samo napred gazi familijo
g

gfgf

pre oko 3 godine

Neceu da ulazim u teorije zavere ali mislim da nece doci do utkamice Dinamo VS Zvezda. Samo da ne bude razlog toga da mi ispadnemo od Serifa, to ce tek biti katastrofa i znace se da je to zbog Dinama. Ajde da se ne lazemo Serif je slabiji protivnik od Kairata i to dosta. Cela Moldavska liga vredi koliko Kairat, uz to Kazhstanska liga je u punom zamahu, dok su Moldavci odigrali 3, 4 kola. . A sada ovaj Serif nije uopste nivna ekipa kako se cini, i mislim da su daleko jaci nego sto im vrednost govori. Oni bukvalno ali bukvalno nemaju domaceg igraca, imaju neke klince ali i oni imaju Rusko drzavljanstvo i Moldavsko posto je to deo gde su Rusi vecina nesto kao Republika Srpska i mislim cak i da je rat bio i da imaju gotovo identican status kao R. Srpska, ali da ne duzimo o politici. Ponavljam nikada nisam video da je tim ceo od stranaca, znaci prava Legija Stranaca, pa cak i najjaci klubovi imaju domace igrace Serif nema. I to je vrlo opasna stvar to sto su nepredvidljivi, uglavnom mladji stranci mada ima i iskusnijih. U ekipi imate tehniku Brazilaca, Argentinaca, snagu i brzinu Africkih igraca itd... Po ovome se vidi koliko nama nas FSS unistava kvalitet i koliko radi protiv nasih klubova sa zabranami i limitiranjem 4 stranca. Nismo mi Moldavci da nemamo kvlaitet pa bi igrali samo stranci, ali svaki nas klub kada nema dovoljno kvalitetnog domaceg igraca imao bi izbor da dovede istog ili cak boljeg tako da bi nam i liga bila jaca i svi klubovi. Ali eto o tome drugom prilikom sad da malo se osvrnem na Dinamo - Legija utkmicu . Tu Dinamo nije favorit i ako jeste to je blagi po kvalitetu, i ako Poljaci i njihova liga imaju kvalitet, ogromna ulaganja ali su zadnjih sezona podbacili u Evropi i izgubili dosta bodova i liga se bas lose kotira. Inace ogromna sredstva ulazu u Fudbal, dovode ozbiljne igrace i mislim da ovi sto su vec videli Zvezdu i D|inamo u zadnjem kolu kvalifikacija su poranili. Moje misljenje je da bi Zvezda trebalo da prodje Serif a da Legija izbacuje Dinamo a kasnije i Zvezdu i ulazi u LS. Ne bih voleo, da izbaci Zvezdu naravno, voleo bih Dinamo, mada bih vise voleo da Zvezda izbaci Dinamo ali imam neki osecaj da ce tako biti da nece doci do duela ponosa Srbije i komsijinog brata. Mada videcemo ovo je bila sala nek navijaju za koga hoce oni sa Lavora, mada znamo za koga ce navijati?
F

Familija

pre oko 3 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo NAPRED LAVOVI
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Mislim da smo dobro prošli u žrebu, i za treće kolo, i za plej of. Svi što pričaju da je Olimpijakos najslabiji, to nije tačno. Pogledaj im sastav, nekoliko Portugalaca, Francuza, Afrikanaca, par dobrih Grka. Imaju imaju 7, 8 top igrača. Protiv Dinama ili Legije imamo najviše šansi da prodjemo. Ja samo nism hteo Slaviju P. A najviše sam hteo baš taj par koji smo dobili.
c

czv123

pre oko 3 godine

Svaki trener,bi za svaku utakmicu, u kojoj ne mora da juri više,potpisao 3:0 unapred :D
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Je l imaju oni neki portal kao sto mi imamo recimo ovaj Mozzart ? Bas me zanima sta oni imaju da kazu na sve ovo..
A

Arbitro

pre oko 3 godine

Germanijak.hr.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Hvala.
U

Ufff Pfff

pre oko 3 godine

@Arbitro. Maltene isti portal kao Mocart. Samo što neostavljaju komentare, sve vesti imaju nula komentara.
0

0211

pre oko 3 godine

24sata.hr mada iskreno nisam gledao da li su pisali nešto vezano na ovu temu
M

Mislim ne mislim

pre oko 3 godine

Uđi na Index.hr baš su se opasno primili.Svi ostali navijači,računajući Hajduk,Rijeku,Osijek i drugi su se solidarisali i daće punu podršku Dinamu za razliku od ovih naših izroda!
T

Tvorza

pre oko 3 godine

Je loša kopija Mamića, u svakom smislu. Šta je čovek napravio od Dinama Z. Svake godine proda igrače za mnogo ozbiljne pare, i uspevao je da održi isti nivo kvaliteta u Evropi. Kapa dole.
M

Malj

pre oko 3 godine

Puna podrska Deki, sta god bude!
G

Gost7777

pre oko 3 godine

nadam se da su se igraci isključili iz priče o playoffu jer svako ko prica o dinamu sada nije prijatelj zvezde
G

Gost777

pre oko 3 godine

Tako je. Kakav Dinamo prvo Šerif da se prođe.
т

тако

pre oko 3 godine

је....прво Шериф па после....Легија.....
P

Pritisak

pre oko 3 godine

Navijača je urodio plodom. Ovko se na neki način ispunjavaju želje navijača a trener ispada kao neko ko se za sve pita.Kako baš i Babić i Pankov imaju stomačne probleme?Sada će ubaciti Degeneka i oprati se pred navijačima a istovremeno spasiti obraz.
N

Nema pritiska

pre oko 3 godine

Ne lupaj nego citaj, pise Pavkov a ne Pankov.Mani se vise kiksare Degeneka.
O

Ok

pre oko 3 godine

Moja greška nisam dobro pročitao ali se ne slažem da je Degenek kiksara..Pankov je sigurno veća a to je i dokazao u poslednjoj utakmici.
B

Bez pritiska

pre oko 3 godine

Nebitna stvar ti gotivis Degeneka ja Pankova i to je to.Nek Stankovic odluci , Pankovu stvarate bezveze pritisak bezpotrebno,pustite coveka na miru.