Janko i Niko uništili ForZe i prošli dalje, Fnatic izbacio Nindže

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.04.20. | 21:36

FaZe Clan nastavlja po utvrđenom kursu

Možda FaZe kroz grupnu fazu takmičenja nije uspeo da se domogne direktnog plasmana u samu završnicu, ali je to učinio bez ikakvih problema večeras u razigravanju. Predvođen sjajnim Nikom, ovaj tim je rasturio ForZe posle samo dve mape i obezbedio prolazak dalje – 2:0.

Upravo je Niko bio najkorisniji igrač partije sa 46 savladana protivnička igrača. Gejmer iz susedne Bosne i Hercegovine napravio je i najviše štete (100,3), a čak osam puta je otvorio duel "prvim ubistvom". Nikola Kovač meč je završio sa rejtingom od 1,41 što je odlično uzimajući u obzir da se igra završni deo sezone u ESL Pro ligi u Counter Strike-u.

Izabrane vesti

Danas nije bilo potrebe da se ide na treću mapu. FaZe Clan je sve obavio već u uvodne dve, pošto je na "Infernu" prepustio samo četiri poena (16:4) ekipi forZe-a iz Rusije, dok je na "Nuke"-u bilo nešto zanimljivije, ali su Rusi ponovo poklekli (16:10).

U drugom susretu dana se činilo da ćemo gledati veliko iznenađenje, naročito nakon prve mape, ali je Fnatic uspeo da se sabere i da osvoji preostale dve protiv ekipe Ninjas in Pyjamas i tako obezbedi prolazak u narednu fazu – 2:1.

Prosto nije jasno šta se desilo sa Fnatic-om u uvodnoj mapi "Overpass" gde su uspeli da dođu do svega dva poena (2:16). Delovalo je da su u potpunom rasulu, ali su već na mapi "Mirage" pokazali da su "u igri", pošto su ovaj deo rešili u svoju korist prilično ubedljivo (16:5).

U istom ritmu, Fnatic je nastavio u trećoj mapi. Sigurnom igrom dobio je i ovaj deo igre istim rezultatom kojim je rešio drugi, pa je na kraju obezbeđen prolazak u završnu grupu.

ESL PRO LIGA - RAZIGRAVANJE

Subota
FaZe Clan - forZe 2:0 (16:4, 16:10)
Fnatic - Ninjas in Pyjamas 2:1 (2:16, 16:5, 16:5)
22.00: (1,50) Team Vitality - OG (2,41)

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara