Šta se dešava sa čovekom? Luis Suarez četiri godine bez gola van Nou Kampa

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.09.19. | 23:51

Nestvaran niz

Nesumnjivo veliki golgeter. Bio je to i u Ajaksu i u Liverpulu i sad u Barseloni. Brojka od 179 pogodaka na 250 zvanilčnih utkamica jasno ilustruje kvalitete Luisa Suareza, samo, deluje kao da je neko prokleo urugvajskog špica, pa ne može ni da oplepeli na gostovanjima u Ligi šampiona.

Zaključno sa ovim u Dortmundu, El Pistolero nije pogodio metu van Nou Kampa na mečevima elitnog kupa tačno četiri godine i jedan dan. Za to vreme na terenu je proveo skoro 30 sati. Preciznije, 1.777 minuta, a nijednom nije pronašao lopti put do mreže.

Izabrane vesti

U tom nizu odigrao je čak 19 utamica. Protivnici su bili, redom: BATE Borisov, Arsenal, Atletiko Madrid, Borusija Menhengladbah, Mančester Siti, Seltik, Pari Sen Žermen, Juventus (dvaput), Sporting, Olimpijakos, Čelsi, Roma, Totenhem, Inter, Lion, Mančester junajted, Liverpul i Borusija Dortmund.

Poslednji gol dao je još 16. septembra 2015. na Olimpiku, protiv Rome. I otad, kao da se u duha pretvorio na gostovanjima. Možda „oživi“ 23. decembra kad Barsa bude gostovala u Pragu, češkom prvaku Slaviji.

FOTO: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara