Šta nas čeka u martu? Kuva u Premijer ligi i Evroligi, Orlovi na Nemce i Portugalce

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.03.19. | 12:19

Veliki broj sportskih dešavanja ovog meseca

Početak marta doneo je pravu ludnicu - prethodnog vikenda odigrano je mnogo derbija, bilo je tu svega i svačega, ali i nastavak ovog meseca neće biti ništa manje zanimljiv.

Već sutra nastavlja se osmina finala Lige šampiona, koja će biti završena sledeće nedelje, kada ćemo (preciznije 15. marta) saznati i koji će biti parova četvrtfinala najprestižnijeg klupskog takmičenja na svetu.

Izabrane vesti

U četvrtak se igra i osmina finala Lige Evrope, u okviru koje će se igrati nekoliko superinteresantnih duela, poput Ajntraht - Inter, Napoli - Salcburg...

U drugoj polovini marta, što se fudbala tiče, očekuje nas reprezentativna pauza. Počinju kvalifikacije za EURO 2020, a naši Orlovi će pre toga 20. marta odigrati prijateljski meč s Nemačkom u Volfzburgu. Za Srbiju kvalifikacije počinju 25. marta, kada tim Mladena Krstajića gostuje aktuelnom evropskom šampionu Portugaliji. Od ostalih utakmica na početku kvalifikacionog ciklusa izdvajamo Portugalija - Ukrajina (22. mart) i Holandija - Nemačka (24. mart)...

Biće, naravno, vrlo zanimljivo i u najjačim ligama širom Evrope - kada je borba za titulu u pitanju, najviše pažnje privlači trka Mančester Sitija i Liverpula u Engleskoj i Bajerna i Dortmunda u Nemačkoj.

Burno će biti i u košarkaškoj Evroligi, gde se prvi deo bliži kraju, a a nekoliko ekipa grčevito se bori za mesto u četvrtfinalu. Baskonija, Olimpijakos, Bajern, Panatinaikos... Svaki meč ovih timova biće svojevrsno finale.

Što se tenisa tiče, u maru se igraju dva Mastersa - Indijan Vels (7-17. mart) i Majami (20-31. mart), a u ovom mesecu tradicionalnu počinju sezone u Moto GP-u i Formuli 1.

Uživajte...


tagovi

kalendarbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara