(Star sport)
(Star sport)

Šta li su čekali u Saragosi? Propade transfer Stefana Lekovića zbog nečije neažurnosti

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.08.24. | 10:23

Mladi štoper ostaje u Crvenoj zvezdi

Izgleda da nema ništa od prelaska Stefana Lekovića u Saragosu. Uprkos dobroj volji sve tri strane, neko je u operativnom lancu zakazao i štoper Crvene zvezde neće igrati za Špance u tek započetoj sezoni.

Pre nekoliko dana je najavljeno da će u sklopu „čišćenja“ kadra u Ljutice Bogdana, mladi defanzivac potražiti novu sredinu. Javila se Saragosa, koja je tokom leta već poslovala sa Srbima, pošto je od Partizana kupila napadača Sameda Baždara, rešila da osveži i defanzivnu liniju, htela 20-godišnjeg štopera, ali...

Izabrane vesti

Lokalni mediji navode da je posao propao usled nemogućnosti člana Druge lige Španije da registruje Lekovića u kancelarijama takmičenja.

O čemu je reč?

Portal Erlado navodi da je Leković još u četvrtak potpisao papire koji bi trebalo da znače da će zadužiti dres Saragose, klub je imao na raspolaganju čitav petak da ga prijavi za takmičenje, ali to nije uradio. Dok su bili zauzeti da ozvaniče pozajmice Alberta Martija (napadača Valensije) i Adu Aresa (krila Atletik Bilbaa), rukovodioci Saragose su propustili priliku da na vreme registruju srpskog defanzivca.

I to vreme je isteklo u petak u ponoć.

Dokumentacija je bila uredna, rukovoanje je bilo na zadovoljstvo svih, ali je registracija kasnija. La liga (zadužena za poslove i u elitnom rangi u Segundi, op. au) ne sluša izgovore, osim ukoliko ne postoji očigledan razlog koji može poslužiti za odlaganje ili alibi da se zatraži revizija. U suprotnom, kad se postavi lnija kao granica, ne sme se prekoračiti ni za milimetar, ni za sekundu“, nagovi Eraldo.

To znači da, zasad, nema povratka Stefana Lekovića u Španiju, gde je minule sezone bio najpre član B tima Viljareala, dvaput prisutan i u opremi prvog tima Žute podmornice. Ovako će se vratiti na raspolaganje Vladanu Milojeviću, koji je u međuvremenu ostao bez jednog štopera, jer je Nemanja Stojić prešao u Makabi iz Tel Aviva.



tagovi

transferiLetnji prelazni rok 2024Stefan LekovićFK Crvena zvezdaSaragosa

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara