Kjeza i Soule u zagrljaju (Reuters)
Kjeza i Soule u zagrljaju (Reuters)

Šta će biti sa krilima Juvea? Kjeza se ženi pa javlja na dužnost, Lester za drugo sprema 25.000.000

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.07.24. | 02:25

Sadržajno leto u Torinu...

Federiko Kjeza jedna je od gorućih tema, ne samo u Juventusu, već generalno na letnjoj fudbalskoj pijaci. U ovom trenutnu malo ko može da tvrdi da li će reprezentativac Italije ostati u klubu ili ga napustiti. Ako Kjezu pitate, njegova želja je da ostane u Staroj Dami iako su se pojavile informacije da ona želi da ga proda kako bi prikupila deo novca za dovođenje Teuna Kopmajnersa, ondonsno Džejdona Sanča.

Međutim, Kjeza ne želi da donosi ishitrene odluke o svojoj budućnosti. Levokrilni fudbaler će se nakon svog venčanja 20. jula pridružiti ekipi, odnosno javiti na dužnost novom treneru Tijagu Moti. Prema pisanju Đanluke Di Marcija, uprkos činjenici da mu klub nije ponudio novi ugovor, te da mu posojeći ističe kroz godinu dana, Kjeza veruje da je i dalje važan deo tima i da može još da mu doprinese. Dakle, dok se ne nađe oči u oči sa Motom, neće srljati i donositi odluke na prečac.

Izabrane vesti

Kjeza je jedna dilema u Juventusu, a druga je Matijas Soule, momak koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Frozinoneu, te se nedavno priključio Bjankonerima. Kvalitetne partije Argentinca na stadionu Benito Stirpe nisu prošle neopaženo, pa bi vrlo lako mogao ponovo da napusti Juventus - ovoga puta za stalno.

Iako je trenutno jedino desno krilo u Kontinasi, nema sumnje da će se ponuda Lestera razmatrati. A novopečeni premijerligaš je za 21-godišnjaka spreman da plati 25.000.000 evra. Na toliko novca Transfermarkt i procenjuje perspektivnog fudbalera. Ipak, italijanski izvori tvrde da će Lisice morati da dodatno da se isprse kako bi ulovile Soulea budući da ga Juventus ceni više od navedene sume.

Momak koji je ponikao u argentinskom Velez Sarsfildu, a u Juve stigao kao 17-godišnjak je prošle sezone u dresu Frozinonea na 36 mečeva postigao 11 i namestio još tri pogotka.



tagovi

Federiko KjezaLetnji prelazni rok 2024Matijas Sule

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara