Komentari na vest

Srpski zet stiže u Leskovac i tu je ako Džaki zatreba telohranitelj

Г

Гост

pre 28 minuta

Који морон је одлучио да се игра у Лесковцу ?
G

Grupa JNA

pre oko 3 sata

Trebamo se mi zahvaliti strucnjacima Krstajicu i Piksiju zbog dve odlicno vodjene utakmice sa Svajcarskom. Da nije ova dva strucnjaka i njihovih vrsnih taktickih zamisli mi se verovatno ne bi ni secali persona pod imenima Saciri i Dzaka. Ali sta je tu je.
E

Eseks

pre oko 4 sata

Dzaka ce namerno da izvodi kornere i prekide blizu tribina,mozda cak i neki aut,sve u cilju provokacije nase publike koja je na stadionu Leskovca blizu terena.Naci ce se neki bolid i gadjace ga i bicemo kaznjrni jer smo glupavi
L

Liga sampinjona

pre oko 4 sata

Dzaka igracina bez obzira na sve.
T

Twix

pre oko 2 sata

Dzaka izgleda kao igrac, ali samo protiv nas. On je samo albanski projekat koji je tu gde jeste jer ume dobro da se nametne u svlacionici gde god da igra i za jednog fudbalera je prilicno elokventan. A i fucose mora neko da snabdeva robom, tutkama i cim sve ne, a da se mnogo ne cimaju. On za bratiju dodje kao junior accountant pre nego fudbaler.
P

Pobeda je resenje

pre oko 4 sata

Krajnje je vreme da ih pobedimo.
V

Veron

pre oko 4 sata

Koliko god ne voleo tog dzaku ,skidam mu kapu.I njemu i onom saciriju.Jer su uvek protiv nas pokazali hrabrost i karakter.Bas ono sto mi nismo imali.Da nam oba puta presude bas ta dva igraca.I mislim da ce tako opet biti i ovog puta.Da mi imamo samo jednog ,,dzaku" u timu bilo bi nam puno lakse.Kod nas pola tima manekeni sami.Tosicu nikad necu oprostiti onaj gol kad je trebao saciriju noge da polomi.Tu je razlika izmedju nas i njih.Barem u fudbalu.
l

lolololo

pre oko 4 sata

Da ga je Tosic srusio dobio bi crveni ali bi se verovatno odbranili s obzirom da je ostalo 2 minuta do kraja cini mi se. E sad, Dusko je odlucio da se trka sa njim i jbg. A i taj gol dobrim delom ide na dusu Stojkovica. Lopta ide presporo a njemu proleti kroz noge i ako se dobro bacio. Generalno je cela ta utakmica bila bas konfuzna i cudna. Pricao Kolarov u nekom podcastu kao da su tada igrali sa Svajcarskom jos 10x ovi bi ih sigurno dobili 9x s obzirom koliko su dobro kontrolisali mec i nizali sanse.
A

Agf

pre oko 3 sata

Ne treba zaboraviti da smo kod 1:0 imali sjajnu priliku iz kornera gde je Dusku Tosicu za trepavicu lopta promasila glavu koju bi zakucao za 2-3 metra u gol. Naravno sa sve epski nedosudjenim penalom nad Mitrovicem 1:1. Bas danas citam intervju sa Mariom Gavranovicem, Hrvatom koji je tada bio u timu Svajcarske i on otvoreno priznaje da je to bio bez ikakve dileme penal, te da potpuno razume bes u Srbiji. Dakle em nismo imali srece da na 1:0 zatvorimo mec, em nam nije dosudjen verovatno presudni penal kod 1:1 gde bi ga takodje dobili. Na kraju nas suvise pomerena linija i preveliki rizik kostao primljenog gola, jer je Bata Krstaja procenio da sa 4 boda ne mozemo nista, a bas bi ta 4 na kraju bila prolaz jer je Svajcarska kiksnula sa Kostarikom.
Z

Zuber Swiss

pre oko 5 sati

Mislim da je i supruga Stivena Zubera takođe Srpkinja.
B

Belgrano

pre oko 4 sata

Skupo je platio to zadovoljstvo. Razveli se, a dama nije htela da "vrati" njegovo prezime. Sudili se godinama zbog toga i likusa odbija svaku nagodbu i kaze da joj steti karijeri ako se preziva Vasovic (to joj je prezime), i do dan danas se preziva Zuber, a ovaj je i dalje tuzi da promeni ime i da prestane da ga kalja, jer je dama, hajde da kazemo niskog morala.
n

neko nebitan

pre oko 5 sati

Letos na stranici FSSa na instagramu pred utakmicu sa Danskom okacili klip kao znak podrske "idemo orlovi" a u klipu umesto golova i akcija ide snimak gde se Milenkovic gura sa Dzakom a Vanja dotrcava da ga davi. Evo i sada u komentarima tamo na stranici kao "ma nije bitan rezultat samo polomite Dzaku". Ne volim ni ja ove Albance, daleko od toga, ali dokle god se vodimo ovakvom logikom da nam je samo bitan incident i neko vracanje (ali da nije kroz rezultat) ovako ce nam i ici sa reprezentacijom. Evo garantujem da ce biti haosa i u Leskovcu ipak su tribine odmah uz teren...