Komentari na vest

Srnić nije našao novi angažman, za sada ostaje na Kipru

m

milo123

pre 2 meseca

zaista ne razumem cime je ovaj covek zavrsio ovaj hejt i pljuvacinu od tzv navijaca Zvezde. Samo onaj gol Kelnu bi svako iole normalan trebao da ceni dovoljno da ga makar ne uzima u usta bez preke potrebe. Da ne pricamo sto je doslovce svaki put poginuo na terenu, sto je pravi zvezdas, plakao kad je dao gol Zvezdi, sto je ucestvovao u Zvezdinoj najvecoj pobedi u ovom veku, sto nije nikada nijedan skandal napravio doslovce u karijeri. Sram vas bilo zgubidani jedni!
I

Iz sljivika

pre 2 meseca

Miloje reaguj! Posle dovučeš i Gobelju na pozajmicu i eto gardista opet na okupu. Jbt, kad moram da napišem da sam sarkastičan...
В

Вили Вонка

pre 2 meseca

Гледам овде стручњаци ослобођени од физичког, са стомацима од пива и холестеролом 9, прозивају момка који је у каријери сигурно зарадио 2,3 милиона евра, и играо фудбал и живео на Канарским острвима и на Кипру. Верујем да се много потреса.
i

i

pre 2 meseca

i odigrao desetak meceva u ligi sampiona, isto toliko u ligi evrope, isto tako i gobeljic, s tim sto je srnic u evropi imao i znacajniju ulogu, ali narod ocigledno zivi od pljuvacina, u svakom slucaju ziv bio momcino
B

Bon.Jovi_985

pre 2 meseca

Da se ne potresaš ne bi komentarisao ali razumem da vas istina boli. Čovek je rezultat propadanja srpskog fudbala i kombinacija menadžera kao uostalom i Gobelja, Vujadin Savić, Grba Andjelković ili recimo čuveni Mićko koji sad opet igra u Zvezdi i još u reprezentaciji. Samo totalna neznalica ne vidi da oni nikada nisu imali kvalitet za Zvezdu i da se guraju sa strane. Pogledaš samo biografije i vidiš da zajedno nemaju 40 utakmica u ligama petice ili barem u ovim drugorazrednim ligama, samo Kipar ili Rusija kod nekih naših trenera.
D

Dzi

pre 2 meseca

ofk skuplja to sto poplava ostavila za sobom.
s

sale999

pre 2 meseca

sad ce on u ofk sa gobeljom i ostalim vojnicima.
E

Exe

pre 2 meseca

Ovo je Bingo za trenerskog maga Milojevića, da u karavan cirkus zvani C. Zvezda, dovede jednog proverenog gardistu, koji može da igra na nekoliko mesta u timu! Još da nagovori svog pomoćnika Vujadina (Savića) da se i on aktivira, to bi bila prava stvar! Što je vrlo sigurno, Vujadina ne bi trebalo puno nagovarati!
s

srnic123

pre 2 meseca

Srnic je u Macvi već 10ak dana, na zvaničnoj Instagram stranici Fk Mačva je objavljeno
S

Saturn

pre 2 meseca

To mu je brat druze
K

Kbibubu

pre 2 meseca

To mu je deda.Zovu da Deda Srndać.
G

Gost014

pre 2 meseca

Љуби те брат, нађи било где, само се не враћај
M

Mladic

pre 2 meseca

Nemoguće da Srna vojnik nije mogao da nađe angažman ….u nekoj kasarni 😉