©Starsport
©Starsport

Sremčević asistirao na debiju za Grafičar

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.08.24. | 19:56

Zvezdina filijala upisala i treću pobedu u isto toliko kola, nova žrtva Sloven (2:0)

Grafičar je na sjajan način otvorio sezonu te posle tri kola ima isti broj pobeda. Poslednju u nizu Zvezdina filijala je zabeležila danas protiv Slovena pogocima Babakara Embupa i Ognjena Ajdara.

Senegalski napadač i krilni fudbaler ostavili su novajliju u prvoligaškom društvu na jednom bodu i bez postignutog gola nakon tri koraka, ali će susret iza juga Marakane pre svega ostati upamćen po debiju Uroša Sremčevića.

Izabrane vesti

Napadač Crvene zvezde registrovan i za Grafičar spustio se u redove prvoligaša kako bi sticao potrebnu minutažu, a premijernu šansu dobio je protiv gostiju iz Rume. Debi za Grafičar Sremčević je ukrasio asistencijom u 10. minutu kada je loptu Veljka Mladenovića sa desnog boka prosledio do Babakara Embupa.

Senegalac je ranim golom načeo rivala, a sve dileme otklonio je u 47. minutu Ognjen Ajdar iskoristivši centaršut sa Davida Đurića sa levog boka. Dva gola prednosti, protiv ekipe koja još nije postigla pogodak u Mozzart Bet Prvoj ligi, bila je zaliha koju je bilo nerealno da Grafičar može da ispusti, ali je sve snove Slovena srušio Stefan Stevanović u 54. minutu prekršajem nad Veljkom Milisavljevićem za drugi žuti karton.

MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE – 3. KOLO

Subota

Grafičar - Sloven Ruma 2:0 (1:0)

/Embup 10, Ajdar 47/

Javor - Inđija u toku

20.00: (1,50) Voždovac (3,80) GFK Sloboda Užice (6,50)

Nedelja

17.30: Radnički Sremska Mitrovica - Trajal

17.30: Radnik Surdulica - Smederevo 1924

17.30: Zemun - Mladost GAT

Ponedeljak

19.00: Borac 1926 Čačak - Dubočica

20.00: Mačva - OFK Vršac

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Uroš SremčevićGrafičar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara