Daš penal, odbraniš penal i ti si za Ligu šampiona (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.03.20. | 21:49

Real Sosijedad slavio na gostovanju Eibaru – 2:1

Bajka Real Sosijedada kratko je zaustavljena na Nou Kampu, ali tim iz Baskije se ustremio ka Ligi šampiona i ne želi da stane. Veliku pobedu ostavrio je tim iz San Sebastijana, pošto je kao gos, u zaostalom meču španske Primere, savladao Eibar sa 2:0 i domogao sa deobe četvrtog mesta, pozicije koje vodi u Ligu šampiona.

Kako igraju i kako izgledaju Baski ove sezone bila bi to fudbalsska pravda. I ne govorimo o tome što su u prethodnih šest prvenstvenih kola pet puta slavili. Već o kompletnom utisku lepog, savršenog i efikasnog fudbala. Dobro, bilo je vrućih situacija protiv Eibara, istakao se golman Aleks Remiro, ali tri boda su zasluženo otišla za San Sebastijan.

Izabrane vesti

Najavu toga videli smo u 15. minutu. Bila je to odlična kontra Real Sosijedada, Januzaj je bio u odličnoj poziciji. Njegov udarac rukom je blokirao Bigas. Bio je to klasičan penal, koji je u vođstvo pretvorio Orizabal.

Veliku šansu  da se vrati u utakmicu propustio je Eibar u 39. minutu. Kao retko kada večeras odbrana Real Sosijedada je loše reagovala. Dozvolila je Kikeu da skoči na drugoj stativi, a njegov udarac je rukom odbranio Zubeldia. Sve je to ispravio Remiro.

Tačku na meč stavio je Vilijam Hoze. Bila je to besprekorna akcija gostiju. Odbrana Eibara je uhvaćena na krivoj nozi, ništa nije mogao ni Marko Dmitrović.

Sve što je domaćin uspeo da uradi je počasni pogodak Diasa iz penala. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara