Komentari na vest

Srbija za Ligu nacija: Opet bez Vlahovića i Sergeja, povratak Mitra i Vanje!

2

2Pac

pre 23 minute

Najbolja moguća postava, svako na svojoj poziciji. Ali biće opet 5221 sa Birmančevićem kao levi bek..

Marko Pavlovic

pre 29 minuta

Opet bez veznog reda.
f

fasfa

pre 36 minuta

Maksimovic posle pravac Graficar
b

bruder

pre oko 1 sat

NE ZVATI Vlahovica , SMS-a i svakoga ko se opet ne odazove selektoru sa bezobrazno laznim "objasnjenjima". Njih ne sme biti ni u kvalifikacijama za SP. Ako i Mitar, koji je dao 50 i nesto golova, opet odbije - ni njega vise ne zvati. Ko su ti ljudi? Oni bi da biraju kod koga i kada ce da igraju? Rade li to u svojim klubovima? Ako ih i kada neko opet pozove - kako će se tek tada ponasati? Kao neko ko je iznad ostalih? Daleko im lepa kuca. Jeste, bicemo oslabljeni, ali niko nije iznad reprezentacije. Niko. Ne vraca se tako kult reprezenrtacije. Igrao je Vlahovic masu utakmica kod tog istog Piksija kao i SMS. Pa su uvredjeni, jer nisu sta? "Dovoljno cenjeni"... Jedan Jokic, svetska faca, na dva prvenstva - OI u Brazilu i SP 2019. ULAZIO JE SA KLUPE . I? Kad god se oseca sposobnim opet dodje, a kad nije spreman lepo kaze: "nisam spreman", a ne laze da je povredjen, da ima bolest u porodici itd. Ko nece - NE MORA. Nema to veze sa tim ko je sada selektor. Oni bi to uradili bilo kome jer su takve osobe. Adios. Nema vas u kvalifikacijama za SP, a mozda i nikad vise u timu Srbije.
R

Realnost

pre oko 1 sat

Sve se slazem, ali moram dodati da ni selektor, a ni clanovi Saveza ne bi smeli biti iznad reprezentacije. Fakticko stanje je da su zauzeli takvu poziciju i posto igraci ne mogu tu mnogo da urade pitanje je sta cemo sad?
h

hard

pre oko 1 sat

Majstorovic Bazdar
l

lazzzzzzaaarpantovic

pre oko 1 sat

4231 Rajkovic Pavlovic Milenkovic Erakovic Nedeljkovic Lukic Ilic Birmancevic Samardzic Zivkovic Mitrovic
Z

Zauvek zvezdaš

pre 26 minuta

To je to, taj isti tim je igrao i protiv Španije a protiv Danske je počeo Grujić umesto Živkovića. Nije bilo Mitrovića pa je Jović igrao u špicu, sad je tu Mitrović i Jović sa klupe za zadnjih pola sata više će značiti nego kao starter. Tanka nam je klupa ali sada je malo bolje nego prošli put, sad je tu VMS i Nemanja Maksimović kao i Zdjelar i uz Grujića, Jovića, Babića, Simića to nije loše mada i dalje fali jedan klasični levi bek i jedno dobro krilo, a nadam se da će se Zukić i Andrija Maksimović nametnuti i iskoristiti šansu pa onda dobijamo i više opcija i mogućnost biranja.
m

milanmajstor

pre oko 2 sata

Mogao je Milana Majstorovica da pozove
n

nemanjaaaaavzz

pre oko 2 sata

Zvezdas sam ali cemu Marko Ilic umesto Petrovica...Bolje da je pozvao Luku Ilica, i on ima solidnu minutazu i u LS igrao, tu mu je i brat
P

PDK

pre oko 1 sat

Realno i ne treba toliko golmana. Rajko prvi izbor, ajde VMS, i nekog klinca cisto da oseti..
n

nemanjaaaaavzz

pre 41 minuta

3 su ja mislim minimum, a on prosli put zvao 4... Svi znamo da je Rajko br1 i to je to ali zasto ne zove Petrovica i Svilara koji su najsperspektivniji nasi
d

dusansrb

pre oko 2 sata

3421 Rajkovic Pavlovic Milenkovic Simic Birmancevic Lukic Ilic Nedeljkovic Zivkovic Samardzic Mitrovic. Evo vam sastav, eventualno Erak umesto Simica ali decko igra pakleno u Anderlehtu, gledao sam ga. Izmene mogu biti: Zukic, S Mitrovic, Andrija Maksimovic, Grujic, Ratkov..
j

jovanczv

pre oko 2 sata

Otac Prutseva je rekao da nema nista protiv da igra za Srbiju, zasto decka ne pozovemo??? Fale nam krila a on ima 21god, veliki potencijal i u zvezdi je bonus?!!
E

Epson

pre oko 1 sat

Moze, ako se oseca kao Srbin, a ne samo zato sto ima pasos. Ko ne oseca Srbiju, bolje da ne igra.
L

Lzr

pre oko 2 sata

Nema Petrovica, brani redovno u Francuskoj, ima 24god. Tu je rezervni golman Zvezde Ilic. Nema Belica i Topica 2001god zadnji vezni, tu su Zdjelar i Maksimovic. Andrija Maksimovic je i trebao ali i u zvezdi su trebali vec do sad da mu daju vecu minutazu a ne da se lomi u Graficaru. I sta se desava se Sergejom i Vlahovicem, toliko smo se mucili da udjemo u A diviziju i sada niko ne dolazi..
V

Vani

pre oko 2 sata

A kako ono beše za onog iz Bayerna, "cekajte malo ljudi ne može to tako, jedna utakmica zavseniore pa odmah reprezentacija" hahahah koji cirkus
h

homesweet

pre oko 2 sata

Pavlovic sa 19 godina je bio premlad, kao vec standardni igrac Bajerna
L

Laker

pre oko 2 sata

Nema Kristijana Belica i Mirka Topica a covek zove Maksimovica i Zdjelara... Gospode Boze, a kaze idem da podmladim reprezentaciju
M

Mitros

pre oko 2 sata

Zašto se poziva Nedeljković, nema minutažu, trenutno je treća a uskoro četvrta opcija.
B

Blade123

pre oko 2 sata

Sećaš li se Pavlovića kada je otišao u Monako, grejao sedište na tribinama, čak ni rezerva nije bio, pa ti nije smetalo da ga zovu?
v

vulex

pre oko 2 sata

Pavlovic i kad je bio rezerva nam kidao u reprezentaciji u kvalifikacijama za SP, seti se tekme protiv Portugala odlucujuce, odigrao pakleno i na kraju izbacio loptu, prekinuo kontru i kraj. Nedeljkovic je zelen jos, mora da radi na centarsutu i ka ofanzivni. Potencijal je ogroman, to smo svi svesni
l

lzr

pre 34 minute

Zato jer nemamo igrace... Milan Majstorovic je mogao da upadne eventualno ali on je stoper
D

Dadadadada

pre oko 2 sata

Piksi,jos si tu?!? Nista ne znas!!!!
G

Grupa JNA

pre oko 2 sata

Ako nema Vlahovica uvek tu mogu da dodju Duarte ili Serif samo da im se srede pasosi prvo... brzo ce to. I umesto Sergeja moze da igra Elsnik taman i njemu cemo pasos srediti.
B

BH

pre oko 1 sat

Đabe pasoš kada su već igrali za druge,svoju ,reprezentaciju,ne mogu više za drugu igrati
G

Gost "

pre oko 1 sat

Bolje Zahida , Gosa i Mujakica da zove...
O

Opet

pre oko 2 sata

bez bekova igramo samo do kada ne znam sad kad konacno mozemo da napravimo postavu sa bekovima na desnom nedeljkovic na levom trezic i mladenovic on pozove samo nedeljkovica mislim zasluzsno ali ne znam koja ce mu biti uloga neka pozicija vrv koju nikad u zivotu nije igrao i onda ce se naci strucnjaci da ga pljuju kao i pola reprezentacije jer Boze moj oni si krivi sto igraju neku Kiksi formaciju i ne igraju na svojim prirodnim pozicijama...
@

@opet

pre oko 2 sata

Nedeljković je četvrta opcija u svom klubu, ne treba da startuje
8

8

pre oko 2 sata

Sad nešto totalno van konteksta; ali kad vidim one naše fudbalere u onim crveno bordim dresovima prvo pomislim dal je Crna gora ili Makedonija Kina ili štali je već. Pa 1930 u Montevideu na prvom Svetskom prvenstvu nosil su plave dresove. El neko gledao Olimpijskim turnir u košarci pa kako košarkaši mogu-smeju da nose plave dresove. Ajd da nose kao što je trobojka crveni dres plavi šorts bele štucne prihvatljivo. Ili ako se već proglašavamo za taj Nebeski narod zašto onda dresovi ne budu u nebeskoplavoj boji kao što nose fudbaleri Lacija . Odvratan je onaj bordo komplet sa sve onim nekim novim logom saveza.
j

just

pre oko 2 sata

Zubairu,Prucev Djiga ismevanje bonus pravila i drzave Srbije posle pljujte Piksija a blizanci,i Vojvodina imaju bar 8 stranaca u postavi,u svakom trenutnku
0

0900

pre oko 2 sata

Treba da se pozove Prucev. Mali je mlad, može još da napreduje, ima dobru tehniku i bio bi idealno rešenje za budućnost.
N

Nesto vise

pre oko 3 sata

Samo vi unistavajte partizan i onda ocekujte da ce partizanova deca da vam igraju
K

Koja deca?

pre oko 2 sata

Jes svi uništavaju Partizan osim vas samih, pa terajte upravni odbor kluba, šta čekate. Na druge svaljujete krivicu a među vama su.
N

Nesto vise

pre oko 2 sata

Tu upravu tenk ne moze da otera iz kluba jer imaju drzavu koja ih tu drzi Znam da je tesko prihvatiti cinjenicu da ste u ovoj drzavi privilegovani zbog organizovanog unistavanja partizana ali probajte malo da budete realni
T

T.

pre oko 3 sata

Podrška Vlahoviću. Ne treba da vređate dečka, tu više nije stvar toga da li se njemu igra za reprezentaciju ili ne, stvar je u tome da nema za koju reprezentaciju i državu da igra, za koji savez, kog selektora... Sve nam je otišlo u tri lepe, a on je veoma inteligentan i vidi neke stvari.
G

Grupa JNA

pre oko 2 sata

Iskreno. Decko se odazove da bi protiv Bugara u odlucujucoj grejao klupu tamo nekom Djuricicu. Na Euru odlucujuca protiv Danske on greje klupu da bi Mijailovic igrao (promena formacije). To bre vredja inteligenciju svakom normalnom fanu fudbala.
S

Srdjan88

pre oko 2 sata

Toliko je inteligentan da mu se smesi klupa Juventusa. Nabedjeni maneken koji tripuje da je neka klasa od igraca.
r

rrrr

pre oko 2 sata

Verovatno ga potresao sinocnji masakr.Eto,nas bas briga to sto nece da igra.
3

3838kxnzk

pre oko 2 sata

Zadnje dve godine nista nije odigrao osim ona dva gola Crnoj Gori. Ok, ne odgovara mu da igra sa dva spica I da igra vise desno, Ali on je bio jedini spic protiv Austrije u Becu I protiv Belgije isto prijateljsku I uzasno je odigrao, za 90 minuta nije usao u sansu
T

T.

pre oko 2 sata

Ništa osim dva gola Crnoj Gori? Dva gola Crnoj Gori koje je dao kada je ušao sa klupe u 80-om minutu? Ili misliš na onaj gol utakmicu pre koji je dao Litvaniji takođe ulazeći sa klupe? Zanemari ti tu utakmicu protiv Austrije, imali smo tri utakmice gde je gosposin Piksi držao Mitrovića 90 minuta na špicu koji, naravno, ništa uradio nije da bi Vlahović protiv Danske ulazio da menje ILIĆA. Da je makar ušao na svojoj poziciji umesto Mitra, ali ne, kako Mitar da izlazi pre 90-og minuta? Pričajte vi šta hoćete, ali tom dečku u reprezentaciji nije data prilika da se pokaže u pravom svetlu.
B

Batistuta1

pre oko 3 sata

Kako ovo lici sve na Partizan.Strašno šta se radi...
V

Vani

pre oko 3 sata

Pozoveš liks koji ima 17 godina i jedan seniorski meč u prvoj postavi? Hahahah koji cirkus od reprezentacije daaaaa Bog da prošli kao sa Danskom
B

Bazinga

pre oko 3 sata

Jebote nikad vam nista nece odgovarati. Ako ga ne zove, "sto ga nije zvao, neznalica", ako ga zove "pa ovaj je lud sta ga zove"
S

SAŠOLUKIĆKAPITENČINA

pre oko 3 sata

No, no, nemoj lagati mali ima vise od jednog meča u seniorskoj konkurenciji. Andrija Zila Živkovića je debitovao za reprezentaciju bez i jednog seniorskog nastupa za Partizana i odusevljava nas već deceniju svojim igrama, jel tako?
G

Gost44

pre oko 3 sata

Vazno da je za Pavlovica iz Bajerna rekao mozes misliti igra za Bajern, cekaj prvo U21, pa sve ostalo, on nije valjao, a ovaj valja
V

Vani

pre oko 2 sata

Sine kad ovaj bude imao titulunsvetskog prvaka u mladjim kategorijama kao Živković odmah neka ga stavi u prvu postavu, do tada mojne da se..š a drugo Živković imao 20+ utakmica u Partizanu pre debija u reprezentaciji, informiši se malo pre nego sto lupaš gluposti
B

Bgd.

pre oko 3 sata

Nije lose razmotriti pozivanje Pruceva, mlad igrac, vec sada odlican sa prostorom da napreduje jos vise, ima nas pasos.
B

Boners

pre oko 2 sata

Dobar potez kod gola ali je daleko od odlicnog. Moze u nasoj ligi nesto dnapokaze vec u LS nema sta da trazi, sa ima 17 godina pa da se nadamo da ce zaliciti na ozbiljnog fudbalera.
j

just

pre oko 2 sata

lik ima 22 godine,igrao 3cu rusku ligu i slovenacku ligu pa druze Motika je bio najbolji igrac u Sloveniji
g

gjokaj piramidas

pre oko 3 sata

Opet treci golman zvezde i 17. ti vezni porta, hahaahahahah sta radi Kixi. Bojkot!!!
A

A četvrti iz Partizana

pre oko 2 sata

Sujeta velika sujeta i mržnja. Nego šta bi juče u rupi 0:4. Koga da pozove Kalulua, a makse.
r

rrrr

pre oko 2 sata

Kako to da se za zvezdine reprezentativce ne bune navijaci tekstilca a vi se bunite?Tu ste negde.
B

Boners

pre oko 2 sata

Odlicno je kad pozove vasu rezervu Jovanovica koji nije ni talenat ni igrac.
G

Giop

pre oko 3 sata

Čumic je odavno zasluzio poziv, sigurno je medju tri najbolja krila koje imamo.
G

Grobar32

pre oko 3 sata

Iskreno ne znam šta bi rekao, mislim da je ovo generalno najbolje što imamo, a i to što imamo je slabo. Većina ovih igraca greju klupe u svojim klubovima (ali to ne sme srbin da kaze) jer ipak volimo laži kako su nam igrači standardni u svojim klubovima a daleko je od istine. Jedina pozitivna stvar na ovom popisu je Andrija i to je to.
G

Gostgost

pre oko 3 sata

Hahahaha, pozvao je sve. Nadam se samo da se Mitrovic izvinio saigracima...
D

Dexaman

pre oko 3 sata

Piksi je i dalje selektor?!

KoRn

pre oko 3 sata

Bem ti lebac došlo vreme da za pola igraca iz naše reprezentacije nemamo pojma. Pa oni gradom da prošetaju prepoznali bi ih jedino po trenerkama.
L

LuloLulo

pre oko 3 sata

Trenerka moze i da se kupi za 150-200e
S

Statler

pre oko 3 sata

Ne želim da komentarišem spisak, takav je kakav je ali bilo ko da je pozvan bila bi pljuvačina. Ove sezone nas je poslužila sreća da igramo u A grupi, naredne se već vraćamo u B. Realno, nemamo kvalitet za neki veći domet.
B

Boogy

pre oko 3 sata

Ovo nije reprezentacija, već agencija za prodaju igrača. Izreklamiraju, podignu cenu igraču i kada se proda, više ga ne pozivaju. Onda dolaze drugi... Sramno
8

8

pre oko 3 sata

A povrh svega Fudbalski savez zakonski dobija procenat od svakog ugovora igrača koji je bar jednom nastupio za reprezentaciju .
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 4 sata

Nema ovde puno iznenađenja. Iznenađenje je četvrti golman Marko Ilić umesto Petrovića. Veljković nije pozvan zato što je već mesec dana povređen i nema ni minuta u Verderu nije ni na klupi isto kao i Terzić iz Salcburga. Zukić je pozvan jer igra u odličnoj formi u Austriji i njegova ekipa je za vikend razbila Šturm koji igra LŠ i koji je prošle godine bio šampion i na vrhu su tabele a Zukić kao i Samardžić i mali Maksimović igraju poziciju na kojoj smo izuzetno deficitarni i bolje od njih sem Tadića koji se oprostio nemamo. Maksimović nije nagrađen samo za jučerašnju utakmicu u derbiju već za sve komplet što pokazuje prilikom pozivanja u kadetska i juniorska reprezentaciju, pokazano na EP za kadete letos, ponašanje i odnos prema igri i saigračima. Ko god želi to da vidi može da vidi iz aviona da smo dobili dete lepo vaspitano i normalno koji zna gde mu je mesto a ne nekog napucanog šarlatana punog sebe koji misli za sebe da je bogom dan i nema boljeg od njega. Belić nije pozvan jer se selektor uverio da dečko nema kvalitet za reprezentaciju i da je Zdjelar za njega Kante iz najboljih dana, i potpuno opravdan poziv Zdjelar u umesto Belića. Čumić i Ćirković su dobili pozive jer smo jako tanki na krilnim pozicijama. Tu su nam najbolji Živković i Birmančević a ovo dvojca uz Stefana Mitrovića su tu da budu rezerve jer bolje nemamo. E sad dolazimo do Piksijevog manevar. Mitrović i Vlahović očigledno neće da dolaze ako im se ne garantuje da budu starter i i Piksi je odabrao Mitrovića i bacio mu kosu jer nije pozvao njegovog kompanjona SMS, isto tako je pozvao i VMS a nije mu pozvao brata. Pored Tadića Kostića, Gudelj a, Mladenovića i Lazovića računam u bivše fudbalere a oni su otprilike deo ove grupe koja je očekivala da bude smenjen. Sada ćemo videti reakcije Mitrovića i VMS dali će se odazvati i doći ili će opet otkazati i time zatvoriti sebi vrata reprezentacije pošto su se malo zaigrali u igri sa selektor om a ovaj je namazan svim bojama i preživeo je.
D

Dino Mehmeda Mujkic

pre oko 4 sata

Opet Mile Svilar nije pozvan...
N

News

pre oko 3 sata

Svilar nece da igra za Srbiju. Decko se odrekao Srpskog sportskog drzavljanstva ali nema pravo ni da igra za Belgiju
a

arhitekt

pre oko 3 sata

Ja mislim da je on rekao da ne želi da nastupa za Srbiju i ako je tako i ne treba ga zvati. Koliko se ja sećam čak je pokušao da na neki čudan način igra za Belgiju. Inače apsolutno ima kvalitet za reprezentaciju Srbije.
I

Igorgost

pre 34 minute

Kako su dosadni ovi botovi menadzerski sa "Svilar neće da igra za Srbiju" Da zaista neće, izabrao bi odmah Belgiju, drźavu u kojoj je odrastao i fudbalski se skolovao, a ne Srbiju. Problem Svilara je što neće da, kao ubedljivo najboljibl srpski gopman, troši vreme i ponižava se kao četvrta opcija na golu dok slabiji golmani imaju prednoat u odnosu na njega zbog menadzerskih kombinacija. Način na koji se tretira Svilar je simbol korumpiranosti FSS.
D

Dokle više

pre oko 4 sata

Zar baš Srbija nema ni jednoga lijevog beka,zar će opet mučiti Birnančevića da šparta do iznemoglosti?!
М

Мачак

pre oko 3 sata

У формацији 352 Бирманчевић игра wing-back (крилни бек?) позицију коју је одлично одиграо прошле две утакмице. Једина мана те позиције је да треба адекватна замјена или промјена формације у случају да треба замјена. Шта ту није јасно?
J

Jasno da jasnije ne može

pre oko 2 sata

Nije jasno da se ubijaju i on i Živković a mogu da prave dar mar na protivničkoj polovini.Barem nešto unesu,protiv Danaca nije bilo ničega tu.Ni Pavlović ni Milenković ne igraju u toj formaciji u svojim klubovima i treći sa njima u liniji im ništa ne znači.Zašto se forsira nešto što usporava?Golman bilo koji,Kosta,Bleki,Kalaba,panj,Lukić,Ilić,panj između,Birmančević,Živković i bilo ko u šesnaest.
N

Nikor24

pre oko 4 sata

Ostavke za sve , pogotovo jer se selektoru produzio ugovor pred evropsko prvenstvo , kao da je gvardiola pa se otimaju za njega pa da se osiguramo nebitno sta uradimo na takmicenju , i svi politicari van fudbala , Vidic za glavnog pa neka krenu iz pocetka , a ja ove prevarante necu gledati sve dok su ovi level ispod kokoze na celu saveza . Igraci da subpametni pa da svi lepo izbojkotuju reprezentaciju pa da vidim onda koga ce da zovu da igra . Dolaze da se brukaju i da ih vredjamo zbog nestucnih ljudi koji vode savez . Kakav nre Dzajic sa 80 godina i ostala ekipa koja se provlaci i zivi od saveza 10 godina i vise . Ajmo lepo ostavke i na trafiku da se radi a ne maznjavaju pare koje nisu zasluzili .
l

lolololo

pre oko 4 sata

Utakmica sa Svajcarcima u Leskovcu. Tribine uz teren, ocekujemo khm khm u lozi dakle idealan scenario za haos. Ne zelim ni da pricam o ovom koka kola sastavu kojeg kroje ljudi iz senke i takve spiskove salju Piksiju.
D

Delija NBGD

pre oko 4 sata

Koja je depresija citati bilo sta o fudbalskoj reprezentaciji. Pojedini ljudi su napravili blato od nje. A da bruka bude veca ovakvi nikakvi igramo prvu u oktobru sa Svajcarskom...
T

TuNeki

pre oko 4 sata

Cumic greje klupu u Rubinu Mitrovic Stefano ni ne igra fudbal
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 sata

Laž, Čumić u poslednjem kolu nije ulazio u igru a do ovog kola bio je standardan u postavi Rubina. Stefan Mitrović je u nedelju bio starter u Belgiji u Luvenu i igrao je 60 minuta. Pored Živkovića i Birmančevića mi bolja krila uz ovu dvojcu i Ćirkovića iz TSCa nemamo sem Radonjića kada mi Milojević spremi i vrati u formu a to će potrajati i pitanje je da li on hoće da igra. Na žalost sve je to jako tanko ali su ovo činjenice i bolje nemamo.
G

Giop

pre oko 1 sat

Sad bas pogledah za Čumica , samo zadnju utakmicu nije igrao kako ljudi lazu na ovim portalima...
J

Just

pre oko 4 sata

Topic najbolje ocenjeni vezni igrac portugalske lige
z

zasto to radis?

pre oko 3 sata

cemu iznosenje dezinformacija, prvo smatram da Topic mora da igra, i da nam takav igrac treba. Ali najbolje ocenjeni vezni igrac? Bukvalno nije u 50 najboljih ocenjenih igraca lige. Jasno ne igra na poziciji koja mu omogucava dobru ocenu, ali ono, sigurno nije ni u 5 vezista te lige(po ocenama) tako da zaista prekini sa takvim komentarima pre nego sto proveris verodostojnost istih. Hvala
S

Srbija 1999

pre oko 4 sata

Amatere iz Arabije netreba vise zvati.
Z

Zasto?

pre oko 4 sata

Mislim igraju pod ugovorom nisu amateri.
J

Jole al pravi

pre oko 4 sata

Hocemo da ode Piksi.. I sta onda, mora da mu se plati sve po ugovoru pa da dovedemo drugog pa i njega da platimo, a taj drugi isto ko prvi.. Mislite nece menadzeei da mu kroje tim.. Naravno da hoce, zadnji koji nije to dozvolio je dobio sut kartu pred svetako u rusijini i ako se plasirao.. Sjasi kurta da uzjase murta.. A rezultati isti
Z

Zaalzžili

pre oko 4 sata

Su da debituju Zukić i Čumić sa 23 i 26 g. Nikad nije kasno jer obojica već par godina igraju na visokom nivou. Zukić je trenutno najbolji igrač prvenstva Austrije a Čumić kao vrsno krilo
G

Grupa JNA

pre oko 4 sata

Podrska za Vlahovica i Sergeja. Gde je ovde lider Mijailovic i lider Spajic? Spajic je lider, pokazao se protiv Benfike 🤣
D

DraganKojic

pre oko 4 sata

0:4 :D
l

lol12

pre oko 4 sata

Bukvalno ne vidim razlog za prozivanja Spajica.Brutalno igra ali sta ja znam mozda je Miša Ilic ili Mujakic bolji
s

snajper

pre oko 4 sata

tek sinoc sto se pokazao 🤣
r

rrrr

pre oko 3 sata

Posle onog sinoc nesto ti je smesno?
z

za TEMELJNE promene

pre oko 4 sata

Hoćemo ostavke kompletnog FSS-a. Vidić za predsednika, Paunović za selektora.
r

rrrr

pre oko 2 sata

Nama je sve jedno ko je predsednik, a i vama je.
a

arhitekt

pre oko 4 sata

Piksi, brate, prijatelju... zašto opet na spisku nema levog beka? Da li je moguće da planiraš da igramo sa tri centarhalfa u liniji? Bez obzira na fantastičan kvalitet koji imamo u Milenkoviću i Pavloviću i Erakoviću kao trećem članu koji još uvek nema kvaliteta dvojce saigrača Srbija će po svoj prilici igrati onako lako retko koja reprezentacija igra...I da ke i to OK , a ja mislim da nije, da li je moguće da nema ni jednog jedinog levog beka u Srbiji? Poziv upućen "Malom Mesiju" raduje sve koji su ga gledali i pre sinoćne utakmice jer se stvarno radi o talentu van serije i sa njim treba jako pažljivo ali ako postoji neko ko bi mogao da ga najlakše uvede u seniorski fudbal i pokaže mu "neke fore" to ke Piksi jer igraju gotovo na istoj poziciji.
r

rrrr

pre oko 3 sata

Pa bas su fantasticni pavlovic i milenkovic,nije to ni erakovic.
З

Звонар

pre oko 4 sata

Сад кад га Митар зашиба, па кад крене ложење Митар ово Митар оно, а човек пропустио једном окупљање. Мислим да ће бити ућуткивања.
J

Jack Sparrow

pre oko 4 sata

Zukic totalno zasluzio poziv, Cirkovic ga je prosle sezone vise zasluzivao ali sada kad se testira najbolji tim za sledece kvalifikacije nekanpokaze koliko moze, Cumicndobar igrac mada bez nekog oreteranog ucinka. Opet nema Topica kontam kao jedannzadnji vezni pravi na porslom okupljannu je bio Belic sad Zdjelar ali ovaj najbolji opet nije dobio poziv. Petrovic brani u strazburu redovno Aleksicu potrebno vreme da se privilne na cempionsip. Pohvale za poziv Andriji Maksimovicu dto vise tako talentovanih igraca nasih treba uvrstiti u A tim i preskakati mladje kategorije totalno kontra sistem od ovog koji radimo godinama ali sistem koji bi dao rezultate.
K

Klik

pre oko 4 sata

Na koju foru dobija poziv Stefan Mitrović to ni on ne zna. Dečko prošle godine uopšte nije igrao Veroni, a sada za Leuven odigrao samo jedan meč...
M

Miro80

pre oko 4 sata

Stefan Mitrovic 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
M

Mitrandir

pre oko 4 sata

Ovi spiskovi ne služe više ničemu se prodaji i dizanju cene...

Pule

pre oko 4 sata

Samo da igra sa 4 pozadi sad kad ima Nedeljkovica i levo moze Terzic lagano imali bi dobru postavu
G

Gladiola

pre oko 4 sata

Zašto samo 6 odbrambenih igrača???
J

Just

pre oko 4 sata

Gde je Mirko Topic,Bazdar
T

Trebinje

pre oko 4 sata

Opet Nesta iz Zenita hahahaha. Pa jel ima neko u savezu da pogleda bar njegovu ocenu iz poslednjeg meča.
r

rrrr

pre oko 3 sata

Pavlovic,uvek najopasniji po nas gol.Hodajuca katastrofa.
F

Figaro

pre oko 4 sata

Kad misliš da svaki sledeći spisak ne može biti gori od prethodnog, tu je Dragan da nas demantuje
V

Vinegar

pre oko 4 sata

Jokica ljudi pljuvali sto propustio 2 takmicenja, momak igra 100 utakmica u sezoni, najbolji na svetu, lome ga svaku utakmicu, dodje i osvojimo 2 medalje na OI s njim, pritom nema nikakvu korist od reprezentacije. Vlahovic primadona, nema ga kad treba, iako mu je igranje za reprezentaciju podiglo cenu i kasnije pomoglo za novi ugovor i vecu platu.
D

Džukela klasična

pre oko 4 sata

Vraća se pitbul. Za Vlahovića i Jovića je zuba Ronaldo lično. Vlahović opet ima bol u preponama, po 10. put
N

News

pre oko 3 sata

Vlahovic nije dao gol za Srbiju 3 godine

gost iz Draznja

pre oko 4 sata

Kiksi ko ti je sad selektovao ekipu? Verovatno menadžeri u saradnji sa FSS. Nadamo se laganim porazima da ti sto pre vidimo leđa.