Lazar Samardžić u dresu reprezentacije Srbije (©AFP)
Lazar Samardžić u dresu reprezentacije Srbije (©AFP)

Srbija uz Mozzart donosi najveću zaradu

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.10.24. | 10:49

Najveće kvote na svetu i na pobede Portugalije i Eibara

To što je reprezentativna pauza ne znači da je slaba ponuda u kladioničarskoj listi. Bukmejkeri Mozzarta su bili na slatkoj muci, pa su odabrali čak tri utakmice za koje su vam spremili lepo iznenađenje.

Kvote na dva susreta iz evropske Lige nacija, te jedna iz španske Segunde, u svakom trenutku će biti najveća na svetu. Reč je o pobedama reprezentacija Srbije i Portugalije, odnosno ekipe Eibara.

Izabrane vesti

Vreme je da Leskovac uživa u dobroj utakmici reprezentacije Srbije, ali i da Orlovi konačno postignu gol u ovogodišnjoj Ligi nacija. U prva dva kola nisu uspeli, odigrali su 0:0 sa Španijom u Beogradu i izgubili od Danske sa 2:0 u Kopenhagenu. Sada im u goste dolazi Švajcarska, trenutno najslabija ekipa Grupe 4. Sajdžije su u septembru doživele dva teška poraza, od Danske takođe sa 2:0, dok je Španija u Ženevi trijumfovala sa 4:1. Poslednja dva puta su se Srbija i Švajcarska sastali na poslednja dva Mundijala. U Rusiji su Švajcarci trijumfovali sa 2:1, a pre dve godine u Kataru sa 3:2. Oba puta posle preokreta.

POLJSKA - PORTUGALIJA (SUBOTA, 20.45), DVOJKA 1,70

Nisu briljirali Portugalci tokom septembarskog prozora, ali su ostvarili maksimalan učinak u prva dva kola Lige nacija. Savladali su kod kuće Hrvatsku sa 2:1 i Škotsku sa 1:0, tako da su se izdvojili na prvoj poziciji Grupe 1. Sada Kristijana Ronalda i drugove čeka prvo gostovanje, Poljskoj, koja je savladala Škotsku (3:2) i izgubila od Hrvatske (0:1). Poslednji put su se ove dve selekcije sastale 2018. godine, takođe u Ligi nacija. Tada su Portugalci bez Ronalda trijumfovali u Hožovu, posle preokreta sa 3:2. Na sedam susreta u ovom veku Poljska je savladala Portugaliju samo jednom, još 2006. godine.

EIBAR - ELDENSE (SUBOTA, 18.30), KEC 2,20

Veoma je izjednačena španska druga liga, tako da se slaba forma ne toleriše mnogo. Eibar je bez pobede na poslednje tri utakmice (remi i dva poraza), zbog čega je pao na devetu poziciju na tabeli. Ima 12 poena, pet manje od lidera Rasing Santandera, a nije tajna da je glavni cilj ove ekipe da zauzme neku od prve dve pozicije i vrati se u Primeru. Danas će Eibar da ugosti Eldense, trenutno 11-plasiranu ekipu na tabeli sa 11 poena. Prošle sezone je Eibar kod kuće bio bolji od Eldensea sa 5:1. Taj meč se odigrao u martu ove godine.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara