Komentari na vest

Srbija pobeđuje i kad igra slabo: Vlahović otvorio vrata baraža (VIDEO)

P

Poppaaa

pre gotovo 3 godine

Kako bre gotovo sigurnog baraža kad ni matematički ne može niko da nas stigne?! Ili ja grešim?
C

Cp3o

pre gotovo 3 godine

Golman:Moris (Royale Union Saint-Gilloise, belgijska druga liga) Odbrana: Jans (Sparta Roterdam), Chanot (New York City), Carlson (Erzebirge Aue, Cvajta), Pinto(Sparta Roterdam) Vezni red:Sinani(Huddersfield), Barriero(Mainz 05), Olivier Thill(Vorskla), Sebastien Thil(Sherif) Napad: Borges Sanches(Borussia Mönchengladbach 2), Deville(FC Saarbrücken, 3 liga) Po imenima ne toliko jaka reprezentacija, ali daleko je to od amaterske reprezentacije. Ekipa na nivou Crne Gore, Makedonije ili Bugarske. Ima tu igrača iz slabijih ekipa ali ima i iz Bundes lige, iz Eredivizie, kapiten im igra za Young Boys. Luksemburg može da predstavlja minu u kvalifikacijama.U kvalifikacijama za svetsko u Rusiji igrali su sa Francuskom 0:0 u gostima. Dudelanž klub iz Luksemburga je igrao grupnu fazu lige evrope 2018 i 2019 godine što nije pošlo za rukom ni klubovima iz Bih i klubovima iz Crne Gore ili Makedonije. Ulažu sve više u fudbal. Pošto su zemlja sa dosta doseljenika u budućnosti će imati sve više talentovanih igrača. Miralem Ojanić je prve fudbalske korake tamo napravio. Nemojmo pisati napamet, prvo se informišimo. Tako je i letos bilo posle Zvezdine eliminacije od Šerifa. Svi su pisali kako je ispala od moldavskih amatera. Niko pre dvomeča nije uradio analizu protivnika da se vidi koji to igrači igraju za njih, gde su igrali pre Šerifa, na koji način njihov trener vodi ekipu. Nego odmah Moldavci lako ćemo sa njima. Fudbal se mnogo razlikuje u poslednjih 10 godina. Nije to Luksemburg iz 2001.
S

Stari Lisac

pre gotovo 3 godine

Odlična analiza. Nama se uvek obije o glavu ono “lako ćemo”. I kad je repka u pitanju, kao i Zvezda i Partizan. Fudbal nije isti kao pre 30 godina. Danas je to surovi biznis - imaš pare, imaš uspeh…
B

BREkalo

pre gotovo 3 godine

protivnik taman po mjeri svrbije
k

kost

pre gotovo 3 godine

Samo penale izvodi. Zvati Pavkova.
P

PedjaPFCCCC

pre gotovo 3 godine

Naravno tako i treba bitna su tri boda. Od kako znam za sebe i od kako znam za Fudbal ni jedna Reprezetaciju ne moze da bije sve redom pa ni ona Spansa generacija sa: Casiljasom, Pujolom, Ramosom, Iniestom,Xavijem, Toresom Viljom i td. Pa ni ona Nemacka sa Özilom, Khedirom, Kloseom, Podolskim, Svajnsteigerom i Lamom. To je Fudbal, vazna su tri boda, niko i ne pita ko kako igra nego rezultat... Pitaj Portugalce, Engleze ili Italijane po imenima i Kvalitetu ubice a na Terenu nista narucito ali ide im za ruku ( Doduse sad zadnji 3 4 godina sto su se po prapravili)
D

Dil

pre gotovo 3 godine

Ovakve ekipe su najteze za pobediti, apsolutno su se sve reprezentacije mucile da ih pobede kod njih kuci. Sve neki brazilci, arapi, siptari, netipicna ekipa. Ova pobeda ce brzo da se zaboravi, ide Azerbejdzan koji mora rutinski da padne i posle sta bude. Slazem se da je lose odigrano, ali mozda u najboljem trenutku losa utakmica sa pobednickim ishodom.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

U potpunosti se slazem. Nikoga vise ne zanima leprsava igra, toga sam se naslusao 20 godina. Bitan je samo rezultat a kasnije uz rezultat ako dodje i igra onda super! Sem portugala, francuske i mozda te belgije, estecki nijedna repka ne igra wow. Cak ni hrvati. Ko bi sad pitao Dejana S sto je lose odigrao protiv serifa da je na marakani dobio 1:0. Sad bi se igrala LS. Ili ko pita Stanoja protiv Flore za estetiku, vazno je da pobedis onoga koga treba da pobedis. Ja razumem da narod ovde voli lepe poteze, tecnu pas igru, takav nam je stil ali prosto uvek treba stavljati rezultat u prvi plan. Pa kakva je igra bila zvezde protiv liverpula pa je dobila 2:0 i sad je ta utakmica za ponos. Samo se rezultat pise i pamti. Ili zvezdino finale u bariju. Ko jos prica o partizanovom finalu i boljolj igri protiv reala prvih 60 min kad se na kraju izgubilo. Samo treba razdvojiti te dve stvari, primera je mnogo.
S

Sascha

pre gotovo 3 godine

Vlahovic igracina, kakvu ubitacnu levicu ima
G

Gile 88

pre gotovo 3 godine

Iz pve najslabije partije Srbije protiv Luksemburga pamtice se samo ova doduse jedva ostvarena ali veoma vazna pobeda. Ne kazem da nas je Luksemburg ne znam kako ugrozio ali nasa odbrana ima velike rupe u postavljanju pogotovo kod procene centarsuteva i dubinskih lopti u prostor. Nekako ta lopta previse lako padne u nas kazneni prostor ili eventualno zonu od 25 metara od gola. Luksemburg ovoga puta to nije kaznio i pobedili smo na Vlahovicev individualni kvalitet da za cetvrtinu koraka izbegne ofsajd zamku. Napadacki smo takodje u ovoj utakmici bili najlosiji i osim gola i dve vrhunske sanse za Tadica u prvom poluvremenu i Radonjica u 94. minutu nismo uradili gotovo nista. Sad ostaje da u utorak pobedimo Arzebejdzan i da u novembru probamo da pobedimo Portugal i odemo direktno na SP. Baraz je obezbedjen a iz ove utakmice pamtice se samo ova teskom mukom ostvarena pobeda
k

kolja083

pre gotovo 3 godine

Ne znam zbog čega svi,unapred,misle da će se sve rešavati u Portugalu?Portugal igra kući protiv Luksemburga,pa ima vrlo teško gostovanje u Irskoj.Oni su jedva dobili u Portugalu sa dva gola u nadoknadi vrenena.Videćemo šta će biti do 14.11.
g

golst

pre gotovo 3 godine

Kamo sreće da ovo jedan loš dan pa da posle dobro odigramo protiv svih , arzebejdžan dobijamo ali u Lisabonu ...... njima je dovoljan i bod za prolaz
G

Gost90

pre gotovo 3 godine

Nego gde ce se resavati? U Zanzibaru?
t

tenkista

pre gotovo 3 godine

A Mozzart otvara šampanjac zbog ovakvog rezultata i VARa...
c

czv123

pre gotovo 3 godine

Nek priča ko šta hoće, Nastasićevo iskustvo mnogo znači . Kakav je to štoper mogao da bude da nije imao toliko povreda. Opet se videlo da ova formacija ne donosi ništa kad imaš 2 visoka napadača. Ako se već igra sa 2 napadača, Jović mora da bude 1 od njih, u kakvoj god formi bio. Ili da Tadić igra tog tzv. "second striker"-a . Gudelju svaka čast, ali sramota je da ne možemo kao država da "napravimo" jednog zadnjeg veznog kvalitetnog. Lukić se gura, a u ovoj formaciji on je kao tempirana bomba. Lazović pokazao zašto je jedan od konstantnijih bekova-krila Serije A. Djuricic je 10-ka , nikako desni spoljni. Radonjić može mnogo da donese a može i da ukopa totalno ekipu ovakvim promašajima kakve je imao u poslednjih nekoliko utakmica.
P

Pixi iz cornera

pre gotovo 3 godine

Bice ovo Bolje . Nema brige . Poz . Pixi 10 10 .
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Lazovic i Jovic moraju igrati
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ma nemoj tako... Mi smo jedina reprezentacija na svetu kojoj igraci Reala nisu dovoljno dobri. Fascinantno.
B

Bolek

pre gotovo 3 godine

Niko ne mora da igra, a dozvolićete obojica da Piksi za nijansu bolje od vas zna ko treba da izađe na teren.
K

Kokolo

pre gotovo 3 godine

Ne moraju! Prvo mora da igra za Real a ne da je samo član, a Lazović je ušao u drugom poluvremenu i doprineo pobedi… Nastasić je bio igrač utakmice a mnogi su ga pljuvali…
T

Temudjin

pre gotovo 3 godine

Jović ne mora nikad da igra ali je provereno za klasu bolji i od Mitra i od Ducija kad igra u paru. Ova dvojica, i jedan i drugi, znatno bolje funkcionišu sami. Najopasniji smo bili protiv Rusije i Katara kad je Jović igrao, jednom s Mitrom, jednom sa Ducijem.
S

Sumnjivo Lice

pre gotovo 3 godine

Tadic bi ponekad mogao pokusati i da zavrsi akciju kada je u izglednoj prilici, a ne po svaku cijenu da asistira.
N

Nenad B.

pre gotovo 3 godine

Auuuh, kakva divlja utakmica. Ali eto, nekako smo uspeli da konačno ne primimo gol i da jedan "uvaljamo" i tri boda su tu, što realno i jeste najbitnije. Drugo mesto je definitivno obezbeđeno, ali ova igra ne uliva poverenje da se može nešto uraditi u Portugalu. Ipak i dalje smo u igri, ljudski je nadati se, a tu je i baraž. Napred Srbija!!!
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

Da nisu opet klecali pred pocetak meca kao sto su uradili pre mesec dana u Irskoj?Rezultat dobar.Igra koliko mogu da vidim slaba.Tanko.Ako hoce direktan plasman morace da pobede u zadnja dva kola.
O

Okei

pre gotovo 3 godine

Portugal ce kiksnuti protiv ovih.
g

golst

pre gotovo 3 godine

Oće oće eno sve trče ne gine nam bruka u Lisabonu
S

Stojko Fudbalerski

pre gotovo 3 godine

Daj boze...ali kada su dobili onu protiv Irske tesko da ce im se desiti takav kiks. Mozda bas protiv nas to bude to i dobijemo ih u Lisabonu!!!
z

zezas

pre gotovo 3 godine

Od ove grupe imigranata ?
O

Ovi

pre gotovo 3 godine

Mogu da dobiju Portugal samo ako oni izadju u vidno alkoholisanom stanju .
G

Gxx

pre gotovo 3 godine

Ja stvarno ne razumem izmenu pavlovic/spasic...sta je hteo sa time spasic bolji je u ofensivi pa igramo protiv luxenburga ..spasic je klasičan stoper...isto kao i pavlovic koji se ipak borio i vise bio na protivnickoj polovini..djurucica trebao da ostavi dalje u igri nazalost slabog Tadica koga eto trebao danas da izvadi,ili cak kostica pa tadic na krilo gde inace igra u ajaksu odlicno, ...Vlahoviću svaka čast ,Mitar danas nije bio njegov dan danas..inace mislim da se Mitar sa dobrih krila najbolje snalazi sam u spicu..ali dobro nadamo bice protiv Portugala u top formi...sms bio je ok..sve u svemu tvrda igra..dobro nam došli 3 boda...dace bog Jos 3 protiv azerbejdžana pa u Portugaliji na pobedu i to je to...pozz
G

Gost3105

pre gotovo 3 godine

Kako ne razumes? Pavlovic je dobio zuti, i ne moze da igra sledecu tekmu u utorak, isto kao i Djuricic. Zato ih je izveo i uveo igrace koji bi trebalo da igraju u utorak… vrlo logicno
B

Bolek

pre gotovo 3 godine

Pavlović je zamenjen jer je bio viđen za crveni karton (sa žutim je dotrčao da se svađa kod onog nedosuđenog penala u prvom poluvremenu). Đuričić je zamenjen jer je bio očajan.
v

vojvoda spale

pre gotovo 3 godine

Spasic ne igra za reprezentaciju evo 30 godina
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Sta tu ima da se razume,najgori na terenu,spor kao put,da je ostao izgubili bi.
e

esex

pre gotovo 3 godine

nije spasic vec spajic
K

Kokolo

pre gotovo 3 godine

Da bi centarfor bio u igri treba neko da ga hrani loptama a toga ovoga puta nije bilo pa makar to bio Mitar ili bilo ko…
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

Iduci put kad budete okivali Piksija u zvijezde, sjetite se da je bio super igrac i nek ostane na tom.
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Igra velika nula! Ima dva špica napred nisu uputili 2 centar šuta celu utakmicu. Na kraju sam navijao da bilo ko dadne gol, igrao preko 1.5 gola, najmanja kvota na tiketu. Bruka Niti smo igrali napadacki po krilima kako treba niti nam odgovara igra sa 2 špica. Ej bre ljudi Luksemburg! Dobro nije ni njih niko lako pobedio, ali Luksemburg
K

Kenta

pre gotovo 3 godine

Piksi kralju Zasto forsiras nastasica isteko mu rok trajanja gudelj taraba tri puta gori od mene a radonjic dzaba brzina kad nema mozga
K

Kokolo

pre gotovo 3 godine

Nastasić je bio igrač utakmice a ti se ubi od mržnje i zavisti.
V

Vare

pre gotovo 3 godine

Nije bas da nismo imali sansi u prvom poluvremenu.samo je falilo malo bolja realizacija.trebali smo bar 2:0 da vodimo.i cist penal nam nisu svirali.
G

Gost55

pre gotovo 3 godine

Jos uvek ovi muceni navijaci Zvezde ne mogu da prezale to sto u reprezentaciji ima ijednog igraca Partizana i zato ova pljuvacina po malom Pavlovicu koji ima 20 godine dete bre i igra kao mator. I kao price zamenio ga jer je los, zamenio ga je jer je zbog gluposti Gudelja napravio zuti karton a igra na opasnoj poziciji. Stojkovic je neko ko ne dozvoljava da mu iko sastavlja tim i njemu igra ko zasluzuje da igra i ko ima kvalitet.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Klinac je spor i izlice napred mnogo puta bez razloga. A zato sto je spor onda ne stize da zatvori nazad. A to je ogroman problem. Igrac se uci u klubu da igra a ne u reprezentaciji. Da ne igra levom nogom, ne bi ni bio tu. Talenat, snagu i voljni momenat ima. Ali mora mnogo ozbiljnije da radi na sebi. I ovo je cist fudbalski razlog, nista navijacki.

CZV Zvezda

pre gotovo 3 godine

ko o cemu ti o zvezdi. pogresio si vest
D

Doktorr

pre gotovo 3 godine

Lagano ekipo, svako ima pravo na los dan. 3 boda u dzep za miran san.

Marko Milivojevic

pre gotovo 3 godine

Odigrali smo loše i to je tačno. Opet, čist penal nad Tadićem nije sviran. I to ne samo da je bio penal, već i crveni za golmana. Ja ne znam kako ono nije svirano, stvarno ne znam. Da ne bude kako sam subjektivan, pogledajte snimak.
L

Luxemburg

pre gotovo 3 godine

Ljudi, Portugal jedva pobedio Luxemburg, isto su se mučili sa njima, uopšte Luxemburg nijef naivna ekipa
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Oni koji su ocekivali goleadu ne poznaju ni svoju reprezentaciju ni svoj narod, odnosno mentalitet tog istog naroda. Mi 30 godina retko kad imamo inspiraciju da igramo leprsavo protiv autsajdera. Obicno ovakve vec dobijene utakmice su nas kostale plasmana, dok smo se dobro nosili sa boljima od sebe. Eto, i irci nam dodjose glave.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Nije radonjic kriv sto je pozvan. To je stojkoviceva odgovornost, sto stavlja igrace koji ne igraju u svojim klubovima. To se jasno vidi kada neko nema utakmice u nogama, isto kao Pavlovic koji ne igra u svom klubu, Gudelj takodje, za koga smatram da treba da igra, ali vidi se da nije match fit.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 3 godine

Pobedismo hvala Bogu, ali pošteno govoreći, ovo je bilo slabo. Svi su igrali veoma slabo, nijedan igrač nije zaslužio prelaznu ocenu, osim Vlahovića..... Dao je gol i pokazao najveći trud.
S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Losa utakmica ali se pisu tri boda sto je najbitnije. Slabo smo igrali i nista nam veceras nije islo za nogom. Puno gresaka nerozonskih dodavanja i izgubljenih lopti. Nadam se da je ovo samo lose vece, jer ovakva igra protiv Portugala nista ne obecava i nemamo cemu da se nadamo. Sredina terena nije postojala i Gudelj i Sergej veceras nisu bili na nivou...samim tim nam je napad bio odsjecen. Radonja totalno van ritma i neigranje u klubu vec ostavlja traga na njegovo samopouzdanje. Bojim se da Mitar i Vlahovic nisu kompatibilni i da tu dolazi do gusenja i disharmonije u napadu ali tu je Stojkovic da izanalizira i vidi sta mu je ciniti protiv Portugala i da ispravi ove greske i pokusa da nadje neki recept i izvuce dobitnu kombinaciju koja bi mogla da nas odvede na svjetsko prvenstvo.
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

Lazović igrao 15 minuta i bio najbolji na terenu.Nema nista od plasmana ni slucajno,posto Piksi ne razume da ovih 15 sto su igrali veceras ne mogu ni da otvore vrata na Bernabeu,izbacili bi ih, mislili bi da su dosli da kradu.Jedina zemlja na svetu kojoj ne treba igrac Reala u timu,svaka čast.
P

Paja Trošak

pre gotovo 3 godine

ПИКСИ СВАКА ЧАС АЛИ ШТО НЕЗОВЕШ НИКОГА ИЗ ЗВЕЗДЕ ДРАГОВИЋ ЕКСТРА КЛАСА ТЕБИ ИГРА СПАЈИЋ А ДРАГОВИЋА НЕЗОВЕШ ДЕЧКО ИГРА ЕКСТРА
G

Gost1978

pre gotovo 3 godine

svako navija za zvezdu
J

Juujuu

pre gotovo 3 godine

O Austrijo moja,otvori se !
N

Novak majstor

pre gotovo 3 godine

Piksi da napravi dogovor sa reprezentacijom austrije i fifom da zazmure na to sto je odigrao 100 utakmica za austriju
G

Gost1234

pre gotovo 3 godine

Jadan bio šta napisa pa osta živ?
5

5.000.000,00 €

pre gotovo 3 godine

Јао Пајо, испао си из воза у покрету на главу па ти се мало помутио, назови, мозак... Аман изгуглај мало, информиши се... Па саветуј Пиксија... Можда те и послуша... Имаш потенцијала...
E

Ens

pre gotovo 3 godine

Strasno,falio jedan gol za 10k
B

Bari_91

pre gotovo 3 godine

K_A_T_A_S_T_R_O_F_A_!!!
V

Vlahovic gracing

pre gotovo 3 godine

Auuu koliko je glup onaj Radonjic, sredina ocajna , odbrana na ivici minimuma. Ovan dolman , covek je toliki pancar a i ne razume se u fudbal. Hvala ti boze za Vlahovica i Mitrovica insce jos pet minuta i ovi bi ugurali jedan.
j

julih

pre gotovo 3 godine

Pa kad cemo više da igramo smisleno. Gde je sistem, plan i ideologija. Samo se vuču po terenu. Pa ova strepnja je u rangu kao da igramo sa belgijom ili holandijom.
B

Bolek

pre gotovo 3 godine

Imamo sistem, plan i ideologiju od početka kvalifikacija, zahvaljujući Piksiju. Uvek će biti loših utakmica, bitno je samo da se ostvari krajnji cilj. Ko insistira na gaženju protivnika u svakoj mogućoj utakmici neka se prešalta na Nemačku ili Francusku.
K

Kenta

pre gotovo 3 godine

Vuku
V

Voip

pre gotovo 3 godine

Onda kada se pusti selektor da radi u kontinuitetu makar 4 godine.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@bolek - zapravo nemamo. Igramo na voljni momemat. I to prolazi jer su nam protivnici u grupi smesni, a i protiv njih ide tesko. Protiv Portugala cemo da se namuzimo, ali me ne bi cudilo da nam Irci upropaste euforiju.
G

Gost izmena

pre gotovo 3 godine

Da nije zamenio Pavlovica izgubili bi.
M

Mentalitet

pre gotovo 3 godine

Jbt kad odigramo protiv Irske i stvorimo zilion sansi ali eto nekim cudom ne pobedimo onda ne valja rezultat, a sad kad pobedimo a odigramo nesto losije onda nema igre , ajde malo podrske ljudi igramo posle duze vremena vise nego solidno ,a ima jos dosta mesta za napredak.
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Jos smo mi zeleni za ozbiljan fudbal.. Pola ekipe nije zasluzilo prelaznu ocenu.. Iskreno niko vise od 6 nije zasluzio.. Mitra je trebalo isto pitati dal mu se igra danas, jel ga danas ja nisam video na terenu
k

klo

pre gotovo 3 godine

A tek ponasanje kad je video da on izlazi, prvo odmahivanje rukom, a onda pgled ka klupi i psovka j.... ti mater u p...., nema kome drugom nego selektoru. Ako je Piksi ozbiljan ovaj je zavrsio sa reprezentacijom . Valjda je svima jasno da Mitrovic i Vlahovic ne mogu zajedno, ako igramo sa jednim spicem mora da bir ajednog od njih dvojice, ako igramo sa dva onda Jovic sa nekim od njih
G

Gostddddd

pre gotovo 3 godine

Ne mozes ni da ga vidis kad koristis je l' umesto jer...Prvo azbuku u ruke pa polako za fudbal,moj drugarski dobronameran savet dd
p

plavac

pre gotovo 3 godine

JERI moguce da teras decka koji je rekorder iz reprezentacije samo JERI je grobar?pa za ludnicu ste
Z

Zeleni

pre gotovo 3 godine

Ako je Srbija=zvezda=terza da je proziva Stojkovic i pametuje se onda treba Skotska u barazu da se ponovi, da nema mitra i vlahovica nebi ga ni bilo

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

ekipu luksemburga dobijes 1:0 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 JEDAN - NULA a hoces na svetsko u katar da se igras lopte sa brazilom i argentinom i nemackom 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Sto nisi to napisao kada smo ih dobili 4:1?
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Po tvom rezonu bi Portugalci trebali da vrate titulu prvaka Evrope i pucaju sebi u glavu.
A

Andre999

pre gotovo 3 godine

Šta bi video sam na flashscore 0-2 a nigde se ne spominje što je poništen gol čekao sam x2&2+ za 140 000...
1

12245678

pre gotovo 3 godine

Офсајд Влаховића.
N

Nenad1246

pre gotovo 3 godine

Ofsajd.
a

aaaa

pre gotovo 3 godine

ja cekao hen 2 za 1.235 e. Vlahovic dao iz ofsajda a saban radonjic, promasi zicer u 94min
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Ja sam na kraju navijao I za njih. Jedan tiket kvota 18 na 2000 dinara, i jedan kvota 195 na 400 dinara. Dobro ovaj drugi me sjebali ukrainci, igrao preko 6 kornera u 50.minutu bilo 5 nisam ni obraćao pažnju reko proći će. 95.minut oni I dalje 5 kornera 🤦🏻‍♂️😂
R

Realan skroz

pre gotovo 3 godine

Dobro de, nek smo dobili, ajmo dalje... Odma bi vi da otpustate selektora, e moji Srbi, strucnak do strucnjaka...
N

NikolaBg85

pre gotovo 3 godine

Одбрана мало јача од киселе воде , Влаховић страшан играч . Најбитније - 3 бода . Оваква слабија издања се дешавају , пуна подршка Пиксију и екипи. Идемо даље . Србија !
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Какав је пањ онај радоњић мајко мила...
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Ужасан фудбал! Никако да разумем што играју Костиќ, Гудељ, Ѓуричиќ, и зашто имају предност над играчима који су бољи од њих. Пример:Саша Здјелар је бољи од Гудеља, Катаи од стерилног Костиќа, Марко Грујиќ од Ѓуричиќа. Позз
d

daj meni

pre gotovo 3 godine

malo toga sto uzimas
З

Злоћа

pre gotovo 3 godine

Мислиш оног Здјелара за лигу велике петорке коме и патлиџан једва додели нови уговор? Ха-ха-ха-ха-ха-ха.
a

ante55

pre gotovo 3 godine

Mali Vlahovic postaje paklen igrac,preozbiljan njuh za gol ima,ulazi u sanse krece se vrhunski bravo mali to si ti prati svoje snove lave
g

golst

pre gotovo 3 godine

Jel neko video večeras vezni red , šta sam dočekao da naš tim strepi protiv luksemburga užas !
m

mile srbija

pre gotovo 3 godine

koje vezni red.. ne postoji vezni red u ovoj formaciji
G

Gost978

pre gotovo 3 godine

Pobeda, ali ubedljivo najgora utakmica od kada je Piksi selektor, ispod svakog nivoa ukusa. Ne razumem kako mogu ovako loše da odigraju protiv ekipe nivoa Luxembourga. Toliko nepovezanih dodavanja/akcija, beskorisnog trčanja, opet nesigurnost u odbrani u drugom poluvremenu i povlačenje nazad dok vodimo samo 1:0... To povlačenje nazad u neku zonu bez agresivnosti i presinga, predaja poseda protivniku umesto da mi loptu držimo i diktiramo tempo - prosto ne razumem. Da je sa druge strane TOP nivo ekipe, pa hajde da razumem da čekamo kontru. Ali mi stanemo u blok a napred imamo Mitra i Vlahovića... Da onaj pas sa beka nije prošao, ostalo bi 0:0, tragično. Mors bolje momci, mnogo, oslobodite se i igrajte bre fudbal, zajebite ovo.
l

lol12

pre gotovo 3 godine

Nema igraca na terenu koji je izdominirao.A ovi sto pljuju Radonjica-Morao je dati onaj gol to je tacno ali on se nasao u 2-3 sanse i nesto je razmrdao za razliku od Mitra,Sergeja,Tadica,Kostica koji nisu svi zajedno se nasli u toliko sansi pa cak ni iskreirali
G

Gvv

pre gotovo 3 godine

Druže, onaj šut sa 16m sam samcat je morao bar u visini gola da bude, a ovaj zicer na kraju bar gol da pogodi. Užasne reakcije.
l

lol12

pre gotovo 3 godine

Ja napisem gore da mu je zavrsnica bila katastrofa i da je morao dati a ti to za mnom ponovis kao da sam ja nesto drugo rekao.Sustina mog komentara je da je on bio opasan za razliku od skoro svih nasih igraca.Najmanje opasnosti po gol protivnika je veceras bilo od kad je Piksi preuzeo reprezentaciju.Da bi promasio prvo moras da se nadjes u sansi sto ostali nisu mogli/znali.
L

LuloLulo

pre gotovo 3 godine

@Gw Meni vise bode oci Radonjiceva dva pokusaja prodora gdje ima prostora na desnom krilu, i Vlahovica i Mitrovica u 16 metara i on dribla kroz dvojicu i gubi loptu. Nije mi ok njegova sebicnost, koja sve cesce dolazi do izrazaja,a los sut, promasen zicer, desi se. Da je centrirao i promasio kazneni kao Miljkon ili Gobelja opet bi ga pljuvali, al ovo mi je gore od svega
M

Munginjo

pre gotovo 3 godine

Gde je onaj tekst da ne mozemo da ne primimo gol...
T

Tačno tako

pre gotovo 3 godine

Pa ovaj Radonjic stvarno pojma nema...običan vašarski igrač...sva sreća pa ga je Zvezda uvalila na vreme...tehnika šuta očajna a glava prazna...sem brzine ništa nema...nije ni čudo sto nigde ne igra...njegovom menadžeru da se dodeli nagrada kao najboljem "prevarantu"
I

Igor78

pre gotovo 3 godine

To izgleda vide svi, menadžer ga uvali nekim video snimcima, a onda kada trener provali koja je to rupa od igrača u napadu, sledi klupa, pa tribine i pozajmica...Dečko menja klub svake godine, šta drugo reći. Ali famozno mi je da je neko iz Benfike njega doveo, dao bih 100 evra da čujem tog skauta Benfike koji je ovog preporučio klubu i razloge...Ne znam igrača sa gorom tehnikom šuta i zavšnicom na njegovoj poziciji. Od 5 čistih šansi daj bože da ubaci jednu, i to će proći neka frljoka
C

Cccc

pre gotovo 3 godine

Stvarno si u pravu Radonjic mi malo igra bezglavo, one šanse se moraju koristiti. Vlahovic je isto osim gola sve pogrešno radio, golgeter o kome naši novinari pišu bajke da hara u Italiji mora da one šanse pretvara u golove. Na kraju ostavimo to sad važna su tri boda i da nismo izgobili korak za Portugalom.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ja to pricam jos otkad smo ga prodali. Decko sem brzine nista nema. Ubode koji sut kad mu se namesti, i to je to. Najbolja Zvezdina prodaja ikada.
i

idemoo

pre gotovo 3 godine

Vlahovic, ozbiljan centarfor.
g

goran984

pre gotovo 3 godine

bitna je pobjeda..al jako losa igra,kao da nemaju snage... onaj Radonjic mi ne bi igrao 5 minuta najvise... Kostic razvali Bajern,a u reprezentaciji 0 bodova...idemo Srbijaaa
K

Kol

pre gotovo 3 godine

Ljudi sve kad se sabere oduzme kakav smo raspad bili i koliko kriminala ima u i oko saveza klubova drustva ovo je ok imamo bar baraz ali treba ici dalje i takmiciti se do kraja pa da vidimo gdije smo bravo piksi bravo momci idemo dalje pozdrav
g

golst

pre gotovo 3 godine

Samo Vlahoviću svaka čast što je dao gol ostali užas ! Šta sam dočeko da naš tim strepi protiv luksemburga
M

Mile Srbija

pre gotovo 3 godine

Ne pljujte momke. Nemamo mi mesija mbapea ronalda halanda nego prosecne igrace koji se bore. Jedini krivac za ovako ocajnu igru je trener. On postavlja taktiku koje veceras nije bilo i on analizira protivnika. Piksi odlican futbaler bio ali trener nazalost tanak sa znanjem. Radonjic sve gori i gori sledeca destiancija turska. Mitrovic nevidljiv nadam se da ce sledecu poceti sa jovicem i vlahovicem. i znam da nemamo bekove ali ova 3 5 2 formacija nas ubi nemamo sredinilu.
V

Vare

pre gotovo 3 godine

Ala si se nalupetao.koji si ti strucnjak da komentarises nesto.bravo piksi bravo momci.
M

Mile Srbija

pre gotovo 3 godine

Moje misljenje samo i komentar. Zato postoji i ova opcija. Ja samo razmislajm sta ce biti kad igramo baraz i ne iskoristimo sansu eto to je meni.
V

Vare

pre gotovo 3 godine

Pa zasto kazes da je do trenera ocajna igra??srbija nije lepse igrala zadnjih 15 godina.to zahvaljujuci Piksiju.i pljujes Mitrovica .jednu utskmicu nije dao gol i odmah pljuvanje.kad otresemo portugalce u lisabonu javi se ovde da vidim tvoj komentar!
l

lisabon

pre gotovo 3 godine

jesmo igrali slabo al i ovi nisu losi, sve u svemu dobro smo prosli
K

Kostajnica

pre gotovo 3 godine

Nijansu jači rival bi dao 2-3 gola. Propuh nazad i to veliki.
G

Gedza666

pre gotovo 3 godine

Pu radonjicu splavaru jedan
R

Radonjaaaa

pre gotovo 3 godine

Gde su oni sto prizeljkuju radonjic, dupla nulaaa sicer masa!!
С

СРПСКА

pre gotovo 3 godine

Како смо ми овде породили 3 бода ни нама самима није јасно.Једино што је овде добро то су три бода.
G

Gost7797

pre gotovo 3 godine

Dusan Silni!!
G

Gost1818

pre gotovo 3 godine

Vrhunac gluposti srpskog fudbala zove se Nemanja Radonjić.
@

@odgovor

pre gotovo 3 godine

Momak moze komotno da se vrati u Cukaricki i da krene karijeru ispocetka po 3. ili 4. put.
S

Slepi Gost

pre gotovo 3 godine

Vlahovic je zasluzan za to sto nismo dali bar 3 gola.
l

ltu

pre gotovo 3 godine

ali je isto tako zaslužan što je dao gol za pobedu
G

Gott

pre gotovo 3 godine

Uf, super. Zbogom De luxi na kulak vas lak...
G

Gwar

pre gotovo 3 godine

Koliko propuštenih šansi, biće nam krivo ako gol razlika bude odlučivala o prvom mestu...3 boda se pišu.
S

Somieras

pre gotovo 3 godine

Ko zove više ovog Radonjića nije mi jasno.Nije realno koliko je loš.
Z

Zeljeznik

pre gotovo 3 godine

Realno deluje da je bio mali ofsajd kod našeg gola al možda je samo ugao loš na snimku.
M

MILISAV

pre gotovo 3 godine

JESAMLI REKAO DA DETE PARTIZANA RESAVA VECERAS DJABE IM VEŠTAČKO GURANJE SEKTINE DECE KAD OD REPRESENTACIJE NEMA NIŠTA BEZ DECE PARTIZANA I OVO JE DOKAZ KOLIKO JE NASE PRVENSTVO NEREGULARNO
9

951357

pre gotovo 3 godine

Pa ako za bekog od njih ne moze da se kaze da je dete Partizana, to svakako ne moze da se kaze za Vlahovica. Da si rekao dete Altine, ili dete Fiorentine, pa ajde. Ali volite vi da svojatate...
c

coygs

pre gotovo 3 godine

bravo momci, polazali ste karakter..jao dobro vece za uzimanje para, da se znalo pa da se pojaca ulog, al dobro! gazimo Portugal idemo na svetsko!!

ДинароидВојо

pre gotovo 3 godine

Падови у игри ће се увек дешавати, али најважнија су три бода, надам се да ћемо следећи меч боље одиграти.
G

Gost125

pre gotovo 3 godine

muke muke pa koga mi mislimo pobediti u buducnosti,jako jako tesko bilo ali bilo koga
g

goust

pre gotovo 3 godine

Imao sam utisak da je Radonjic odigrao 90 minuta, koliko se ispromasivao.
P

Pregovarac

pre gotovo 3 godine

Koja agonija od utakmice

Bürgermeister

pre gotovo 3 godine

Jad i beda od igre. Mislim da neko treba da se vrati u Japan. Nije dorastao ovom...