(©Reuters)
(©Reuters)

Srbija bez Erakovića i Pavlovića u Cirihu

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.10.24. | 22:33

Dodatan udarac za Orlove u porazu od Španije

Ne samo da se iz Kordobe vraćaju sa ubedljivim porazom od Španije i slabom partijom, nego i sa izgubljena dva igrača za izuzetno važan duel protiv Švajcarske u novembru. Orlovima će za tačno mesec dana u Cirihu biti neophodna pobeda da bi ostali u trci za plasman u četvrtfinale Lige nacija, a moraće da igraju bez dvojice standardnih štopera.

Zbog žutog kartona u finišu prvog poluvremena, drugog ukupno pošto je bio zapisan i u beogradskom duelu sa Španijom, za jednu utakmicu suspendovan je Strahinja Eraković, dok bi njegov imenjak i saigrač iz poslednje linije, Pavlović mogao da propusti i dva meča.

Izabrane vesti

Njemu je sudija Daniel Stefanski iz Poljske prvo pokazao žuti karton u 75. minutu, ali je nakon gledanja snimka promenio odluku i izvadio crveni. Da stvari budu još gore, iz slobodnjaka koji je skrivio Pavlović domaćini su stigli do pogotka za 3:0.

Kao opcije za štopere Dragan Stojković ima još Nikolu Milenkovića, Srđana Babića i Jan-Karla Simića. Videćemo hoće li selektor za novembarske okršaje sa Švajcarskom i Danskom, presudne za plasman na tabeli, zvati neko novo ime. Moguć je povratak u reprezentaciju kapitena Crvene zvezde, Uroša Spajića, pošto je Miloš Veljković povređen na duži period.


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeStrahinja ErakovićStrahinja PavlovićLiga nacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara