(© FK Javor)
(© FK Javor)

Sprinter iz Gane u Ivanjici: Javor doveo krilo koje trči 100 metara za deset sekundi

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.09.23. | 18:39

Još jedno pojačanje za ekipu Radovana Ćurčića

Ima Javor dvojicu brzonogih krilnih fudbalera, u liku Normana Kempbela Ibrahima Tanka i, a doveo im je konkurenta. U pravom smislu te reči, jer je ugovor sa Ivanjičanjima potpisao Džonson Amuzu. U pitanju je momak iz Gane, čija osnovna karakteristika je brzina.

Kako je Javor objavio na zvaničnom Instagram profilu, Amuzu je u stanju da 100 metara pretrči za deset sekundi. Ekipa Radovana Ćurčića često voli da igra na kontre i u tom smislu bi 190 centrimetara visoki napadač, kome je ovo prvi angažman van otažbine, mogao da bude od koristi. E, sad: šta će ponuditi u čisto fudbalskom smislu, moraćemo da sačekamo takmičarske mečeve.

Izabrane vesti

Zasad je Amuzu odigrao jedan kontrolni i ubedio stručni štab da je vredan angažmana. Na kraju krajeva, potpisao je ugovor na četiri godine i imaće dovoljno vremena da pokaže šta zna.

Javor je njegovim potpisom završio prelazni rok u kome su na stadion kraj Moravice stigli Lu Bajere Žunior, Jovan Goronjić, Zvonimir Petrović, Lazar Raičević, Stefan Tesić i Todor Petrović.




tagovi

Javor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara