Sprema se veliki povratak Bambija Tošića u srpski fudbal

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.07.24. | 10:14

Železničar želi da aktivira još jednu bombu prelaznog roka

Potpisao je Seku Sanogo, isto će učiniti i Nemanja Milunović, ali uprava Železničara iz Pančeva želi da aktivira još jednu bombu u letnjem prelaznom roku. Prema saznanjima Mozzart Sporta ugovor sa klubom iz Južnog Banata narednih dana trebalo bi da potpiše bivši vezista Partizana i reprezentativac Srbije Zoran Bambi Tošić.

Legenda moskovskog CSKA je već danima u pregovorima sa čelnicima Železničara, i ako ne dođe do veleobrta uskoro bi trebalo da se stavi na raspolaganje Marku Saviću. Dolazak Zorana Tošića predstavljao bi kulminaciju aktivnosti kluba iz Južnog Banata u letnjem prelaznom roku, pošto bi Bambi, zajedno sa Milunovićem i Sanogo, trebalo da ima ključnu ulogu u redovima Železničara. Ostatak ekipe činiće mladi igrači, koji bi u perspektivi trebalo da donesu finansijski benefit Pančevcima.

Izabrane vesti

Mnogo toga se već zna o karijeri Zorana Tošića. Bivši reprezentativac Srbije je u jeseni karijere, nije ubojit kao nekada, ali bi nesumnjivo doprineo imidžu Pančevaca i kompletne Mozzart Bet Superlige.

Prošle sezone Zoran Bambi Tošić je bio član grčke Lamije. Za taj klub je odigrao 24 utakmice i upisao čestiri asistencije. Pre toga je u Kazastanu igrao za Tobol.

Tošić je ponikao u Proleteru iz Zrenjanina, a u Partizan je stigao u julu 2007. godine iz Banata za obeštećenje od 400.000 evra. Godinu i po dana kasnije otišao je u Mančester Junajted za obeštećenje od 7.000.000 evra. Najbolje godine karijere proveo je u Moskvi, gde je sedam godina nosio dres CSKA i osvojio tri šampionske titule, uz dva državna kupa.

Imao je povratnički mandat u redovima crno-belih od 2017. do 2020. godine. Sa njim u timu Partizan tih godina nije osvajao titule, ali je imao zapažene rezultate u Evropi, posebno u prvoj sezoni kada je stigao do proleća na sceni Starog kontinenta i dvomeča sa Viktorijom Plzen.

Nedavno je Bambi Tošić igrao na Bratskom kupu za CSKA, i to u svojstvu legende kluba, i uspeo da postigne pogodak protiv Partizana.


tagovi

Zoran TošićŽelezničar PančevoLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara