SPECIJAL: Zvezdina pobeda i Boaćijev gol – kvota 30,00

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.11.19. | 11:46

Verujte li u epski uspeh tima Vladana Milojevića?

Fudbaleri Crvene zvezde večeras na Marakani igraju, sasvim sigurno, najteži meč u sezoni. Bajern dolazi u Beograd sa namerom da overi prvo mesto u grupi i pošalje jasnu poruku da je jedan od glavnih kandidata za osvajanje Lige šampiona.

Izabrane vesti

Trijumf Crvene zvezde predstavljao bi čudo, prvorazrednu evropsku senzaciju. Šanse nisu velike, ali, ipak, postoje. Uostalom, niko se nije nadao da će Liverpul pognute glave napustiti najveći srpski stadion prošle sezone.

SPECIJAL: CRVENA ZVEZDA - BAJERN 

Kladionica MOZZART je u ovog puta ispoštovala tradiciju i pripremila specijal za večerašnju utakmicu petog kola Lige šampiona. Ako verujete u Crvenu zvezdu i „osećate“ iznenađenje možete da zaradite ozbiljan novac.

Kvota na trijumf Crvene zvezde u kladionicama MOZZART iznosi 10,00. Međutim, u našoj ponudi možete da uvećate potencijalni dobitak.

Napadač Ričmond Boaći konačno je spreman za najveće napore i zauzeće mesto u startnoj postavi. Trijumf crveno-belih uz pogodak potencijalnog reprezentativca Gane plaća se kvotom 30.00 (isto vredi i pogodak Tomanea koji će meč početi sa klupe za rezervne igrače). Kvota da će Ričmond Boaći zatresti mrežu Maneula Nojera iznosi 4,00.

Naravno, kod Bavaraca se najbolje kotira Robert Levandovski. Njegov pogodak uz očekivani trijumf Bajerna plaća se kvotom 1,90.

U našem specijalu možete da se kladite i na potencijalni het-trik na meču, crveni karton, kao i pogodak iz slobodnog udarca. Sve kvote možete još jednom da pogledate OVDE.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara