©FK Spartak
©FK Spartak

Spartak se pojačao iz omladinskog pogona: Čimeremeze nagrađen profesionalnim ugovorom

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.06.24. | 14:44

Mladi Nigerijac početkom godine stigao na sever Srbije, a šansu u prvom timu izborio partijama na pozajmici u omladinskoj ekipi Zemuna

Spartak uveliko vuče prve poteze u cilju jačanja tima za iduću sezonu, a dva dana pošto je potpisao ugovor sa povratnikom Lukom Bijelovićem, klub sa severa Srbije ozvaničio je još jedan posao.

Subotičani su u prvotimca promovisali Lusijusa Čimeremezea, koji je potpisao ugovor na tri i po godine, njegov prvi profesionalni u karijeri.

Izabrane vesti

Reč je o 19-godišnjem Nigerijcu, koji pokriva obe krilne pozicije, a na sever Srbije stigao je početkom ove godine iz nigerijske fudbalske akademije Diamond.

Popularni Golubovi ubrzo su ga poslali na kaljenje u U19 tim Zemuna, gde je Čimeremeze proveo drugi deo sezone i partijama u Omladinskoj ligi kupio mesto u prvom timu superligaša. U početku je ulazio isključivo sa klupe, ali je svaku od poslednjih sedam utakmica počeo u startnoj postavi ostvarivši učinak od pet golova i jedne asistencije čime je poslao signal čelnicima Spartaka da je vreme da se oproba u seniorskom fudbalu.



tagovi

Spartak SuboticaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara