Nebojša Vučković (©Starsport)
Nebojša Vučković (©Starsport)

Spartak dobio i četvrtog trenera: Nebojša Vučković izdržao 63 dana, Petroviću palica

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.04.22. | 12:40

Nova promena u Subotici

Devet utakmica i osam bodova, a onda ruka ruci i sporazumni raskid saradnje. Nebojša Vučković je posle poraza od Novog Pazara (1:3) u prvom kolu plej-auta Superlige napustio mesto trenera subotičkog Spartaka.

Izabrane vesti

Nakon jučerašnjeg poraza protiv FK Novi Pazar i razgovora Vučkovića sa upravom kluba došlo je do sporazumnog raskida ugovora. Zahvaljujemo se Vučku na radu i trudu u prvom timu, a saradnja će se nastaviti u školi fudbala. Novi šef stručnog štaba biće imenovan tokom današnjeg dana”, kratko je objavio Spartak na Instagram stranici.

U međuvremenu je Mozzart Sportu potvrđeno da će novi šef struke biti Slavko Petrović, koji je trenersku karijeru počeo u Nemačkoj radeći u nižim ligamama u Darmštatu, Karl Cajs Jeni, Fortuni Diseldorf, Valdof Manhajmu… U Superligi je vodio čačanski Borac i Rad, a potom se preselio u BiH i radio za Radnik iz Bijeljine, Željezničar, tuzlansku Slobodu, na kraju i sarajevski Olimpik.

Subotički klub je tako dobio četvrtog trenera u ovoj sezoni. Na početku je tim vodio Vladimir Buač, koga je u oktobru zamenio imenjak Vladimir Gaćinović. On je potrajao do 14. februara da bi zatim podneo ostavku posle poraza od Radnika iz Surdulice (0:2).

Istog dana na klupu je seo Vučković, ali je izdržao svega 63 dana i ekipu ostavio na tri boda iznad mesta koja znače baraž za opstanak u eliti.

Već sada je jasno: vrlo razočaravajuća sezona za Golubove, jer od tima u kojem igraju Nemanja Nikolić, Lazar Tufegdžić, Nemanja Mihajlović i ostali očekivala se borba za Evropu. Ispostavilo se bez osnova.


tagovi

Nebojša Vučković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara