Alvaro Morata i Dani Olmo (©Reuters)
Alvaro Morata i Dani Olmo (©Reuters)

Španija i Argentina najisplativije opcije u Mozzartu

Vreme čitanja: 3min | uto. 09.07.24. | 10:29

Nigde nećete naći veće kvote na pobede Crvene furije i Gaučosa

Vreme je za polufinala na Evropskom prvenstvu i na Kopa Americi, a bukmejkeri Mozzarta pripremili su iznenađenja.

Reč je povećanim kvotama na slavlje Španije protiv Francuske, kao i na trijumf Argentine u sudaru sa Kanadom. Pobede favorita u pomenutim duelima će u svakom momentu imati najveće kvote u Mozzartu.

Izabrane vesti

Reprezentacija Španije nije bila u najlakšoj grupi na Evropskom prvenstvu. Ulaznica za plej-of nije bila zagarantovana Crvenoj furiji u društvu Italije, Hrvatske i Albanije. Ipak, izabranici Luisa de la Fuentea su dosta toga uradili već u prvom meču savladavši Hrvatsku sa 3:0. Teška pobeda nad Italijom od 1:0 u drugom kolu obezbedila je Špancima ulaz u drugi krug, ali su uspeli i minimalno da savladaju Albaniju. Prva linija u grupi omogućila je Furiji da za protivnika u osmini finala dobije Gruziju, jednu od glavnih senzacija grupne runde, koju je savladala sa 4:1. Sa Nemačkom je bilo mnogo teže u četvrtfinalu. Posle 90 minuta je bilo 1:1, ali se u produžecima, zahvaljujući golu Mikela Merina, Furija našla u polufinalu. Francuska, za razliku od današnjeg protivnika, nije uspela da pokaže stopostotan rezultat u grupi, iako je važila za izrazitog favorita. Pošto je u prvom kolu pobedila Austriju sa 1:0, tim Didijea Dešana odlučio je da ne rizikuje u drugom kolu i podelio bodove sa Holandijom u sumornom remiju bez golova. I u obračunu sa Poljskom Trikolori su uzeli samo bod i tako završili na drugom mestu u grupi. U osmini finala francuski tim se kao protivnik suočio sa Belgijom, koja je dostojanstveno odolevala, ali nije rizikovala i nije imala mnogo šansi. Ali Francuzi su na kraju našli šansu, iskoristili je i zaradili ulaznicu za četvrtfinale. U obračunu sa Portugalijom došlo je do produžetaka i penala, a Francuzi su se bolje snašli.

ARGENTINA - KANADA (SREDA, 02.00), KEC 1,42

Reprezentacija Argentine nije bila u najtežoj grupi na Kopa Americi, gde je, kao i na turniru u celini, bila izraziti favorit. Tim selektora Lionela Skalonija nije imao problema u grupi, ostvario je sve tri pobede i završio kao prvi. Međutim, već u četvrtfinalu je umalo došlo do neuspeha u obračunu sa Ekvadorom. Gaučosi su odigrali nerešeno 1:1 sa Ekvadorcima, i stigli do polufinala tek posle izvođenja penala. S druge strane, Kanada je trenutno jedna od glavnih senzacija na Kopa Americi. Sastav selektora Džesija Marša nije važio za kandidata za prolaz iz svoje grupe i turnir je počeo porazom od Argentine sa 2:0, ali je uspeo da završi na drugom mestu. Kanada je napravila još jednu senzaciju u četvrtfinalu, izbacivši zahuktalu Venecuelu posle penala.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara