Komentari na vest

Spajić zna rešenje za defanzivu: Videli smo gde je problem, realno je da se borimo za drugo mesto na EP

o

omg

pre 3 meseca

Bolje ti je da cutis,pametniji si
A

Aca LJotic 89

pre 3 meseca

Dobro neka igra i neka se dokaze.
F

Fakti

pre 3 meseca

Jako mi je drago da se Spajic vratio posle jako teske povrede i opet je dogurao do reprezentacije. To samo znaci da ima dobar jak karakter. Takvi nam trebaju. Uporni i istrajni.
r

rea

pre 3 meseca

Na kraju ovog komentara samo fali "Srbija ne sme da stane".
S

Sedorf10

pre 3 meseca

Ovo sto je rekao nije trebao da kaze. Nikada ne ides na prvenstvo i unapred predas prvu poziciju u grupi nekoj drugoj ekipi. Treba uvek imati pobednicki mentalitet i verovati u sebe. Ovo sto je rekao je odraz gubitnickog mentaliteta. Tako se ne ostvaruje uspeh. On je u svojoj glavi vec izgubio utakmicu sa Engleskom. Ovom izjavom je i svojim saigracima rekao da ne veruje u njih u utakmici sa Engleskom. I saigracima je poljuljao samopouzdanje ako ovo budu gledali, a verovatno ce neki od njih gledati. Ovo nije neka licna prozivka protiv Spajica, vec generalna konstatacija, kako izjave uticu na psihu igraca i na protivnicke ekipe. Treba reci i da je Piksi dao izjavu kako Brazilci nisu nista posebno i kako ne umeju da lete. Pa su Brazilski mediji veoma inteligentno to iskoristili protiv nas. Samo su tu izjavu doturili igracima Brazila koji su bili jako uvredjeni i samim tim ekstremno mnogo motivisani da nam pokazu kako su mnogo bolji od nas. I videli ste sta je bilo protiv Brazila. Realno je po sansama trebalo biti 5:0 ili 6:0 za Brazil. Sve zbog Piksijeve olake izjave kojom je on hteo da psihicki rastereti nase igrace ali je izjavom uticao i na Brazilce. Tako da treba voditi racuna sta se prica i kako se prica.
P

Pumba

pre 3 meseca

i Piksi je rekao da idemo da nadigramo Brazil na SP, pa je to njih iznerviralo i oduvali su nas..
V

Veljko9

pre 3 meseca

Piksi ce vrv ovako, VMS, Pavlovic Spajic/Veljkovic Milenkovic sto se tice odbrane
L

Laker

pre 3 meseca

Nek mu kaze neko da nam nece suditi Pavle Ilic.
G

Gladiola

pre 3 meseca

Tako je kapitenu! Idemo bar do polufinala! Napred Srbija!
B

Bane99

pre 3 meseca

Bili smo najgora odbrana na svetskom, kanta za napucavanje, prosli na evropsko jedva, i to samo zato sto smo bili u najsmesnijoj grupi. Ali ne brinite Srbi, tu je Uros Spajic da nam kaze da smo sila i da svi problemi reseni, da nema brige.

Psihozza

pre 3 meseca

Pazi sad ovog što je našao da pametnije. U Evropi ga viđali ko ringišpil. A on zbog dobrih partija u domaćem prvenstvu u mislio da je neki faktor i da ima pravo da komentariše...
н

непознат

pre 3 meseca

Даме и господо, само за вас лупа глупости господин комплекс, један велики аплауз за њега!
P

Paa

pre 3 meseca

Spaja obavezno u startnu postavu.
S

Stranac1

pre 3 meseca

@Paa obavezno pa nije on za dzabe igtao u Partizanu Zvezdi i cuvanom Spanskom Klubu Romi. Hahahahahahahaa on u Startnu, Mijailovic i da nas vidi Bog ! Neka nas se cuvaju i plase Englezi !!!!!
o

oaaaaaaaaaaaa

pre 3 meseca

Pa najveci problem je formacija i krater koji imamo po boku. Takvu formaciju Holandija sa 3 vrhunska stopera igra i to jedva, i to samo jer imaju po boku wing bekove Intera i Bajera koji su zveri, pogotovo Frimpong iz Bajera. Ali ajde, zanima me bas kako je to Piksi "doterao" i kako cemo izgledati.
О

Оногост

pre 3 meseca

То је став!