Uroš Spajić (Star Sport)
Uroš Spajić (Star Sport)

Spajić iz nokdauna doveo Zvezdu na korak do pehara (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.05.24. | 21:54

Prvo je zamirisalo na tešku povredu Zvezdinog štopera, a nekoliko minuta kasnije upravo je on nokautirao Vojvodinu na Lagatoru

Kakav je borac Uroš Spajić! Desetak minuta po startu drugog poluvremena dobio je težak udarac od Lazara Carveića dok je golman Vojvodine išao da izboksuje loptu. Završio je na zemlji, na momenat je situacija delovala prilično ozbiljno i zastrašujuće, ali se Spajić za koji minut pridigao na noge i nastavio meč. Nekoliko minuta kasnije, ponovo centaršut In Bom Hvana, ovoga puta iz kornera, Spajić je presreo i spakovao loptu u mrežu za prednost Crvene zvezde od 2:0.

Pokazao je Spajić ogromnu želju, ali i dominantne skakačke sposobnosti zbog kojih se, uz prvenstveno defanzivne kvalitete, našao na širem spisku Dragana Stojkovića Piksija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Izabrane vesti

Dakle, u deset minuta prešao je put od nečega što je ličilo na tešku povredu, do gola kojim je Crvenu zvezdu značajno približio trofeju Kupa Srbije i duploj kruni. Uz dva pogotka u Mozzart Bet Superligi Srbije, bio je ovo treći ovosezonski pogodak Zvezdinog štopera.



tagovi

FK Crvena zvezdaFK VojvodinaLazar CarevićUroš Spajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara