Ole Gunar Solskjer (©Reuters)
Ole Gunar Solskjer (©Reuters)

Solskjer ne prihvata Kinove kritike: Jak samo na rečima, odgovorićemo svi kritičarima na terenu

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.11.20. | 15:03

“Meni je drago što imam igrače koji su mi na raspolaganju“, izjavio je Norvežanin

Ole Gunar Solskjer svoj stoti meč na klupi Mančester junajteda neće pamtiti po dobrom. Porazom od Arsenal Junajted je ostao na samo sedam osvojenih bodova i četiri od zone ispadanja, dok zona Lige šampiona sve više odmiče.

Ostrvom od nedelje uveče kruže priče da će Solskjer uskoro postati bivši, a kritike na njegov i račun kluba nižu se sedmicama unazad. Dan posle Arsenala po Junajtedu, Solskjeru i Markusu Rašfordu udario je i uvek direktni Roj Kin, a ubrzo je Norvežanin odgovorio na reči nekadašnjeg saigrača i kapitena u Junajtedu.

Izabrane vesti

“Roj je uvek bio jak na rečima. Meni je drago što imam igrače koji su mi na raspolaganju“, odgovorio je trener Solskjer na Kinovu opasku da će “izgubiti posao s ovim igračima“.

Junajted u sredu gostuje Bašakšehiru u trećem kolu Lige šampiona, a nezadovoljstvo u klubu i oko njega zbog rezultata u Premijer ligi neprestano raste.

“On (Kin) i ja imamo drugačije poslove. Roj ima posao da iznosi svoje mišljenje (stručni konsultant Skaj Sport pr. aut.). Uvek poslušam ono što Roj ima da kaže, ali ja radim s ovim igračima i verujem da je ovo jak tim. Siguran sam da ćemo njemu i svima odgovoriti na terenu“.

U potpunom kontrastu je Junajtedov učinak na startu grupne faze Lige šampiona. Pao je PSŽ u Parizu, onda i Lajpcig na Old Trafordu, pa gostovanje turskom prvaku dočekuje sa vrha tabele Grupe H.

“Na sve nas je virus korona imao snažan uticaj i okruženje jednostavno nije normalno kao prethodnih godina. Utakmice na strani više nemaju takvu težinu kao nekada. U Turskoj su navijači jako fanatični, žustro bodre svoje klubove, puni su entuzijazma prema fudbalu i kada imaš takve navijače, jasno si u određenoj prednosti. To je dokazano mnogo puta“.

Podsetimo, nedavno su još dve legende Mančester junajteda, Patris Evra i Geri Nevil takođe kritikovali igre bivšeg kluba u engleskom prvenstvu, a nekada vrsni francuski bek je s mnogo snažnih emocija govorio o sunovratu Đavola...



tagovi

Ole Gunar SolskjerRoj KinMančester Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara