Komentari na vest

Šok vest iz Pariza: Ćavi Simons se ne vraća u PSŽ

A

Aleksejko

pre 11 dana

Kakva genijalna strategija, nose dres samo oni koji zele, svaka cast mora da mu neko rekao, aj probaj samo ovako mozda bude bolje. Jer realno dosad je PSG bio fabrika za upropascavanje igraca.

Srpski samuraj

pre 11 dana

Da l' je lud da se vraća?!
Ч

Чопер

pre 11 dana

Ово је најбоља ствар за Ћавија, надам се да ће бити у Лајпцигу још 3-4 године. Идеалан клуб за њега, гледао сам га на Маракани кад су играли против нас. Нереалан играч и јако паметан, штета што се не прича о њему колико се прича о Вирцу и Фодену.
L

Lazaros

pre 11 dana

Такав им играч и треба, креативнији је од свих играча у PSG - u тренутно!!
S

Stranac1

pre 11 dana

Zasto i po cemu Sok ? PSG nije u stanju da nadje i dovede pravog trenera. Tu je prvi i naj veci problem. Vidite sta je City i Liverpool uradio...Uboli su Pepa i Klopa. PSG baca milijone u Ligi nema Konkurenta pravog ne zato sto su dobri (dobri po imenu kao ekipa nista) nego zato sto su ostale ekipe iz Francuske jako lose. Mbappe ako bude otisao bice razpad sistema. Normalno da ce otici Simons, Barcino Dete...Verujem da ce on kad tad zaigrati u Engleskoj. Covece imas Ugartea i Solera a ne posgavljas ih, bacio si grdne pare na Muania i Ramosa...Pa bre njima ni Messi nije mogao da pomogne, ni Ibrahimovic niko...
B

Brko

pre 11 dana

Leipzig strašno igra, kakva šteta zbog realove krađe
D

Dachaa

pre 11 dana

Nevidjena glupost,decko je u zivotnoj formi.
S

Srbija 1991

pre 11 dana

Mnogo velike neznalice vode PSG, klub koji nesto pokusava a ne ide im jer nemaju pojma.
N

Nekoizmase77

pre 11 dana

Dodji u Partizan bro
G

Gost99

pre 11 dana

Izasla je vest da Simons u svom ugovoru ima klauzulu u kojem moze da bira u koji ce klub otici na pozajmicu.Bice zanimljivo gde ce otici
M

Makks

pre 11 dana

Zbog ovakvih stvari Pariz u narednih deset godina nece uzeti LS. Cavi Simons je bas ono sto im treba, plejmejker koji ima i pas i dribling, ali i sut.
P

PDK

pre 11 dana

Procitaj tekst....ako decko nema zelju tamo da igra dzabe sve.