Sočne psovke na pripremama, Kosanović i Milanović se posvađali, Radnički izašao sa terena (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.02.20. | 16:54

Duel sa Irtišom nije završen

Svako ko je nekad prisustvovao bilo kog tima na pripremama u Turskoj mogao je da vidi kako to izgleda. Iako svi tamo odu s idejom da se fizički pripreme za narednu sezonu, da uigraju neke akcije i pritom izbegnu bilo kakve povrede, niko baš ne voli da izgubi. A neko se brani dobrom igrom, nego – tučom. Pa tako meč između niškog Radničkog i kazahstanskog Irtiša nije ni završen. Mada ostaje pitanje da li zbog grube igre Kazahstanaca – što je stav trenera niškog kluba Milorada Kosanovića – ili baš zbog njegove svađe sa kolegom iz protivničkog tabora, inače zemljakom, Milanom “Švabom“ Milanovićem.

Međutim, kad je atmosfera uzavrela, “germanski“ principi rada su zaboravljeni, a na površinu je isplivao naš balkanski mentalitet. Počeo je Kosanović posle malog koškanja na terenu, nije to baš uradio na najpristojniji način, a nije baš ni odgovor bio mnogo smireniji.

Izabrane vesti

Da baš pišemo šta su sve Kosanović i Milanović rekli jedan drugom ne bi imalo smisla. Utisak je da su obojica postigeli i igrače na terenu. Koga zanima, nek pogleda na sat, 47 minuta i 10 sekundi od početka snimka. Samo budite oprezni, nemojte to da radite ako su vam deca u sobi. Jer bilo je tu svega. Nije za svačije uši.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara