Smenjen Jovan Šurbatović

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.09.24. | 15:29

Pekinuta je i saradnja sa dosadašnjim direktorom sportskog sektora Miroslavom Tanjgom

Fudbalski savez Srbije razrešio je dužnosti dosadašnjeg generalnog sekretara Jovana Šurbatovića, odlučeno je na današnjoj sednici Izvrnog odbora krovne organizacije srpskog fudbala.

Pored Šurbatovića, prekinuta je i saradnja sa dosadašnjim direktorom sportskog sektora Miroslavom Tanjgom.

Izabrane vesti

Šurbatović je ovoj funkciji bio punih osam godina, a poverenje je izgubio nakon Evropskog prvenstva u Nemačkoj, nakon što mu se na odgovornost stavila serija propusta među kojima je jedan od upečatljivijih bio odlazak reprezentacije u Nemačku sa avionom na kojem je bila zastava Hrvatske.

Miroslav Tanjga je se na svojoj funkciji zadržao svega godinu dana.

"Putem video konferencijske veze održana je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije. Odlukom IO Jovan Šurbatović više nije generalni sekretar naše organizacije. Šurbatović je od 1. avgusta 2016. godine obavljao dužnost zamenika generalnog sekretara, a nedugo zatim, 9. decembra 2016. godine izabran je za generalnog sekretara FSS. Članovi Izvršnog odbora izrazili su istovremeno zahvalnost Šurbatoviću na dosadašnjoj saradnji i poželeli mu uspeha u daljoj karijeri. FSS je prekinuo saradnju sa Miroslavom Tanjgom, direktorom sportskog sektora. I njemu je izražena zahvalnost na saradnji uz želje za uspehom u budućnosti", stoji u saopštenju FSS-a.


tagovi

Jovan Šurbatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara