Gisdol (©Reuters)
Gisdol (©Reuters)

Smenili Marka Nikolića zbog Nemca, a ovaj pobegao bez pozdrava

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.03.22. | 10:57

Gisdol nikom nije ni rekao da odlazi iz Lokomotive

Ostala je Lokomotiva iz Moskve bez trenera. Nemac Markus Gisdol je napustio klub kada je počeo rat između Rusije i Ukrajine. Kako je UEFA dala svim inostranim igračima mogućnost da odu iz najveće zemlje sveta jednostranim raskidom ugovora, nemački stručnjak je tu opciju iskoristio.

Međutim, ostali su u Moskvi zatečeni na koji način je Gisdol napustio Lokomotivu. Nekadašnji pres ataše Fudbalskog saveza Rusije Ilja Kazakov je ispričao šta se desilo.

Izabrane vesti

Nije problem otići u ovakvoj situaciji. Problem je ni ne javiti se, ne obavestiti poslodavca, čoveka koji vodi klub. Gisdolov život, njegov izbor. On je za Bild rekao da nije mogao više da radi u Moskvi jer se ne slaže sa njenim vrednostima. Verovatno nije ni u skladu sa njegovim vrednostima da obavesti klub o svojoj odluci. Možda se plašio da ga neće pustiti da ode”, pričao je Kazakov.

Ispričao je i kako su igrači Lokomotive saznali da su ostali bez trenera.

Kako se sve izdešavalo? Igrači su došli na jutarnji trening, čekali i čekali, ali Gisdola nije nigde bilo. Kada su pozvali njegovog agenta dobili su odgovor: “On je u avionu, raskinuo je ugovor”. Svi su zanemeli”, objasnio je Kazakov.

A, zbog takve osobe se Lokomotiva jesenas rastala sa Markom Nikolićem, nije im odgovarao njegov rad... 


tagovi

Markus GisdolLokomotiva MoskvaRusija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara