Smena u Parizu koja je približila Eriksena

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.12.20. | 09:36

Danac je sada korak bliži Parku prinčeva

Smena trenera u Pari Sen Žermenu je šokirala mnoge, ali je neke i obradorvala. Jedan od onih koji bi mogli da izvuku veliku korist iz promene na klupi Svetaca je Kristijan Eriksen.

Danski vezista je stavljen na transfer listu u Interu posle samo godinu od dolaska iz Totenhema. Nikada nije uspeo da se uklopi kako se očekivalo i da prikaže partije iz Totenhema. Ili Antonio Konte nije umeo da ga iskoristi... Kako god, Eriksen je na transfer listi i sigurno odlazi u januaru, a jedan od klubova koji su se pominjali kao moguća destinacija je upravo Pari Sen Žermen. Sveci su ga želeli i ranije, zvali ga pre godinu i po dana, nudili čak i bolji ugovor, ali on nije želeo u Francusku i izabrao je Inter.

Izabrane vesti

Pokajao se i sada vi verovatmno oberučke prihvatio ponudu iz Pariza, a smena trenera nagoveštava da je Eriksen još bliže Parizu. Na klupu Svetaca dolazi Maurisio Poketino kojem je Eriksen bio ključni igrač u Totenhemu. Imali su sjajnu saradnju, Eriksen je igrao fudbal života kod Argentinca i mogli bi da se opet udruže na Parku prinčeva. Francuski i talianski mediji javljaju da će jeda od prvih Poketinovih želja biti dovođenje Eriksena.

Nema ni Inter ništa protiv i nada se da će i on izvući maksimalnu korist. Nerazuri neće pustiti Eriksena za manje od 25.000.000 evra, a verovatno će tražiti i više na početku pregovora. Inter se nada da bi PSŽ mogao da pristane na trampu u kojom bi zauzvrat put Milana poslao argentinskog vezistu Leandra Paredesa koji je Konteova velika želja.


tagovi

Zimski prelazni rok 2021Maurisio PoketinoKristijan Eriksen

Obaveštavaj me

Inter
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara