(©MN Press)
(©MN Press)

Slobodan Rubežić na pragu prelaska u Aberdin

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.07.23. | 17:44

Škoti prave eks-ju koloniju

Škotska je, izgleda, suđena Slobodanu Rubežiću. Pre šest meseci se štoper Novog Pazara dovodio u vezu sa Dandi junajtedom, a sada je, kako tvrde mediji iz te zemlje, na pragu prelaska u Aberdin.

Nema mnogo srpskih fudbalera koji mogu da se pohvale da su igrali u Škotskoj, međutim, poslovna politika u Aberdinu je doživela zaokret u poslednje vreme, pa je klub počeo da pravi istinsku eks-ju koloniju. Dres Donsa nosi napadač iz Makedonije Bojan Miovski, stigao je ovog leta slovenački ofanzivac Ester Sokler, a vodi se borba i za hrvatskog vezistu Tonija Teklića.

Izabrane vesti

Za „balkanski klan“ potreban je i jedan defanzivac, a Škoti tu vide Slobodana Rubežića, komandanta odbrane Novog Pazara, koji je jesenas u Mozzart Bet Superligi, kao i ceo tim plavo-belih, imao najboljih šest meseci karijere.

Kako pišu Škoti, iako Rubežiću za šest meseci ističe ugovor sa Novim Pazarom, Aberdin je spreman da plati šestocifreno obeštećenje. Emisari Donsa su, navodno, pratili nekoliko meseci igre štopera plavo-belih i konačna ocena je bila da ima kvalitet da nastupa u škotskoj Premijer ligi.

Rubežić je prošao omladinsku školu Vojvodine, potom je bio u Čukaričkom, pa na pozajmici u Novom Pazaru, da bi u julu 2021. potpisao za bugarsku Ardu. Nakon godinu dana vratio se u Mozzart Bet Superligu i potpisao za plavo-bele sa stadiona kraj Jošanice.


tagovi

Slobodan RubežićFK Novi PazarMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara