Slimanija “slava“ udarila u glavu, Monaku podneo zahtev da ode

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.01.20. | 20:41

Mančester junajted ili Totenhem – gde će?

U jeku interesovanja Mančester junajteda i Totenhema, Islam Slimani potpuno je izgubio razum. Alžirski napadač podneo je zahtev da mu bude raskinut ugovor o pozajmici u nameri da što pre ode iz Monaka u naredna četiri dana, koliko traje još zimski prelazni rok.

Slimani se nada da će se brzo vratiti u Lester, ali da mu King Pauer stadion bude samo usputna stanica do Old Traforda ili novog Vajt Hart Lejna, gde ga žele što pre.

Izabrane vesti

Alžirac iza sebe ima odličan prvi deo sezone, gde je u tandemu s Vizamom Ben Jederom rešetao mreže, ali je od dolaska Roberta Morena i promene sistema iz 4-4-2 u 4-3-3 on je ispao iz tima zbog čega je izgubio kontinuitet koji mu je očigledno treba.

U Francuskoj čak kruži priča da je Slimani ljut na ljude iz Monaka što su tako lako dozvolili da ispadne iz prvog tima, čak i da im je poručio da su nezahvalni, pošto je u dosadašnjem toku sezone skupio sedam golova i osam asistencija.

Radio Monte Karlo javlja da su njegovi agenti već obavili razgovore s čelnicima Mančester junajteda i Totenhema, koji su u gotovo histeričnoj potrazi za napadačem posle povreda Markusa Rašforda, odnosno Harija Kejna. Međutim, nije poznato samo da li bi jedni i drugi išli na varijantu kupovine, ili pozajmice uz opciju kupovine.

Slimani bi izuzetno mogao da profitira od dolaska Roberta Morena, uprkos tome što je na trenutak izgledalo da je najveći gubitnik...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara