Komentari na vest

Slika i prilika Junajtedovog posrtanja - Nusair Mazraui i Matajs de Liht

s

smak

pre oko 3 sata

pukli su i juve i milan i lion i marsej i valensija i salke i hamburg i keln kaksrue..partizan...ajaks...salcburg..celzi ..la korunja..lids..parma..dobro je da ne riknu...kolo srece se okrece
J

Jankela032

pre oko 3 sata

Jednom, brze nego sto mislite ce proci i ovo. Jedva cekam, ako izdrzim da vas citam ovako pristrasne do rada, da vidim kako cete uspeti da napisete nesto drugacije. I trenera sa 2-0 na startu sezone EL vec terate iz kluba iz kojeg niko ne zeli da bude oteram, a o onom 0-8 ne sme da se pisne. Slicna pristrasnost\animozitet i za MU. Svako dobro, poyy.
C

Clown fiesta

pre oko 3 sata

Mazraui je bio odličan od kada je došao, o čemu vi pišete?
B

Bol tuđe glave

pre oko 4 sata

Ne mogu svi da budu uspješni jer u sportu imate pobjednika i gubitnika.U Mančesteru su sa svojim (ne)radom izabrali poziciju drugog,džaba im.Ne znam zašto bi to nas sekiralo,ljepše je uživati u igrama i potezima igrača Sitija,Redsa,Topdžija..
D

DajteMolimVas

pre oko 4 sata

Smirili ste sa 3 vesti o kojem Junajtedu nedjeljno. Ko ih sljivi, izvuci ce se oni, posto su brend. Kao i Barsa, Juventus, Liverpul. Imate, za nekog, posao iz snova, slobodu u pisanju, zar mora biti prevod Sana ili Dejli Lejla? 100god se profi fudbal igra, možete u svom selu fudbalsku pricu pronaci koja je 300x zanimljivija od ovoga...
J

Junker

pre oko 4 sata

Ne znam sta se desilo Junajtedu da ovoliko posrne. Oni imaju problem sa vlasnickom strukturom, problem u upravi, problem trenera i pomocnika, problem sa igrackim kadrom, problem sa starom bazom navijaca. Oni bar 5 godina ne mogu da se dovedu u red i to u slucaju da svaku promenu koju naprave bude pogodak.