NBA VEČERAS: Denver je kec

Vreme čitanja: 3min | pon. 09.03.20. | 17:46

Na šta se kladiti?

Tri su utakmice su na rasporedu večeras u NBA ligi. Bez obzira na taj manji program, mi smo ipak pronašli nekoliko saveta za klađenje.

DENVER NAGETS - MILVOKI BAKS (klađenje na meč, tip 1, kvota 1,65)
Nije Denver baš najsigurnija ekipa za klađenje jer Nagetsi imaju dosta oscilacija, ali večeras bi mogli do pobede protiv ekipe koja trenutno ima najbolji skor lige. Naravno da to kažemo zato što je Milvoki ostao bez povređenog Janisa Antetokunba, a kako je to sinoć iskoristio Finiks, trebalo bi da to učini i Denver. Baksi u poslednje vreme imaju problem s 'ostatkom ekipe', odnosno sa svima osim Janisa, a i Kris Midlton, koji je imao odličan februar, je malo zastao u zadnjih 10-ak dana. Nikola Jokić i društvo bi to morali da iskoriste.

Izabrane vesti

ERIK BLEDSO (broj poena (21,59, tip manje, kvota 1,85)
Jedan od velikih problema Milvokija je činjenica da Bledso nikako ne može uhvatiti ritam stabilnih igara. Plejmejker Baksa celu sezonu igra toplo-hladno, a iako Milvoki i bez njega igra dobro u regularnoj sezoni, u plej-ofu će i te kako Baksima biti potrebne njegove bolje partije. Utakmice u kojima ne igra Janis Adetokunbo dobar su test za Bledsoa, a iako je sinoć izgledao dobro protiv Finiksa i postigao 28 poena, sumnjamo da će se to dogoditi i večeras. Ne samo da Baksi igraju drugu utakmicu u dva dana pa će sigurno biti umora, nego je i Denver dosta bolja odbrambena ekipa od Finiksa i teško je za očekivati da nakon 48 minuta bude 271 poen, kao što je bilo sinoć. Lopez bi mogao da dođe do lepe prilike, Midlton će morati da vuče ako Milvoki želi barem da ostane u utakmici, a Bledso bi mogao da potone.

RUDI GOBER (broj poena (13,5), tip manje, kvota 1,85)
Juta je, posle serije od pet poraza, opet u dobrom ritmu, te je nanizala pet pobeda i bori se za prednost domaćeg terena u prvom krugu plej-ofa. Džezeri u poslednje vreme stvarno dobro igraju, napokon je proigrao Majk Konli, a standardno dobri su Donovan Mičel i Bojan Bogdanović. Kada je tako, onda ni nešto lošiji napadački učinak Rudija Gobera ne treba da brinu - Francuz je u poslednjih šest utakmica čak četiri puta postigao manje od 11 poena, ali ionako je na njemu da čuva obranu. Danas protiv Toronta bi opet mogao ostane u 'minusu'.

TRE JANG (broj poena (27,5), tip više, kvota 1,75)
Ovo su one utakmice koje Jang voli. Atlanta ne igra dobro ove sezone, a iako je reč o timu od kog se tek za nekoliko godina očekuju neki veći rezultati, ipak među Hoksima ima razloga za paniku. Zbog toga su ove utakmice, protiv sebi ravnih protivnika kao šta je Šarlot, prava prilika da Atlanta ipak dođe do neke pobede, a to će teško ići bez raspoloženog Janga. Šarlot u svojim redovima ima Terija Rozijera i Devonte Grejema koji su dobri plejmejkeri, ali nijedan od njih ne može zaustaviti Janga. Da je to tako pokazuje i činjenica da je Tre u prvoj utakmici ovih protivnika postigao 30 poena. Mogao bi tako i ovoga puta.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara