Komentari na vest

Sladanja ne trenira, pitanje je da li će u Švajcarsku

G

Grobar2905

pre oko 1 mesec

Ja mislim da ovo nema veze sa lovom. Kod Saldanje se vidi da je ljudska nula. Nazalost, jer je odlican fudbaler.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Po cemu se to vidi da je "ljudska nula"? Jel ga mozda znas licno? Znaci, o cemu pricas i kakav ti je to obraz da tako mozes da pricas o nekome koga niti znas niti poznas?
R

Repac Plandište

pre oko 1 mesec

Namazan je Saldanja. Nema igranja na dodjem ti. Ako mu ne daju lovu nece da igra. A jos pride moze da ih nag..i ko onaj Japanac. Ljudi su naivni slusaju i veruju lopinama iz uprava fudbalskih i kosarkaskih klubova. Kada se stvari sagledaju kroz prizmu novca sve postaje mnogo jasnije. Sa ovim su se složili...
B

BataMuljajVataSeverinuPaSladju

pre oko 1 mesec

Tu je bata Muljaj superpošteni štitonoša koji će uhvatiti Slađu kao što je hvatao i Severinu:))))Kad Stanoje odlepi treba i njemu dovesti bata Muljaja da ga malo smiri:)))))
A

Axaxaxa

pre oko 1 mesec

Kekec.
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 mesec

Nepravedno je to što trećeplasirani iz prošle sezone dobija više od drugoplasiranog i ima zagarantovano mesto u grupnoj fazi Lige Konferencije.Partizan ako se gleda ko su mu protivnici ima realne šanse da ne uđe ni u jedno takmičenje.Dobra stvar je što će u Tunu biti sigurno mnogo Grobara i što će navijanje biti mnogo bolje nego u Beogradu a i krajnje vreme ja da Partizan odigra barem jednu dobru utakmicu.Moda to bude baš u Četvrtak.
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Pa, sto niste bili treci, nego ste se gurali da budete drugi. Ali, bili ste alavi, zeleli da dodjete do LS, a ako ne to, onda LE. U redu su ambicije, Ali, onda na terenu i to rreba da se dokaze. A do sada ste igrali kao babe. Inace, godinama Partizan dobija daleko lakse protivnike, nego ostali nasi klubovi u Evropi. Ali, godinama sami sebe srozavate u Evropi i sad ste i vi poceli da dobijate nesto teze. I pored toga, Ajaks je tezi protivnik nego DInamo KIjev. VI ste za cetvrto kolo kvalifikacija dobijali protivnike koje su Vojvodina ili TSC dobijali vec u drugom kolu.
R

Raša P

pre oko 1 mesec

Ko je dežurni na aerodromu za hvatanje igrača što beže?
N

NR

pre oko 1 mesec

Partizan da je pametan ne treba ni da se trudi. A Saldanja je zasluzio da trenira i igra ako hoce.
L

LILIHIP

pre oko 1 mesec

Duljajevu strategiju nije niko mogao da prati jer he nije ni imao!!! Imao je samo da skuplja lopte na utakmici i vređa igrače i zaposlene na Teleoptiku
Đ

Đeneral Draža

pre oko 1 mesec

@ Grga Čvarak. Ja sam napisao da je Stanojević prosečan trener i u srpskim okvirima ( a ne terminima, kako ste me pogrešno citirali). Sad Vi meni recite po čemu se vrednuje rad trenera, ako ga je Partizan dva puta oterao, a nakon Genta oteraće ga i treći put. Gde su trofeji, bilo ovde, bilo napolju? I molio bih argumente, a ne omalovažanje i vređanje ako se Vama ne sviđa moje mišljenje.
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Najbolje je kad pocnu d apricaju kako rezultati govore o njemu, sa cim se u sustini slazem. U inostranstvu apsolutno nista nije uradio, a ni sa Partizanom, osim nekih sramotnih poraza. Recimo protiv Samroka, kluba koji je imao najnizi koeficijent u evropskim takmicenjima! Ili protiv Fejenorda sa punom mrezom golova. Ili istorijskim porazima protiv Dinama iz KIjeva. Nijedan nas klub nikada nije doziveo ovakvo ponizenje u drugom kolu evropskih kvalifikacija. Pritom, njednom nisu igrali protiv najjacih ekipa Evrope, vec prosecnih timova.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

@Djeneral Kakvo vrijedjanje? Kad si ti to napisao nesto normalno, a da sam te ja onda na to uvrijedio? Dapace, ja se cak sjecam da sam te par puta i pohvalio jer znas vrlo cesto veoma objektivno da prokomentarises stvari za razliku od tvojih kolega koji su vecinski ovde samo zbog vrijedjanja. Ovaj put to jednostavno nisi uradio i zato si i dobio odgovor kakav si dobio. To kao prvo. Kao drugo, pa ko pise cinjenicno ako ne ja? Za ono "okviri/termini", to je bio cisto lapsus u pisanju. Ako si htio da me razumijes sta sam napisao, mogao si to vrlo lako da prepoznas, ali to je sad manje vazno jer poenta ostaje ista. Ti si napisao da je covjek "prosjecan trener i u nasim OKVIRIMA", a jel znas sta znaci prosjek? Jel hoces da kazes da je kod nas prosjek osvojiti titulu i uci u Ligu Sampiona? Da je prosjek osvojiti Kup, prezimiti u Evropi? Stanojevic je to sve ostvario, a ti mi sad navedi sve te nase silne trenere koji su postigli isto? Koliko ih ima? Dakle, druze, nemoj molim te da me optuzujes na ovakav nacin, a znas i sam da namjerno pretjerujes. I za kraj, moje misljenje o Stanojevicu se srozava iz dana u dan, ali to da je covjek na pocetku svoje karijere imao odlicne rezultate sa Partizanom, to mu niko ne moze osporiti. Moze samo ovako da siri neistine za mladjariju koja se nije jos ni rodila kad je covjek uvodio Partizan u Ligu Sampiona, a Djura mu za te kvalifikacije, ko se jos uvijek sjeca, obezbjedio transfer budzet od citavih 50 hiljada evra (transfer Radise Ilica).
M

Molim!?

pre oko 1 mesec

Najbolji strelac prosle sezone,ubedljivo najbolje pojacanje,najbolji tehnicar i strelac nije dobar za ovu upravu i trenera?? Seme vam se ZATRLO !!!!!!
0

050560

pre oko 1 mesec

Tako je, idemo po jos jednu turu potpisa i setnjicu bg-om!
d

dejanera

pre oko 1 mesec

Pa ko ga je doveo prosle sezone??? Da nije bila neka druga uprava?
R

Rajaram

pre oko 1 mesec

To Ako ih uvedes u bilo koje takmicenje jaaa skidam kapu..9stranaca u prvih 12,jos 6 njih na klupi..a sve da saberes ne vrijede ko dva prava Igraca,antiv,filipovic scekic..pa bolje tri juniora ili momke iz teleoptika da si stavio,saldanja I severina cuvaju noge,a igre nemas,nemma ko da povuce druze,a volimo bih zbog koeficienta da dobijete...
A

Astoria

pre oko 1 mesec

Ni prezime mu niste pogodili u naslovu... Cela ova prica oko FK Partizan postaje toliko sumorna da mi pripadne muka kad god procitam neku vest o desavanjima u i oko kluba. Bas su srozali crno-bele.
g

gost pec

pre oko 1 mesec

Bitno je da Vazura oseća klub🤦
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

imam neki osecaj ..vazura dovede igrace preko njegovih menadzera da bi uzeo procenat. Onda ih forsira za dalju prodaju i posle izvesnog vremena kad ne moze da ih proda oni postaju nezadovoljni jer im u medjuvremenu verovatno duguje i lovu ..Asano, Severina, Jovic ,itd ,itd
D

DKP

pre oko 1 mesec

Glupost jurnjava za Zvezdom, pravljenje tima sa strancima 30+, NN (menadžerskim) igračima. Bacite godinu-dve u vodu, napravite tim, povoljan, sa potencijalom, pa da se vidi gde se nalazi partizan u Evropi (na pijaci i na terenu).
S

Sladjanja brapo moj

pre oko 1 mesec

Kam tu Red star bro!

Skauting

pre oko 1 mesec

Zovite mladog Jovanovica!!!
k

kkkkk

pre oko 1 mesec

ne postoji šansa za pozitivan rezultat ako Zahid igra na 6. Kako je moguće da se to forsira!? Ima dobru kontrolu lopte, dobar pas između linija, nije objektivno dovoljno brz za krilo, međutim može na levo kada se protivnik potpuno povuče, pa da dobije slobodu da se kreće kroz linije. Neverovatno da ne može da se dovede parnjak Arriagi već toliko dugo. Nažalost nema bolji, ali onda makar Owusu ili Stjepanović pored Arriage. Takođe, Saldanha i ako bude išao sa ekipom, neka ostane na klupi. Sraman mu je odnos prema igri, solira, ne daje ni 50% svojih mogućnosti, međutim problem je što je i na 50% bolji od svih ostalih. Po krilima Zubairu i Severina, nije sjajno, ali najbolje što imamo i svakako bolje od Kalulua i Goha pogotovo. Jovanović - Lazarević - Marković - Mujakić - Jurčević - Arriaga - Stjepanović - Severina - Zahid - Zubairu - Jovanović sa klupe Natcho, Grimaldo i Saldanha
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

Saldanja je dosao u Partizan da bi pobegao sto pre iliti da bi se prodao. Posle svakog gola isao je da trazi kameru da se reklamira . To ih verovatno menadzeri uce . Sta trazis kameru naci ce te ona posle gola !!
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Precenjen igrač
l

legijastranaca

pre oko 1 mesec

"Zato cu izmedju stranca i domaceg igraca uvek izabrati domaceg, koji oseca partizan". 9/11 igraca sa stranim pasosima xd.
K

Krile

pre oko 1 mesec

Pa je li ih on doveo tu, vecinu ovih olupina je Duljaj doveo
I

Ivan P.

pre oko 1 mesec

S' tim sto je Duljaj bio daleko konkurentniji iako je bio ostavljen sam na vatrometini. Mislim, covek je imao za pomocnika Nadja angazovanog od kluba a koji nije pratio Duljajovu strategiju. Prvi put u zivotu da sam cuo pomocnog trenera da se javno ne slaze sa trenerom...
B

Baljezgarija

pre oko 1 mesec

ali "osecaju klub" je najgore sto mozes da cujes/procitas
A

Asad

pre oko 1 mesec

Saldanja ne trenira zato što nekome iz vrha države to ne odgovara! Ne odgovara ni Đigi pa je tražio od Zvezde da zabrani Saldanji da trenira, a Zvezda je okrenula Porfiria a on kardinala iz Ria, kod koga Saldanjina majka ide na misu i tako on sad ne trenira i ako je Stanojeviću kad je dolazio obećano da će Saldanja da trenira!

Sakur

pre oko 1 mesec

Kakva greska je napravljena sto nije prodat na vreme.Kakve koristi Partizan sada ima od njega
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

imaginarnom klubu? zar stvarno mislis da ga ne bi odmah prodali da je bilo ponuda?
O

Osmopulos

pre oko 1 mesec

Ma zabranjena prodaja, nalog stigao sa najviseg vrha! 😂
G

Gost Pera Trta

pre oko 1 mesec

@Sakur čekaju da ekonom Fenerbahcea ode u penziju a to je krajem avgusta i prelazi u Tursku transferom vrednog 10mil eura pise u kekecu.