(Star sport)
(Star sport)

Skupština je sazvana, Vučelić i Vazura se, kao, povlače, ali...

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.10.24. | 15:01

Da li ih menja Rasim Ljajić? I – kad?

Vreme prolazi, a ništa se ne dešava. Čak je i pitanje hoće li biti promena. Primakao se petak, dan označen prelomnom tačkom u novijoj istoriji Partizana, za kad je zakazana Skupština kluba, na kojoj je trebalo, kao, da dođe do mirne primopredaje vlasti.

Kako sad stvari stoje, pitanje je da li će sednica najvišeg klupskog tela uopšte uspeti. Ona će, verovatno, početi, mada niko u ovom trenutku ne može da garantuje da će stvarno do zaokreta u poslovanju dođi. Iako se naglas govorilo da Milorad Vučelić i Miloš Vazura planiraju da se povuku, taj proces je u magli, jer zainteresovanih da ih zamene odmah – nema.

Izabrane vesti

Rasim Ljajić hoće, mada tek ako se promeni uslov i dobije vreme da okupi ljude u Upravnom odboru, što nije lako izvesti do kraja radne sedmice. Zato bi mogao da usledi međuprostor, u kome bi klubom nastavili da rukovode Vučelić i Vazura. Ili njihovi sledbenici. Ko zna dokad.

Što se procudure tiče, sve je ispoštovano u skladu sa Statutom, pa je tako delegatima Skupštine (ima ih 41) dostavljen poziv da se u petak u 15 časova pojave u prostorijama Sportskog centra „Partizan –Teleoptik“.


U dnevnom redu, koji je ugledao svetlost dana, nalazi se pet tačaka. I to sledećih.

1. Izbor radnog predsedništva, verifikacione komisije i overivača zapisnika;

2. Usvajanje zapisnika sa Skupštine FK Partizan odrẓ̌ane 3. maja 2023.godine;

3. Razrešenje predsednika, članova UO i generalnog direktora FKP;

4. Donošenje odluke o izboru predsednika FKP;

5. Donošenje odluke o izboru članova UO FKP;

6.  Donošenje odluke o izboru generalnog direktora FKP;

7. Tekuća pitanja.

Prema ovim navodima, na papiru, trebalo bi klub da napuste Milorad Vučelić, Miloš Vazura i aktuelni saziv Upravnog odbora. U praksi je malo drugačije, jer čak i da se povuku, ostavkama ili smenom, pitanje je da li će se izabrati novi predsednik, generalni direktor i članovi budućeg Upravnog odbora.

To na današnji dan niko ne zna.



tagovi

SkupštinaFK PartizanMilorad VučelićMiloš VazuraMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara