©UFC
©UFC

Testovi negativni, sve je spremno za UFC 249!

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.05.20. | 14:41

Ferguson i Gejdži konačno u oktagonu ovog vikenda

Dugoočekivani UFC 249, istina u "izmenjenom sastavu" samo što nije. Ovog vikenda, u noći između subote i nedelje na dalekoj Floridi.

Odavno se ovako jedan sportski događaj, i to borilački nije čekao. Dvomesečni karantnin će za koji dan i zvanično biti probijen, a najveća bojazan za takmičenje su bili eventualno zaraženi borci i ostali uposleni koji će u Džeksonvilu biti oko ringa ili u organizaciji.

Izabrane vesti

I danas je stigla potvrda da su svi negativni! A među njima i borci glavnog meča, Toni Ferguson i Džastin Gejdži koji će se odmeriti u ratu za interim titulu u lakoj kategoriji. Kao što je poznato, aktuelni šampion u toj težinskoj diviziji je Dagestanac Habib Nurmagomedov, ali on nije želeo da izlazi iz karantina u Mahačkali, no podržao je ovu inicijativu UFC-a.

Najjača MMA organizacija je imala poslednji događaj još 15. marta, te je mnoge u međuvremenu ili otkazala ili kao UFC 249 pomerila. Tako će se već u sredu i naredni vikend održati još dve nove borilačke večeri na istom mestu, a parovi i kvote za sve borbe uskoro ćete moći da nađete na stranici MOZZARTBET.


tagovi

UFCmmaborilačke veštineborilački sportovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara