Foto: Reuters
Foto: Reuters

Skupa cena poraza: Boka se rastala sa Rusoom

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.08.21. | 21:48

Zahvalnica iskusnom treneru

Zvaničnim saopštenjem Boka Juniors je potvrdila rastanak sa Migelom Anhelom Rusoom, dosadašnjim šefom stručnog štaba. Argentinski gigant, otvorio je novu sezonu nizom loših rezultata, a posle eliminacije od Atletiko Mineira u Kopa Libertadoresu, i šest kola domaćeg prvenstva bez pobede, promena na klupi je bila neizbežna.

Izabrane vesti

"Obaveštavamo javnost da Migel Anhel Ruso više nije naš trener i da će sledeću utakmicu, protiv Patronata ekipu voditi Sebastijan Bataglija. Boka se Zahvaljuje Rusou na profesionalizmu i zalaganju koje je pokazao tokom ovih 20 meseci i želi mu sve najbolje u nastavku karijere. Ovo će uvek biti njegov dom", navedeno je u saopštenju kluba.

Strateg koji je sa klubom iz Buenos Ajresa 2007. godine osvojio Kopa Libertadores na Bombonjeru je stigao u januaru 2020. godine, a na 60 utakmica ostvario je 30 pobeda, 18 remija i 12 poraza. Kap koja je prelila čašu bila je poraz od Estudijantesa (0:1) nakon kojeg je Boka ostala na četiri osvojena boda u šest kola i na 24. od 26 pozicija.



tagovi

Migel Anhel RusoBoka juniors

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara