""
""

Škuletić nema dilemu: Srbija je moja zemlja i reprezentacija! Samo jedan meč da odigram za Orlove...

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.10.14. | 10:18

„Ne bih mogao da igram za Crnu Goru jer se vodim srcem“, kaže Partizanov napadač rođen u Nikšiću

Kada je Dik Advokat sastavljao spisak reprezentacije Srbije za kvalifikacione duele protiv Jermenije i Albanije, mnogi su očekivali da se na njemu nađe jedan napadač Partizana. Na kraju se i našao. Ali ne Petar Škuletić kojeg su mnogi očekivali već na opšte iznenađenje Danko Lazović.

Izabrane vesti

Škuletić je ostao bez prvog poziva u dres Orlova, a s obzirom da je reč o rođenom Nikšićaninu, mnogi se pitaju da li će Crna Gora pre Srbije poslati poziv na adresu prvog strelca Superlige. Škuletić je u razgovoru za Sport, otklonio tu dilemu...
„Srbin sam iz Crne Gore i nisam jedini. Mnogo nas je koji isto razmišljamo i osećamo. Imam srpski pasoš, želim da to svi znaju. Mišljenje i ono što osećam ne mogu da se promene ni u kojem slučaju. Zato ne bih mogao da igram za Crnu Goru jer se vodim srcem. Kao klinac sam igrao za mlađe kategorije Srbije i želja mi je da jednoga dana obučem dres najjače selekcije, taman da me posle toga više nikada ne pozovu...“, kaže Škuletić.

Korpulentni napadač tvrdi da je njegov kolega iz Partizana, Danko Lazović zaslužio poziv Dika Advokata.
„U izbor ili trenera se nikada nisam mešao, pa neću ni sada. Činjenica je da sam u dobroj formi i da postižem golove. I ne samo ja. Danko Lazović je pozvan s razlogom, jer takođe pruža sjajne partije, a ima i još momaka u Partizanu koji sigurno zavređuju pažnju selektora. Potajno sam se nadao telefonskom pozivu iz FSS, ali dobro... Biće prilike. U novembru ima prijateljski meč, pa neka bude i tada, biću srećan“, rekao je Škuletić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK PartizanPetar Škuletićfudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara