Škrbić: U Partizanu su mi obećali da ću dobiti ugovor, ne znam šta se desilo

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.03.20. | 13:48

„Dobio sam pohvale i od trenera Miloševića“, kaže napadač Zrinjskog

Sve je bilo mimo očekivanja: Miljan Škrbić se iznenada pojavio na pripremama Partizana, neočekivano je pobrao pohvale Sava Miloševića i njegovih pomoćnika, odjednom je krenula priča da će napadač iz Crvenke dobiti i ugovor i – ništa.

Samo je odjednom stigla vest da neće biti ništa od saradnje Škrbića i Partizana, on se pozdravio sa momcima sa kojima je trenirao u Turskoj i uputio se u Bosnu.

Izabrane vesti

Tamo je Škrbić potpisao za Zrinjski, ali mu je i dalje nejasno zašto je ostao bez ugovora u Partizanu.
Bio sam sa njima u Antaliji oko nedelju dana. Posle moje epizode u Turskoj sam ostao bez kluba, polusezonu sam trenirao sam i iskreno, moja fizička sprema nije bila na najvišem nivou. Ipak, dobio sam pohvale od kompletnog stručnog štaba i trenera Miloševića, ali na kraju nije došlo do dogovora. Iskreno, ne znam zašto“, pričao je Škrbić za Sportsport.

Šinjik i Ural u Kupu Rusije - pogledajte kvote!

Nesuđeni špic crno-belih kaže da mu je bio obećan drugačiji epilog u Humskoj.
Pričao sam s ljudima, bilo mi je rečeno da ću sigurno dobiti ugovor i da ću ostati igrač Partizana, ali šta se desilo, verujte ne znam. No, ponavljam, svako zlo je za neko dobro. Nimalo ne žalim što sam ovde u Mostaru, naprotiv“, poručio je Škrbić.

Isto tako je napadač iz Crvenke bio na pragu Sarajeva pre godinu dana i isto ostao kratkih rukava, jer je u međuvremenu smenjen trener Husref Musemić i sve je palo u vodu.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara