Skraćena pozajmica Stefana Hajdina, dokazuje se Stankoviću

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.01.20. | 09:11

Levi bek opozvan iz Voždovca

Novi trener – nova šansa. Promena šefa stručnog štaba znači još jednu priliku za Stefana Hajdina. Posle šest meseci provedenih na krovu Tržnog centra „Stadion“, 25-godišnji levi vek vraća se u Crvenu zvezdu i pred očima Dejana Stankovića pokušaće da se izbori za mesto pod suncem.

Iako je bilo planirano da kompletnu sezonu igra za Voždovac, crveno-beli su opozvali Hajdina, pa će se nekadašnji prvotimac Spartaka 10. januara pojaviti na pripremama kluba s kojim je pod ugovorom. Njegov zadatak biće da proba da ugrozi neprikosnovenog Milana Rodića ili makar dobije minute kao rezervna opcija srpskom reprezentativcu, s obzirom da prvak država traži način da se rastane sa Žanderom, pošto Brazilac nije ispunio očekivanja po dolasku iz Pafosa.

Izabrane vesti

Sportski žurnal podseća da je Stefan Hajdin jesenas bio standardan član Zmajeva, odigrao je 17 utkamica od mogućih 20 kola, uz napomenu da u dve runde protiv Crvene zvezde nije ni imao pravo da bude na terenu, jer je takav dogovor sklopljen između klubova letos, kad je sa Marakane otišao u ekipu Radomira Kokovića.

Crveno-beli u Superligi imaju još dva igrača na pozajmici, ali Žurnal piše da je zasad planirano da Erik Jirga i Dejan Meleg tokom ostanu do kraja sezone u Radničkom, pa da se tek od leta razmatra ima li za njih mesta na stadionu „Rajko Mitić“.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara