Škoti u penal seriji protiv Izraela (©Reuters)
Škoti u penal seriji protiv Izraela (©Reuters)

Škotski heroj iz polufinala baraža: Kada vidimo kakav sastav imamo, ne možemo da se bojimo Srbije

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.11.20. | 09:09

"Ukazaćemo im puno poštovanje, jer to zaslužuju. Moramo da budemo sigurni u sebe, moramo da budemo sve ono što će nas na kraju odvesti na Euro", poručuje Keni Meklin

Vezista Noriča Keni Meklin kaže da neće imati nikakav problem da izvede odlučujući jedanaesterac i protiv Srbije, baš kao što je to učinio u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo i protiv Izraela, ali se nada da će njegov državni tim posao obaviti pre prenal ruleta.

Škoti nemaju nameru da potcene Orlove, ali su spremni da ostave poslednji atom snage kako bi stadion Rajko Mitić napustili uzdignutih ruku i posle 22 godine obezbedili plasman na neko veliko takmičenje.

Izabrane vesti

"Biće to vrhunac karijera većine ovih momaka, ako uspemo da vratimo stare dobre dane kada smo se kvalifikovali za turnire. Moramo to da uradimo, nema sumnje u to, na nama je da napravimo igru koja će nas odvesti tamo. Naravno, penali su mogućnost, u to nema sumnje. Siguran sam da ćemo ih ponovo uvežbavati. Voleo bih da završimo posao pre toga, ali ako bude bilo potrebno šutiraću. Nismo u iluzijama da ćemo lagano dobiti utakmicu", rekao je Keni Meklin.

Srbija, po opštem mišljenju, na papiru ima kvalitetniji tim, ali Meklin to očigledno ne priznaje.

"Biće teška utakmica protiv ekipe sa dosta kvaliteta. Ali ako se osvrnem oko sebe i vidim sastav koji imamo ne možemo da se bojimo njih. Ukazaćemo im puno poštovanje, jer to zaslužuju. Moramo da budemo sigurni u sebe, moramo da budemo sve ono što će nas na kraju odvesti na Euro. Biće to vrlo teška utakmica: zahtevna, agresivna, sve. Moramo da budemo spremni za to i apsolutno ne sumnjam da ćemo biti. Nalazimo se u poziciji da možemo da učinimo nešto posebno", dodao je Meklin.

Utakmica između Srbije i Škotske se igra večeras od 20.45 na stadionu Rajko Mitić.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara