Skorašnja Zvezdina želja prelazi u MLS: Toklomati napustio olimpijsko selo zbog transfera

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.07.24. | 17:24

Napadač olimpijske reprezentacije Izraela na pregledima pred potpis za Šarlot

Dovodila se Crvena zvezda ovog leta u vezu sa brojnim igračima. Mnogi od njih profitirali su na osnovu interesovanja šampiona Srbije, a poslednji u nizu je Idan Toklomati.

Perspektivni napadač Makabi Petah Tikve i olimpijske reprezentacije Izraela našao na listi želja šampiona Srbije, ali do realizacije transfera nije došlo. To je iskoristio Šarlot koji je prema informacijama portala ONE na korak od realizacije transfera.

Izabrane vesti

Prema navodima istog izvora, Toklomati je jutros otputovao iz olimpijskog sela u London gde ga očekuju lekarski pregledi i potpis ugovora sa klubom iz Severne Karoline.

Izraelski portal dodaje da će Makabi za slobodu ofanzivca inkasirati 3.400.000 evra u dve rate, od kojih prvu odmah, a drugu za šest meseci.

Realizacijom transfera Toklomati će se pridružiti nekadašnjem saigraču Lielu Abdi koji je takođe igrao za Makabi Petah Tikvu, a između perioda u Izraelu i MLS ligi je branio boje Seltika.

Usled transfera, napadač koji je bio među željama Crvene zvezde, će propustiti prvi izazov Izraela u Parizu, odnosno večerašnji duel protiv Malija.

Prošle sezone Toklomati je upisao 34 nastupa u svim takmičenjima uz pet golova i jednu asistenciju. Osim izraelskog napadača, još neke Zvezdine mete bi mogle da profitiraju od interesovanja drugih klubova. Viktora Đukanovića želi Lacio, dok je Vanja Drkušić na listi želja mnogih evropskih klubova na čelu sa Seviljom.



tagovi

Idan ToklomatiFK Šarlot

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara