Upozorenje za Halanda: Nemoj kao Jović, jedva da je šutnuo loptu u Realu

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.03.20. | 10:34

Stiv Mekmanaman savetuje Norvežanina da bude pametan kada odlučuje o sudbini

Mino Rajola ne krije: plan je da ovog leta u Real odvede jednog velikog igrača. Mediji se samo pitaju da li je mislio na Pola Pogbu ili Erlinga Halanda, pošto su obojica po volji Zinedina Zidana. Međutim, ako pitate Stiva Mekmanamana samom Halandu bi bilo najpamtnije da ostane u Dortmundu kako se ne bi slučajno našao u situaciji u kojoj je ove sezone bio Luka Jović.
Ne može tek tako da skoči sa broda nab rod i ode u Real. Vidite šta se desilo Luki Joviću ove sezone, jedva da je šutnuo loptu u Realu nakon što je imao divnu godinu u Nemačkoj”, decidiran je Mekmanaman u izjavi za horseracing.net, sajt specijalizovan za klađenje na konjičke trke, koji ipak voli da zađe malo i u fudbalske vode.

Ovog puta se i na takvom imalo šta pametno pročitati.
Halandu sada ne treba takav pritisak. Povrh svega, čuo sam da je Real zainteresovan da dovede Kilijana Mbapea, a njih dvojica ne moraju da budu tamo u isto vreme”.

Izabrane vesti

Istina, pitanje je da li će posle izvesnih finansijskih gubitaka koje će pretrpeti Real zaista u klupskom budžetu i biti para za jedno tako skupoceno pojačanje poput Mbapea. Pride, nije baš da su Haland i Mbape isti tip igrača. Ali nije baš ni da je Realov dres lagan kao Salcburgov ili Borusijin.
Rano je Halandu da napusti Borusiju. Izgleda srećan i što je još važnije igra redovno i daje golove. Trebalo bi da ode dalje tek kada bude postao još iskusnij igrač, kada bude u nogama imao 200 utakmica za Dortmund, 20 ili 30 u Ligi šampiona”, savetuje Mekmanaman.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara