(©fkpartizan)
(©fkpartizan)

Sjajan dan za Partizan: Kadeti tukli Mančester siti i ušli u polufinale „Kupa budućnosti“ (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.03.24. | 15:02

Crno-beli slavili sa 2:0

Ima Partizan bisera za budućnost! Sjajan dan za crno-bele, divne vesti stigle su im iz Amsterdama, gde su kadeti na „Kupu budućnosti“ u utakmici u kojoj im je samo pobeda donosila prolaz dalje savladali Mančester siti sa 2:0!

Puleni trenera Đorđija Ćetkovića su odigrali perfektnu partiju i golovima Grbovića i Makevića su bacili na tlo favorita, a sebi potpisali prolaz u polufinale. Partizan i Ajaks su prošli grupu, a eliminisani su Siti i meksička Pačuka, koja je u prvom kolu bila bolja od crno-belih sa 2:1.

Izabrane vesti

Uspeh Partizana je tim veći što je utakmicu sa Mančesterom završio sa devetoricom igrača na terenu! Blistali su na terenu vezisti Adžić i Makević, kao i krilo Bajramović, kojeg mnogi vide vrlo brzo i u seniorskom timu kluba iz Humske 1.

Crno-beli su danas igrali u sastavu: Jovanović, Radosavljević, Radić, Zupanjac, Ljubojević, Adžić, Makević, Martinović, Bajramović, Đurović, Kostić.

Partizan će se za finale boriti sa Anderlehtom, koji je osvojio prvo mesto u drugoj grupi ispred Pari Sen Žermena, Sportinga i Nordsjelanda.

Inače, turnir se zove „Kup budućnosti“ zato što se igra po pravilima – iz budućnosti. Potpuno drugačijim od sadašnjih. Pravila su: igra se dva puta po 20 minuta, vreme se zaustavlja kod svakog prekida igre, kod slobodnog udarca igrač može da sam krene da vodi loptu, aut se izvodi nogom, a kod žutog kartona igrač izlazi van terena na četiri minuta. Ima i neograničen broj izmena.


tagovi

FK PartizanĐorđije Ćetković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara