Komentari na vest

Sitijev geopolitički odgovor na Mesija – 140.000.000 evra za Kejna, Totenhem hoće da prebaci Mbapea

S

Spurs

pre gotovo 3 godine

Znaš kad ćeš da ga kupiš? Samo onda kad istreseš 160m£ bez bonusa. Kao veliki poštovala Kejna voleo bi da pređe u Siti samo zbog rekorda da bi skinuo Širera inače bi im tražio 200m£. Kad mogu za debile da istresu po 70-80m onda mogu i za Kejna 200!
O

Ovaj covek

pre gotovo 3 godine

Bez obzira sto su englezi inace precenjeni je zaista brutalan igrac
G

Goster

pre gotovo 3 godine

decko koji 5 godina postize 20+ golova i 10+ asistencija sigurno u današnjem tržištu vrijedi 100 m funti plus sto Siti ima 50 posto prodaje dresova od pume a ne kao ostali koji imaju 10 posto ,sa bazom navijaca realno malo bolje platezne moci ovih 100 miliona izgleda smijurija plus sto Kejn ce im donijeti ono sto nisu imali prosle godine dubinu u igri i konačno gol na neki centaršut,s njim gvardioča ne bi mogao da izigrava Ajnštajna i da igra sa lažnom devetkom i konačno bi prestao da filozofira u nakaut utakmicama a u prvenstvu je Bog jer mu je sistem rotacije igraca mnogo bolji nego ostalima,ako dodje Kejn oni su mirni jedno 3,4 sezone igraci su ili u najboljim godinama ili mladi izuzimajući Fernandinja...
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Ni Kejn ni Grilis ne vrede tih para,jesu dobri igraci ali ne toliko dobri.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Ne preteruj. Engleska posle Sirera nije imala tako dobrog i lucidnog golgetera. Grilis je isto sjajan. Nego mi navikli da englezi bustaju cene svojim igracima pa nam svi oni dodju prosek. Inace, Kejn je zver. Kejn, Haland, Lukaku...
T

Talibanski Messi

pre gotovo 3 godine

Danas je trenirao sa ekipom. Bila bi super fora da igra protiv Arapa u nedelju. Ako ništa drugo, s klupe za 2:1
B

BaneKobe

pre gotovo 3 godine

Gvardiolu tjeraju da dovodi sto vise Engleza, da bi im podigao jos vise reprezentativni fudbal. Pogledajte rezultate Engleske nakon i prije dolaska Gvardiole. Pogledajte rezultate Njemacke, nakon i posle odlaska Gvardiole, isto tako za Spaniju. Gvardiola trener koji obucave igrace za dominaciju u reprezentativnom fudbalu. Nece nikad osvojiti LS, jer se ne moze sa toliko Engleskih poluigraca, koji su debelo preplaceni, osvojiti LS.
O

Omaewa

pre gotovo 3 godine

To sam i ja procitao na stranom portalu, bukvalno prvotimce guraju u Siti da bi zbog repke popravili svoju igru. Gvardiola je vrsan takticar jedino sto u bitnim tekmama previse razmislja i eksperimentise.
H

Hehhh

pre gotovo 3 godine

Dovode oni i engleze da bi podigli popularnost klub u engleskoj jer kao klub u engleskoj nisu nesto bas popularni.
c

cirkus

pre gotovo 3 godine

Teorija itekako pije vodu i deluje realno, ali dovodjenje grilisa i kejna je ozbiljan posao. Stigli su do finala LS (napokon) i najbitniju utakmicu odigrali ispod nivoa uz pepove cudne eksperimente, a cele sezone gundo jedan od lidera ekipe i plus nemaju spica klasicnog, a sada su grilisem ozbiljno pojacali vezni red, ako jos dodje i kejn....
Č

Čuj ćevapi bolji u Manchesteru?!

pre gotovo 3 godine

Ove hibridne klubove tipa City, Chelsea, PSG koji su puni love, a vole glumiti Real Madrid, samo treba derati. Za sve ostale normalna cijena, a za njih specijalna.
T

Te

pre gotovo 3 godine

Specijalne cene siti naplati dominacijom u engleskoj.svu lovu zgrne titulom.nisu ti arapi tako blesavi kao sto mislis
I

Istine radi...

pre gotovo 3 godine

Taj hibridni klub Siti osnovan je 1880 znaci 65 godina pre zvezde i partizana koji su puni tradicije.Toliko o tome e sad sto su puni love i na tome zaradjuju jos vise a nasi vole Zvezdu i potkradaju je i na njen racun se bogate to je druga prica.Bolje da dodje neko ko je ne voli i ulozi pare sa zeljom da ih obrne,a to moze samo ako je klub uspesan nego da su veliki zvezdasi i pljackaju klub!!!
r

raso30

pre gotovo 3 godine

Ne razumem poentu tvog komentara, kao da samo oni imaju “love”, ako pratis fudbal onda trebas biti svestan da i klubovi kao sto su Mancester Junajted, Arsenal, Totenhem, Atletiko, Barsa, Milan, Juventus, puni novca i dosta igraca dovode. Ugodan dan ti zelim.
H

Hibridni

pre gotovo 3 godine

penal madrid je PRVI u Evropi krenuo sa trošenjem silnih miliona na galaktikose,ostali su morali ili da prate ili da budu marginalizovani

Lemi

pre gotovo 3 godine

Insajder iz Totenhema je sinoc rekao da ce to biti gotovo sutra/prekosutra... Kazu da je pouzdan. Svakako ne ocekuje se da bude oficijalno pre ponedeljka da navijaci Totenhema ne bi zapalili onaj lep nov stadion. Al u sustini je sve reseno i predstavnici klubova su "pruzili ruke".
N

N17

pre gotovo 3 godine

Ti, izgleda nisi čuo za gospodina Daniel Levya?
t

thfc

pre gotovo 3 godine

Najbolji strijelac lige sa najviše asistencija u prošloj sezoni. Kapiten Engleske reprezentacije, u najboljim godinama. Sa 3 godine ugovora... Arapi mogu samo maštati sa sićom koju nude. Bez £150 miliona nema priče. Kad su već za Grealisha dali £100 mogu i za Kanea £150.
n

nedano

pre gotovo 3 godine

Ovo je van svake pameti, dati tolike para za lika koji je sklon povredama i vec u godinama.
K

Kojik55

pre gotovo 3 godine

Kakvim povredama bog te vidio lik daje 20+ golova svake sezonee
P

Pentraksik

pre gotovo 3 godine

Kako ti klubovi odluce koliko ce da posalju para za nekog igraca i kako recimo Totenhem odluci koliko trazi za Kejna? Tih 140 miliona je previse, za te pare mogu da daju plate barem petorici vrhunskih igraca koji su slobodni igraci. Mogli su da uzmu Mesija koji je bio free, za platu od 30 miliona po godini, jos bi im ostalo 80 miliona.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Za platu od 30 milki neto, bruto je od 45-50 miliona, tako da bi 150 milki spucali za 3 god na Mesijevu neto platu. Nije Jevrej Lev blesav, on je samo predsednik a vlasnik je neki 83 god deda.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Imas mnoge parametre koje ulaze u cenu. Npr. Kvalitet igraca, godine, iskustvo, znacaj u trenutnom klubu ( da li kapiten, glavni igrac), nacionalnost (englezi su uvek preplaceni), trenutna forma, duzina ugovora itd. Siti se prvo raspita da li je kejn dostupan i za koju cenu. Levi onda lupi neku vecu cenu od realne i krecu pregovori i obaranje cene. Ne mozes bas da poredis slucaj kejna sa prelaznim rokom psg. Oni su doveli grilisa i kejna, dva engleza (sto je veoma znacajno zbog brexita), mlada i dobra. Englezi uvek vise vole da gledaju svoje, a i ima kvota o broju engleza, koja je sitiju cesto predstavljala problem.
T

TiP

pre gotovo 3 godine

Ja mislim da od Kejna nema nista...