Siti želi da pojača defanzivu, Lesterov duo na meti

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.11.19. | 17:29

Ideja Građana su Džoni Evans i Kaglar Sojundžu

Mančester Siti ove sezone ne igra na očekivanom nivou, a želja Pepa Gvardiole je da između ostalog pojača konkurenciju na poziciji defanzivaca. Lesterov duo Džoni Evans i Čaglar Sojundžu su među brojnim opcijama koje razmatra Siti, piše Skaj Sports.

Ovaj duo je do sada bio odličan na impresivnom startu ekipe Brendana Rodžersa, a oni su između ostalog zaslužni što Lester trenutno drži drugu poziciju na tabeli Premijer lige posle 12 utakmica.

Izabrane vesti

Siti je četvrti i ima bod manje od Lestera i devet manje od lidera Liverpula. Do toga je dovelo i to što je Siti imao problema sa povredama štopera, a prethodnog leta nije doveo zamenu za Vensana Kompanija.

Gvardiola je letos želeo Harija Megvajera iz Lestera, ali je on otišao u Junajted, a sada Siti gleda momke koji su iskočili u dosadašnjim dobrim igrama Lestera.

Siti je želeo da dovede Evansa na leto 2017. godine, ali su tada brojne ponude odbijene, pa je on završio u Lesteru kada je Gvardiola doveo Laporta. Evans je od tada odigrao 42 utakmice za Lisice i počeo je svih 12 utakmica za Lester u Premijer ligi ove sezone zajedno sa Sojundžuom koji je ove sezone eksplodirao.

Videćemo da li će Građani ove zime pazariti štopera, a podsećamo vas i da je Siti bacio oko na Džejdona Sanča, ali on je trenutno najbliži prelasku u Liverpul i to za velikih 140.000.000. Ipak je za Siti možda i primarno da pojača defanzivu. I zato potraga za štoperom - traje.

A Evans Sojundžu su na listi zanimljivih kandidata...



FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara