Komentari na vest

Siti u 90+8 odbranio tron Premijer lige! Čudesni Raja branio Arsenal, ali samo bod ide za London

P

Plavi10

pre 38 minuta

Hahaha čitam i ne mogu da vjerujem, sa čime se ljudi opterećuju dal je sudija trebo dati crveni il ne, dal je trebo suditi penal il ne. Boli me ona stvar kome će suditi u Engleskoj i za koga.
T

Twix

pre 43 minute

Dok je Pepov covek na klupi Arsenala, plavi deo Mancestera moze mirno da spava.
F

Falični Tom 1989

pre oko 2 sata

Mene samo interesuje koliko bi ovaj Griliš vredeo da nije englez? Najpoznatiji što je bio pijan celo leto. Prosečan igrač samo prehajpovan.

Bojan Urosevic

pre oko 2 sata

Siti skroz pročitana ekipa sa Gvardiolu već drugu sezonu zaredom imaju velikih problema sa konkurente i ozbiljnije ekipe u svim takmičenjima dodju do 16 protivnika samo kruže sa loptu okolo bez ideje za završni pas.
A

Artur2

pre oko 2 sata

Arsenal 20,25min nije znao dje udara..2 starta nad Rodriem ni žuti.. sta je penal ako nije kad igrača povrijedis i posaljes napolje,ono je sramotno što se nije sudilo za City nad Rodriem,a covjek ni žuti nije dobio..sramota..i kao i uvjek city iz svoje dominacije dozvoli greškom da ekipa izjednači i vrati se u mec..takođe drugi gol arsenala ,zna se sta je golmanov prostor i svaki kontakt nad njim je faul..drugo poluvrijeme nažalost katastrofa,pi
C

Come On Arsenal

pre oko 1 sat

Ti si se čitavo leto opijao sa Grilišem.
J

Jovan Mar

pre oko 2 sata

Oliver je produžio prvo poluvreme za 7 minuta, a isključenje (bez razloga) se desilo u 8, 9om minutu produžetka. Prekršaj jeste bio, ali ne baš za drugi žuti. Haland je na kraju utakmice imao brutalno odgurivanje, a prošao samo sa opomenom. Po kom kriterijumu? Svaka čast Arteti i Arsenalu. I drago mi je da su dali gol iz kornera, jer na istog trenera za prekide (ne znam mu tačno ime) Gvardiola u Sitiju nije obraćao pažnju. Nebitni mu korneri. Može Gvardiola da ima kakav hoće tim, ali posle primljenog gola ljutito šutira stolicu, dok je Arteta nakon drugog primljenog gola u produžetku utakmice dao podršku igračima. Igrača koji je isključen, zagrlio ga. Dao mu podršku.
G

Gde su oni sto su pisali

pre oko 2 sata

da Haland daje golove samo Vulvsima, Vest Hemu i Ipsvicu? U rupama? Tako sam i mislio.
R

Roberto Baggio

pre oko 2 sata

Na internetu pise da Haland nije dao gol, nemam tv pa nisam gledao
I

Iron man

pre oko 2 sata

Sudija koji da drugi zuti za smesan start u duelu dve najjace ekipe, i to kad je vec regularni deo produzetka uveliko istekao. Velika sramota za PL i ovo se radi vec godinama Arsenalu i Liverpulu u borbi sa Sitijem.
G

Godinama, varala si me

pre oko 2 sata

Nema titule dok je Pep u Manchesteru, NEMA
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 sata

Da ne zaborave samo da vrate autobus za London.
G

Genije

pre oko 2 sata

Sta ti je
A

Ambrozini

pre oko 2 sata

Gledam gvardioulu kako ga Inzagi taktici porazi sa deset puta jeftinijom ekipom a sada Arsenal sa igračem manje,sta je hteo još neki crveni karton?
I

Inzagi taktici

pre oko 2 sata

Koji je ovo jezik?

warrennn666@gmail.com

pre oko 3 sata

Pardon, Majkl Oliver ali isti djavo. Nebitno koji je sudija bitno je da ne sme siti da izgubi.
K

Kako ne sme?

pre oko 2 sata

Arsenal ih je dobio prosle godine.
S

SS Lazio

pre oko 3 sata

Kad njihov najbolji sudi ovako lose, zamisli kako su ostali.
M

Mirko123

pre oko 3 sata

I kako drugi gol arsenala nije poništen? Dva igrača rade blok na golmanu pa ne igraju basketa
S

Scaloneta

pre oko 3 sata

Pep Gvardiola je napravio vrhunskog trenera od Artete, jedan od boljih trenera nove generacije. Videćemo Enzo Maresca da li je taj nivo. Pep paralelno proizvodi i igrače i trenere.
S

Sesar

pre oko 3 sata

Ajde ostavi još koji komentar 🤣
P

Podsetnik

pre oko 3 sata

Dva " kiksa" Arsenala. Dve utakmice gde je sudija glavni akter i direktan faktor u takvom rezultatu. Samo da se prisetimo ovih situacija na kraju godine i na koji nacin Arsenal "prosipa" bodove protiv mocnog Sitija. Nisu im dovoljne milijarde, neograniceni budzeti, najbolji igraci na svakoj poziciji, vec mora i sudija da im pomaze redovno.
M

Mora

pre oko 2 sata

Mleko pa krevet
G

Gasperini

pre oko 2 sata

I protiv Atalante su prosuli bodove zbog sudija. Priseti se toga na kraju sezone.
O

Opet je dokazano

pre oko 3 sata

da Haland ne daje golove u velikim utakmicama jer je Arsenal, jelte, mali tim.
U

Upravo

pre oko 2 sata

Tako tim koji za celu svoju istoriju nema niti jedan euro trofej svakako ne spada u grupu velikih
A

AFC

pre oko 2 sata

I ti si dokazao svašta svojim inteligentnim komentarom.
@

@AFC

pre oko 2 sata

Nema titule, nema.
S

Sesar

pre oko 2 sata

Siti veliki klub a poznato da je kupovao navijače 🤣
A

Aleksejko

pre 27 minuta

Postoje tri velika tima u Engleskoj Liverpul, Arsenal i UTD, u Engleskoj svi znaju to, oni ne gledaju to sto vi gledate kao merilo evro trofeje, nego velicinu kluba, ozbiljnost, titule lige, fa kup i ostale kupove, samo stranci misle da je klub veliki zbog trofeja u evropi, pa Bristol roversi su jedan od 10 najpolularnijih klubova u Engleskoj, to u Engleskoj ne vazi. Iskreno nikada nisam bio sigurniji da ce Arsenal da osvoji titulu nego sad. Lagano ne postoji bolji klub zadnje dve sezone u Engleskoj, Siti se prosle sezone provukao ove nece i oni su toga svesni.
S

Scaloneta

pre oko 3 sata

Treba pohvaliti Halanda, još jedan gol, 10 golova na 5 utakmica.
S

Sesar

pre oko 3 sata

Jesi li ga pohvalio 🤣
S

Scaloneta

pre oko 3 sata

Jesam Sezare a i zaslužio je dečko, često je nepravedno na meti kritika i zbog toga mu ovom prilikom pružam podršku.
G

GOSTSD

pre oko 3 sata

Ajde neka bude da je sudija navlačio za Siti, iako realno i nije, plus sa svim onim ležanjem po travi trebao je da produži meč za jedno 15 minuta, ali da ti dozvoliš da ti jedna ekipa, bilo koja, za poluvreme šutne 26 puta ka golu, pa ne da nisi zaslužio pobedu, nego je sramota da se uopšte takva ekipa smatra za kandidata za titulu. Pa Siti, Liverpul, Real, Barsa se ne brane ni kad imaju dva crvena, a ne ovo...
9

999

pre oko 3 sata

Sve te ekipe se protiv Sitija brane i 11na11, a kamoli s igracem manje. Videli smo Real zadnjih godina, znalo se da ne predju centar citavo poluvrijeme, a kraljevski klub.. Tako da malo smanjiti laganjeee
C

Come On Arsenal

pre oko 3 sata

Ne vidim da si "objektivno" pomenuo 45 + 7 minuta sa igračem manje, Arteta je izveo Saku i ubacio Vajta, da bi Siti kružio oko zone, douvolivši da štoperi nabijaju lopte preko stadiona i to nazivaš šutevima na gol, pa onakvih "šutina" trebaju da se stide igrači, koji igraju ovdašnje nižerazredne lige a ne igrači najjače lige. Murinjo je sve titule osvojio defanzivom i prozvali su ga Specijalnim, razmisli malo o tome, pre nego nas "objektivno" prosvetliš o nadmoći Sitija, evo upravo Gundogan na Areni izjavi, da su na kraju prezadovoljni.
V

Vldblk9a

pre oko 3 sata

Potpuno legitimna taktika, imali su rezultat, igraca manje i odlucili su tako da igraju, to si mogao da zakljucis cim di video da je Saku zamenio Vajt. A Siti je mogao da ima 106 suteva, kad od svih njih 2 su bila solidna. Inace da znas od ove sezone broje se i blokirani sutevi, tako da ta statistika bukvalno nista ne govori. Odlucili su tako da igraju i falilo im je par sekundi da pobede. A sto se sudija tice, samo jedno pitanje, prvo pluvreme nadoknada 6 min, zasto se igralo posle tog 6tog min? Daj sitiju jedan napad, pa jos jedan preko, pa jos jedan i onda u prakticno 8mom minutu daj i crveni za sut posle zvizduka, a Sto Doku nije dobio zuti za istu stvar?
S

Slaba odbrana

pre oko 3 sata

GOSTSD-A inače je ekipa koji ima iza sebe 115 optužbi savršeni primer šampiona.Nije Siti prošle godine pobedio Arsenal i osvojio titulu već neki drugi klubovi,pa da li su je onda zaslužili.Kakve veze ima što je neko imao 26 udaraca za poluvreme.Takvu su ekipu napravili i za to im se sudi,a od sudjenja neće biti ništa jer im se može,malo lova i problem rešen,nije to Everton.Cilj je pobediti a kako da pobediš kada imaš sudiju koji čim vidi Arsenal dal svira penal,dal crveni karton,stalno nešto izmišlja i aj ti pobedi.Mogu da šutnu 50 puta ali treba pogoditi metu,znaš li ko je vodio na poluvremenu i do samog kraja meča,neko šutne jednom i pogodi.Benfika dva puta šutnula,dovoljno,kraj priče,evo vam lopta,to je fudbal.Kakav je Liverpul šampion kada gubi od Notigem Foresta,i prošle godine su se namučili sa njima dali im gol u 99 minutu,mrtvilo od utakmice,sudija mrtav ladan produži 7 ili 8 minuta,čeka da daju gol i svira kraj i ovaj je svirao odmah kraj čim je gol pao.Kakvi su šampioni Real i Barcelona kada gube od Kadiza,čak šta više i po dve nerešeno imaju sa njima.Ej sramota da se takva ekipa smatra kandidatom za titulu jer eto nisu sa igračem manje jurnuli ko muve bez glave i primili 5 komada da bi ti bio zadovoljan.
N

Nebitan10

pre oko 3 sata

Cim sam video da sudi Oliver rekao sam pisi propalo, ili crveni ili penal, nesto je morao dati...
G

Gost RS

pre oko 4 sata

Ova utakmica jeste ponudila dramu i borbu ali kako možemo da je nazovemo fenomenalnom? Jedan tim odlučio da odbrani pobjedu na bilo koji način, drugi davi loptu 90%. Ne gledam fudbal kao nekad kad sam znao od podne do 11 uveče provesti ispred tv-a ali u zadnjih 5 godina ne znam da li sam pogledao 10 utakmica koje mogu da nazovem fenomenalnim.
C

Come On Arsenal

pre oko 4 sata

I šta realno da se očekuje od 115 optužbi protiv Sitija, ništa, još ih nagrađuju sa ovakvim pljačkaškim suđenjem, jednostavno im treba dati već sada titulu a Arsenal iseći svaku utakmicu na svaki mogući način. Arteta je danas nadigrao Gvardiolu, bez obzira na ogroman pritisak i posed, sem 2 slučajna Gvardiolova šuta, Siti je beskorisno kružio i da nisu imali ovoliku sreću za gol, mogli su da kruže oko zone do sutra. Ovakvu defanzivnu formaciju 5-4, pa čak i 6-3 nisam gledao nikada, odlično su se kretali, zatvorili su Silvu i Gundogana i pustili su Kovačića i Dijasa da gađaju navijače u zadnjim redovoma tribina. Gol Halanda je prenaivna greška Gabriela i ništa više nije pokazao, osim onog govnjivog poteza posle gola, 2 ista kornera izvodi Arsenal i vidi se uigrana akcija, gde su Sitijevci ispali smešni, prvi gol, šmekerski su ih odradili uz perfektan gol Calafioria. Što se tiče isključenja Troosarda, kao i kod Rajsovog, sudije imaju dvostruke aršine, Doku i Voker rade istu stvar, bez ikakvog kartona, druga stvar, u kojem delu utakmice se daje ovakav crveni karton, duboko posle isteka, preduge nadoknade. Nedosuđeni crveni karton za Dijasa, kada je sa očiglednom namerom, laktom, gađao Haverca u vrat, znači ne drugi žuti karton, već direktni crveni. Po datom golu Stounsa, Haland vadi loptu iz mreže i sa 2 metra gađa Gabriela u glavu, ni žuti karton a ne crveni, pa posle izvođenja centra, opet ništa, sramotno suđenje za Siti. Arsenalu su oteta 2 boda i ovaj remi Siti nije zaslužio i trebali bi novčano da nagrade celu sudijsku ekipu sa derbija, definitivnonsu im bili ubedljivo najbolji igrači. Arsenal je bez Odegarda i bez Rajsa protiv Totenhema, pokazao da je najbliži tituli i jedva čeka da pocepaju Siti na Emiratima a što se tiče Sitija, vidite po nakvom ludačkom ponašanju Gvardiole, da je nikad zabrinutiji, Rodri se povredio i mislim da ga neće biti dugo a Siti je bez njega lošiji 50%, nadam se da će onaj prljavi Haland, uskoro doživeti neku težu povredu. Sledećeg vikenda Siti može lako kiksati na gostovanju Njukastlu, ako ne bude baš velike i očiglednje sudijske krađe kao danas, Arsenal će napuniti Lester i ovaj bodovni minus se može poravnati. Vi što mrzite Arsenal i što ste predviđali totalni potop, grizli ste nokte do poslednjeg sudijskog zvižduka, radite na bržem rastu noktiju, trebaće Vam do kraja sezone.
S

Stevan Miksaa

pre oko 3 sata

Maramicu u ruke i obrisi suze. Ne stresiraj se. Nece Arsenal do titule svakako. Nemaju roster za to. Arteta je skratio ionako tanku klupu.
o

odvratni

pre oko 2 sata

Arsenal, poslednji gotivan igrač im je Henry 😉😉😉😉
i

iPhone

pre oko 4 sata

Arsenal da ima dva crvena u prvih 5 kola?! Da li mene neko zajebava? Tačno se vidi da sudije sada idu na foru da daju crveni igračima Arsenala na svaki mogući način za svaku sitnicu, a takav tretman nemaju drugi timovi...Neka odmah dodele titulu i ćao zdravo.
L

LondonIsBlue

pre oko 4 sata

Duel dva omanja kluba, na kraju mi bi krivo sto City nije pobedio jer je onakva igra Arsenala nešto najbednije što sam video u životu. Pa taj Arsenal tolike milione spucao u tim i onako bedno igraju, ljudi ne mogu centar da pređu. Zato nikad ništa i neće osvojiti, o Evropi da i ne pričam, to su odlike malih klubova rang Rome, Lazija, Sportinga, Liona, Valencije…
C

Come On Arsenal

pre oko 3 sata

Da baš je Murinjo sa malenim budžetima i ultraofanzivnom igrom donosio trofeje Čelziju, brzo ste zaboravili potrošene milijarde za Blue autobus ispred Čeha, za prekopanje trave protiv Barselone, Murinjovo ponašanje, kada pravi skandale pored klupe i krade vreme...
p

predrag l

pre oko 4 sata

Ogroman značaj utakmice za Arsenal, način želja, znanje i volja da se do kraja odbrane, i sekund je falio, mada utisak je da bi koji minut produžio Oliver da City nije dao u 97-om! Tužno je što najboljim igračima sude ubefljivo najgore sudije, iživljavajući se nad igračima. Istovremeno iz nekog razloga postoje i oni koje štiti nevidljiva ruka moćnog lobija, Za iste prekršaje, čak i grublje ništa se ne sudi, ni faul, za manji faul, drugi žuti, ili direktan crveni. Ili se držiš kriterijuma, pa Diaž za lakat u glavu isto, Doku za pomeranje lopte isto, Haland za nabijanje u igrača istom merom, Bernardo za stalno prigovaranje isto, isključip Trosarda ok. Mada je smešno, i trenutak i razlig. Ali primeniš isti kriterijum uvek i stalno, i onda svakom isto.
t

tegla

pre oko 4 sata

E neka su izjednačili, pa sad Raja, Kalafiori, Timber, Gabriel i ostali neka se izležavaju.
J

Jaffa keks

pre oko 4 sata

A Haland uzima loptu posle drugog gola i napucava Gabrijela u glavu. Sudija naravno nista. Uzeo loptu i sa dva metra ga gadja u glavu.
M

Mirko123

pre oko 4 sata

Kakav sramotan fudbal arsenala. Izasli su u startu na teren s ciljem da ozlijede rodrija tako da mi je drago za onakav crveni karton. A sto reci za drugo poluvrijeme i formaciju 6-3-0. Titulu vidjeti nece jos 20 godina
C

Chica

pre oko 3 sata

Mirko, trenerčino. Ti bi protiv Sitija sa igračem manje igrao otvoreno i nadigravao se. I moj Mirko.
C

Come On Arsenal

pre oko 3 sata

Nadam se da ćemo Rodrija videti brzo na terenu, negde u maju mesecu a samo je pitanje vremena, kada će karma kazniti težom povredom Halanda, za sve nesportski šta radi.
J

Jašar

pre oko 4 sata

Kako se provlači ovaj Arsenal, treću utakmicu zaredom. Najodvratniji fudbal igraju, mesarski sa valjanjem i oduvlačenjem igre kod svake prilike. Sad naravno ide kuknjava kako nije bio drugi žuti. Napravio očigledan faul i nabio loptu čim je čuo pištaljku = žuti karton. Tako to ide kad igraš prljavo. 27:0 u šutevima u drugom poluvremenu (gol ste zaboravili). Očigledno su došli po bod i slavili ga kao 3 na kraju. Antifudbal!
M

Marko689

pre oko 4 sata

Sudija upropastio utakmicu najglupljim kartonom...

suaddjoz@gmail.com

pre oko 4 sata

Ako ćemo po pravilima Trosard jeste zaslužio crveni. Ali nezavisno od ovog meča englezi imaju mnogo problema nekozistentnošću sudija, ne samo u različitim utakmica, već kriterijum varira i tokom istog meča. Šta je opstrukcija igre, šta ne, šta je ruka, šta ne, šta je faul a šta ne, za šta se daje žuti a za šta crveni... Što se meča tiče, posle izjednačenja meč je postao otvoreniji, dosta je obećavao. Mogao je biti spektakl, ali crveni karton je sve upropastio. Šta je bilo za očekivati u drugom, da se Arsenal grčevito brani i da se igra na jednoj polovini i to se desilo. Arteta bi na poluvremenu verovatno bez razmišljanja potpisao bod i bez obzira na vreme gola, sigurno će otići zadovoljniji, na kraju preživeo je najteže gostovanje. Ostaje gusto na vrhu, što je u suštini dobro za ligu
V

Vldblk9a

pre oko 3 sata

A da li je Doku zasluzio zuti posto je to isto uradio par minuta ranije? Jos se Oliver iznervirao sto su igraci Arsenala trazili zuti. Sto se drugog poluvremena tice Arsenal je svesno igrao tako. Rade oni to sa vremena na vreme, uglavnom u zavrsnicama kad vode sa 1 razlike. Covek veruje u svoju odbranu, spusti ih na 20 metara pa ko moze da probije svaka cast.

Marko Pavlovic

pre oko 4 sata

Siti ih je pregazio. Teško da će i ove sezone imati konkurenciju
C

Chica

pre oko 3 sata

Ala lupetaš, svaka ti čast.
O

Oliver...

pre oko 4 sata

Ovo je crveni karton, a ona noga Dokua u grudi Mekalistera, to nije crveni, po mišljenju istog tog Majkla Olivera.
r

ričicz

pre oko 4 sata

Ovaj sudija Oliver nije cudo sto pravi greske u LŠ (realno Zvezdu ostetio), kad ih i u premijer ligi ponavlja iz kola u kolo

Marko Pavlovic

pre oko 4 sata

Siti ih je pregazio. Teško da će i ove sezone imati konkurenciju
1

11 na

pre oko 4 sata

11 siti je takva smejurija da je to jadno
k

kvrbc

pre oko 4 sata

Fun fact, Havertz 0 (nula ) ! pasova.
S

Scaloneta

pre oko 4 sata

Igrači Arsenala moraju da se nauče disciplini. Prvo Rajs dobija crveni, sada Trosar, moraju da se spuste na zemlju, ništa nisu osvojili, nemaju kredit kod sudija kao četvoro-uzastopni šampion Premijer lige.
C

Come On Arsenal

pre oko 3 sata

Pa nije ovo Zvezdina Super liga.
J

Jaffa keks

pre oko 4 sata

Ovaj isti Oliver dao dva zuta Martineliju u istom napadu. Nikad u istoriji se to nije desilo. Taj Oliver nije dao nijedan karton Kovacicu za dva meserska starta. Taj isti Oliver se radovao pre 6, 7 sezona kada je Arsenal primio gol od Totenhema. Sve sto treba da se zna o coveku...
S

Scaloneta

pre oko 4 sata

I ponovo navijači Arsenala kao mnogo puta do sada: "igrali smo dobro ali zajebo nas sudija".
И

И

pre oko 4 sata

Inače SEDMI crveni karton koji Oliver pokazuje Arsenalu. Novi Majk Rajli. Gde ih vidi tu ih tare.
F

FT

pre oko 4 sata

Sudije samo nameštaju da bi plastika osvojila
1

1-1-11111

pre oko 4 sata

Sudija resio utakmicu onaj crveni tacnije drugi zuti za onakav start nakon vec istekle nadoknade ne bi ni Gvardiola dao da je sudijo sramni Oliver🤡
G

Gunnersss

pre oko 4 sata

Neka smo docekali da City slavi bod na Etihadu gdje je cijelo drugo poluvrijeme imao igraca vise... Prosli mec isti ovaj Oliver nije dao Kovacicu crveni karton kako je obrazlozio posle jer nije htio da utice na igru. Ali sad mu nije bilo problem da utice. Takodje drugi zuti za laktanje Diasa nista posto vjerovatno se naprasno sijetio da ne zeli da utice na igru. Sada konacno malo laksi raspored proslo je ovih preteskih 5 kola.
N

Nl

pre oko 4 sata

Лакат у главу није други жути а оно јесте! Наставља се лакрдија у премијер лиги или можда да је преименују у СИТИ-ГВАРДИОЛА ЛИГА!!!
S

StiviH

pre oko 4 sata

Ništa neka upišu Siti kao šampiona svake godine, a ovi drugi neka igraju odvojenu ligu. Ovo je cirkus kolorado. Pogledajte prvi žuti za Trosara, bukvalno smešno, drugi žuti dva minuta nakon isteka nadoknade prvog poluvremena, a u nadoknadi ni sekund izgubljenog vremena nije bilo. Čovek ispucava loptu misleći da je konačno kraj poluvremena, paralelno sa tim je zvižduk sudije (nije bio zvižduk pa ispucavanje, već maksimalno pola sekunde razlike). Ruben Diaz posle sa žutim kartonom sapliće Haverca u kontri, Oliver ne sme da svira ni faul. Posle toga lakat u glavu, teraj dalje. Kao navijač Liverpula sam zgranut po ko zna koji put. Jesmo mi malo kivni na Arsenal zbog ruke Odegarda, ali brate sad ćemo samo da se držimo te priče i da se pravimo ludi na ovaj masakr koji im se radi, a sve u korist Sitija. Danas je i bez tog crvenog kartona, sudjenje bilo bukvalno 90:10. Upropasti onakvu utakmicu.
J

Jim

pre oko 4 sata

Faul na Edersonom kod drugog gola?
U

U Tem Denveru

pre oko 4 sata

@Jim Au druze. Ako je ono tebi faul pa onda korneri treba da se ukinu. Jer golman samo treba da se zatrci u nekoga i to je odmah faul.
L

LuloLulo

pre oko 4 sata

Drugi zuti se nekad ne daje i za ostar faul,nego samo opomena. Ovo je sramota sta sudije rade Arsenalu, drugi put ovakav crveni
S

Scaloneta

pre oko 4 sata

Strašno šta im rade
D

Druže

pre oko 4 sata

Sutno je loptu nakon sudijskog zvižduka
m

memmd

pre oko 4 sata

Drugi žuti je dobio zbog šutiranje lopte posle zvizduka. Englezi kažu da je to razlog. Meni nije jasno kako nije faul nad golmanom kod drugog gola Arsenala.
N

Nenad1246

pre oko 3 sata

Ne može da bude faul kad se golman zaleti u igrača za golmana.

goranc333@gmail.com

pre oko 4 sata

Ne podnosim ni Siti, ni Reponju. Ali mi je krivo, ne zato što su izjednačili, već što nisu POBEDILI. Prvi put mi je krivo što Siti nekoga nije pobedio. Kakva jajarska igra Arsenala, kakva jajara Arteta. Tuga! Kao da je jedva čekao da njegovi dobiju crveni karton(sad počinjem da sumnjam da je to i bio plan), pa da celo 2. poluvreme bukvalno ne izađu iz svog kaznenog prostora. Jeste, igrač manje na Itihadu, nije prijatno. Ali ne igra sa Napretkom iz Kruševca, već sa timom koji nije mnogo slabiji od Sitija. Ni bod im ja ne bih dao.
H

Haha

pre oko 4 sata

Ne seri
1

111122

pre oko 4 sata

Sine malo koja ekipa na etihadu moze da napadne Siti i kada je 11 na 11 a kamoli sa igracem manje. Arsenal je prvo poluvreme sa istim brojem igraca bio bolji tim na terenu jedino na startu meca bolji bio Siti i onda je Arsenal preuzeo inicijativu i dao dva gola i onda na scenu stupa Oliver.
9

999

pre oko 4 sata

Da se mene pita, ja bih tebi ugasio internet za sva vremena. Jedan od glupljih komentara ikad napisan, a ogromnaaaa je konkurencija.
S

Scaloneta

pre oko 4 sata

Povreda Rodrija, ako je ozbiljnija i bude duža pauza, mogla bi da nam donese uzbudljiviju sezonu Premijer lige. Siti nije ista ekipa sa njim i bez njega što se i danas ponovo videlo.
J

Jaffa keks

pre oko 4 sata

Sudjenje Arsenalu je na nivou,policija te zaustavi i sad ti trazi sta moze da ti pise. Ti imas sve perfektno, nema sta da ti nadjem, pa krene da ti pretura prvu pomoc. I za to ti napise kaznu. Ipak su tako napisano pravilo, a ne primenjuje se u praksi jer znaju ljudi da nije normalno pisati za gluposti. Tako ti se Arsenalu sudi. Kad su oni u pitanju, sve u sitna crevca... Tako ja vidim situaciju u ovo 4 sezone.
J

Juve

pre oko 4 sata

nikad nece biti postenog sudzenja uvek ce nekog favorizovati ili namestati da makar postoji neki sud koji bi kontroliso fudbalske saveze Uefu i Fifu pa da njih kaznjava a najbolje bi bilo da klubovi sami osnuju njihovo takmicenje da oni kontrolisu a neko drugi i da him namece da mos samo ti da budes kriva a ja nikako to je nepravda uvede te u sistem gde moras da sutis i gde mos samo ti da budes kriv a oni nikako i ako se desi nesto izvinu se i nikom nista
S

Ssaaa

pre oko 4 sata

Opet Oliver casti Siti kao i prosle sezone kada je Kovacicu za onakva dva starta dao samo jedan zuti a danas daje Trosaru onako smesan drugi zuti karton a isto tako je trebao onda da i Dias dobije drugi zuti kada je udario Haverca u glavu. Arsenal je muski odigrao i svaka im cast na tome na kraju nijesu imali srece da odnesu pobedu sudija je odlucio mec i to je jasno u drugom delu prvog poluvremena je Arsenal bio dosta bolji tim na terenu i da su ostali sa 11 na terenu sigurno bi slavili. Jedan detalj mi je isto zapao za oko kada igraci Sitija nijesu vratili loptu igracima Arsenala kada se Timber povredio a tebali su to uopste nije sportski.
S

Somi232

pre oko 4 sata

Nadam se da će Siti biti izbačen iz lige i da će zajedno sa njim nestati i gvardiolin stil fudbala, zajedno sa svim njegovim sledbenicima
l

lzr

pre oko 4 sata

U STO MI DRAGO KAD SE BRANE OVAKO, JOSKO GVARDIOL MOZE DA IGRA OD STOPERA DO SPICA, KAKAV TALENAT
c

celshit,propali junajted,luzerpool

pre oko 4 sata

talenat za dinamo
I

Inzaghi

pre oko 4 sata

Današnja celokupna slika i intenzitet derbija me je podsetilo na PL iz 2000ih. Lepo pogotovo za nas neutralne fanove.
e

eskobar

pre oko 4 sata

voker drvo koje hoda
I

Iiio

pre oko 4 sata

Voker mase rukama a Martineli mu bezi i zali se sudiji i kod drugog gola provocira Gabriela a ovaj ga otrese u skoku kao malo dete.
U

U Tem Denveru

pre oko 4 sata

Zasto se igra ova liga uopste? Koja je poenta? Zasto se prosto ne da sitiju trofej odmah jer svakako moraju biti sampioni, na ovaj ili onaj nacin. Znate kada bi siti dobio onaj 2.zuti u 1.poluvremenu? Nikad. Za 10 zivota. Siti prosto ne sme da izgubi. Da ga nisu dali u 98. igralo bi se koliko god bi trebalo. Bitno da je tejlor na marakani svirao kraj u 93:57, a veceras siti moze da igra do mile volje. Ocekivao sam da se jos igra, da daju i 3. Valjda je sad gvardiola srecan, da ne razbija stolice po etihadu. Zauvek najmanji i najodvratniji klub engleske
B

Batice

pre oko 4 sata

Igrači arsenala koliko su se izležavali trebalo je još celo poluvreme da se igra.. O čemu ti pričaš?
U

U Tem Denveru

pre oko 4 sata

@Batice Pricam o tome da se ne bi ni branili ovoliko da je mec bio 11 na 11, a ne 10 na 12. Ne daj Boze da je arsenal dao jos jedan gol, iskljucio bi i artetu i jos 2 igraca. Pa ne sme veliki gvardiola da izgubi, kako to Boze
S

Scaloneta

pre oko 4 sata

Premijer liga je trenutno u otvorenom sukobu sa Sitijem, suđenje u toku, a ti misliš da premijer liga namešta titulu Sitiju. Logike nema.
J

Jumker

pre oko 4 sata

@U Tem Denveru, kakav si ti pajser. Aj sto menjas nik iz Izdaja u ovo sad, al sto pricas o namestenoj tituli u PL. Idi spavaj nesreco.
U

U Tem Denveru

pre oko 4 sata

@Scaloneta Hahhahahahhahaha ajde bas da vidimo sta ce biti epilog tog sudjenja. Ja mislio kazna od 500 funti. Pa ce siti da ulozi zalbu pa ce smanjiti na 100
d

dadandadan

pre oko 4 sata

Jedna od najlošijih sudačkih utakmica u novijoj povijesti, kao da svako novo kolo opet ovo pišem. Možda i gore od onog poništenog gola Diazu kad su Spursi dobili 2:1. Izgubio je smrad Oliver u startu kontrolu nad utakmicom, gdje je drugi žuti Diasu za lakat na Havertzu? Doku je isto šutnuo loptu nakon zvižduka, gdje je karton za njega? Gdje su dva žuta kartona za Haalanda koji je satrao Parteya nakon gola za 2:2 i onda njegovo navlačenje s ostalim igračima? Onda ono prekidanje igre kad je Timber sjeo na travu… Tako ne sude ni u opštinskoj ligi. Odigrati tako dobru obranu i onda ne izaći na kratko izvedeni korner je blago rečeno katastrofa. Doku kad ne igra protiv penzionera na beku je beskoristan, vidjet ćemo u kakvome je stanju Rodri, puno će im značiti…
G

Ganer

pre oko 4 sata

Ovo je ogroman bod za Arsenal bez obzira na sve, čak i gol na kraju je puka sreća. Mislim  ću sanjati štrumfove kako kruže loptom posle ovoga. Majkl Oliver...nemam šta da se kaže. Ako je Trosar dobio drugi žuti (izgleda da je ovo pravilo za Arsenalove igrače e.g. Rajs protiv Brajtona), onda je i Doku morao da dobije u prvom poluvremenu kad je sklonio loptu pri izvođenju prekida blizu polovine terena - ali sve već viđeno. Nadam se da će FFP stvarno da uradi nešto, a jedva čekam da ode Gvardiola i da vidim da li će Siti postati  Astoj Vila ili Njukasl i da li će balavci i dalje navijati za ovaj plastičan klub
d

doku zuti??

pre oko 3 sata

https://x.com/PoorEPLreferees/status/1837894624645374347?t=ws0bEliBT6k9YOoq_ppstg&s=19
c

celshit,propali junajted,luzerpool

pre oko 4 sata

i fenomenalnom sudjenju.
Z

Znik

pre oko 4 sata

Sad uporedis ovu utakmicu sa Napoli-Juve, ma sa celom sezonom Serie A. Zato i jeste tolika razlika u lovi…
В

Владо Бања Лука

pre oko 4 sata

Сагласан сам у потпуности. Иако је данас било голова на мечевима Фио-Лацио и Рома-Удинезе, темпо, трчање и неизвјесност нису ни близу меча Сити-Арсенал и уопште, ни близу Енглезима...
D

DeGama

pre oko 4 sata

Ako je ono bio drugi žuti onda sam ja Šaban Šaulić
M

MichaelBallack

pre oko 4 sata

Nabija loptu posle zvizduka, sta nije jasno ? Na svakoj utakmici je zuti, bolje da nauci da se kontrolise
0

01

pre oko 4 sata

zanimljivo kako Haland na kraju utakmice za ono nabadanje i izazivanje nije dobio ni zuti. Sada je valjda jasno da od onih 115 optuzbi nece biti nista nego cee jos izaci cisti iz toga jer je ovo komedija. Cim je Arsenal poveo sudija odmah daje drugi zuti sto je nidje veze jer se videlo da Arsenal moze na kontre da ih ugrozi i napravi problem. Siti u drugom poluvremenu da je imao jos 30 suteva gol ne bi dali sve je islo nebu pod oblake.