Šifrovana poruka Dejana Stankovića posle debija: Onu reč ne smem ni da pomenem

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.01.20. | 19:56

„Ovi momci su mi ušli pod kožu“, poručio je mladi stručnjak

Dugo će Dejan Stanković pamtiti 20. januar 2020. godine. Rival je bio nejak, utakmica je bila pripremna, ali mladi stručnjak je debitovao trijmfom.

Pobeda nad Arisom ulepšala je desetodnevni boravak srpskog šampiona na Kipru. Mnogo razloga za zadovoljstvo Dejana Stankovića.
„Odradili smo stvarno neverovatan posao ovde na Kipru, jedne odlične pripreme i drago mi je što smo svi bili na broju. A, zna se šta to znači za jednog trenera, “onu reč” ne smem ni da pomenem. Želeo bih da pohvalim sve momke, da im se zahvalim na radu, na poštenju, zalaganju, stvarno su zlatni. Preponosan sam na njih, za samo 10 dana ušli su mi neverovatno pod kožu i želim im svu sreću ovog sveta“, rekao je Stanković.

Izabrane vesti

Njegov tim je dominirao svih 90 minuta protiv Kiprana, ali Stankoviću nije želeo da ulazi u detalje, niti mnogo da hvali.
Neću da pričam o pojedincima, neću ni o ovoj utakmici koja je u principu bila nagrada jer nije bila u planu a došla je kao plus za fenomenalan rad. Odigrali su momci dva puta 45 minuta lepo, korektno, ima tu da se radi na detaljima, bilo je dobrih stvari. Hteo bih da se izvinim Jugu Stanojevu što nije igrao, ali hteo sam da pružim šansu strarijima. Biće prilike za njega“, dodao je Stanković.

(Foto: crvenazvezdafk.com)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara