Dejan Stanković (©Reuters)
Dejan Stanković (©Reuters)

Sičev o Stankoviću: Videćemo kakve novine će uvesti

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.06.24. | 15:20

Slavni napadač Spartaka iz Moskve ima visoka očekivanja od srpskog stručnjaka

Legendarni fudbaler i bivši trener Crvene Zvezde Dejan Stanković početkom meseca postavljen je kao novi trener Spartaka iz Moskve. Ekipu je upoznao u petak, kada je i zvanično promovisan, a slavni ruski fudbaler Dmitri Sičev podelio je svoje mišljenje o dolasku srpskog trenera na istok.

Nekadašnji fudbaler Spartaka je istakao da od doskorašnjeg stratega Ferencvaroša očekuje da uvede brojne promene.

Izabrane vesti

Biće zanimljivo pogledati rad Dejana Stankovića u Spartaku i videti kakve će novine uvesti, pogotovo što je ovo Amaralova kreacija", rekao je Sičev za ruski Šampionat.

Spartak je najtrofejniji ruski klub, ali godinama već ima mnogo problema. Poslednju, 22. titulu osvojio je još u sezoni 2016/2017.

Već sa prve konferencije za štampu, bilo je jasno da će biti mnogo izazova i inovacija. Da vidimo kako će to uticati na kvalitet igre. U Spartaku nikada nije bilo dosadnih momenata i bilo je mnogo emocija. Mislim da je zadatak prvenstvo, ni manje ni više“ zaključio je penzionisani fudbaler.

Spartak je ove sezone u Premijer ligi Rusije završio na petom mestu sa 50 bodova, a porazom od ekipe Baltika eliminisani su iz Kupa Rusije u polufinalu. Poslednji put su do pehara u tom takmičenju došli 2022. godine.



tagovi

Rusija 1Dejan StankovićSpartak Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara